Víkendové manželství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1517
15.2.12 21:14
Michaella69 píše:
Regi - to je pěkný - po malování přijede tatínek ;-)
No u nás je to takový jednotvárný… Každej den stejnej… Dcerka je ještě malá. V lednu jí byl rok… Světlej bod je nějaká návštěva… To pak ten tejden uteče rychleji. Ale to musím většinou jezdit já, sem k nám se nikomu moc nechce :-( A tak mě už to taky moc nebaví… Za všema jezdit.. Si pak připadám, jako že se vnucuju :oops: :oops: A nebos tačí, když musím jet na kontrolu nebo prostě že je nějakej důvod nasednout do auta a jet… bohužel nákup nestačí :( To jsem schopná vymyslet, co budeme jíst z toho mála, co tu třeba zbývá, jen abych na ten nákup nemusela jet :zed: :zed:

Kdy v lednu vám byl rok?Nám 30.1. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaella69
15.2.12 21:14
Romiša píše:
Michaella69 píše:
Romiša píše:
Je to fajn si psát s někým kdo přesně ví jak mi je ;)
jj, vysvětlovat to někomu, kdo má manžela denodenně doma, tak to většinou nepochopí a nebo okomentuje - to bych nemohla… Ale co máme dělat, že??

Mám kamošku,která mi taky vždycky říkala,že by tak žít nemohla.Měla chlapa doma každý den,teď se rozvádí a má novou polovičku,která jezdí na tři měsíce do Německa a pak je pár dní tady.Už mě chápe.

Nenaděláme nic.Já bych manžela neměnila.Je to ten nejlepší člověk jakýho znám :srdce: :hug: A vím,že i jemu se po nás moc stýská.

:palec: úplně přesně

• Citovat
  • Upravit
Michaella69
15.2.12 21:16
Romiša píše:
Michaella69 píše:
Regi - to je pěkný - po malování přijede tatínek ;-)
No u nás je to takový jednotvárný… Každej den stejnej… Dcerka je ještě malá. V lednu jí byl rok… Světlej bod je nějaká návštěva… To pak ten tejden uteče rychleji. Ale to musím většinou jezdit já, sem k nám se nikomu moc nechce :-( A tak mě už to taky moc nebaví… Za všema jezdit.. Si pak připadám, jako že se vnucuju :oops: :oops: A nebos tačí, když musím jet na kontrolu nebo prostě že je nějakej důvod nasednout do auta a jet… bohužel nákup nestačí :( To jsem schopná vymyslet, co budeme jíst z toho mála, co tu třeba zbývá, jen abych na ten nákup nemusela jet :zed: :zed:
Kdy v lednu vám byl rok?Nám 30.1. :lol:

:lol: 26.1. a ještě jsme nebyli schopní to ani oslavit :oops: :oops: Všechny víkendy mi bylo totálně zle. Tak doufám, že teď už to výjde. Dorta udělám každopádně - teda doufám :mrgreen: :oops:

• Citovat
  • Upravit
29350
15.2.12 21:18

Tomu našemu se taky stýská… a ještě víc, když se mu vlastně stýská po dalších dvou jeho holkách… ale zase mu musím všechno, co se děje doma, referovat, takže pokroky našich prdelek má hned zčerstva… kdyby byl tady, stejně by byl v práci… akorát mi vždy říká, jak je to strašné, že když odjede v pondělí a vrátí se v pátek, tak malá je zase o kus větší a šikovnější, že je k neuvěření, jak se to pořád mění… mě to už ani tak nepřijde, když jsem s ní pořád, ale on vidí ty šílené skoky…
Taky bych ho nevyměnila za nic na světě… a když je tady, tak se nám to snaží vynahradit, takže si toho náležitě užíváme… a jsme pořád spolu… někdy mi kámoška řekne, že to nechápe, že by si od chlapa nejraději odpočinula a užila si víkend bez něho, ale neuvědomuje si, že my to prostě máme naopak… já jsem od něho odpočatá víc než dost přes ten týden, a o víkendu jsme prostě rádi spolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.12 21:19

Máte to holky těžký :hug:

Jen se moc neupínejte na myšlenku, jak to bude skvělý, až bude manžel stále doma. Takhle fungovali manželovi rodiče bez problémů léta, na společný víkend se těšili, užili si to, ale jak se to změnilo, mohli se ukousat :roll: , každej byl zvyklej na svůj klid, jiný režim, strašně si lezli na nervy :? Držím palce, ať vám se to vyhne :hug:

• Citovat
  • Upravit
271
15.2.12 21:20
Michaella69 píše:
Holky, stejně vás všechny obdivuju ;-) A Romiš :hug: Mně je někdy i na brečení, když už musíme hovor ukončit… Já bych nejradši zalezla s telefonem do postele a usínala při tom, když mi něco povídá… :mrgreen: Asi jsem už magor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tyhle pocity vám i závidim. Bohužel… Sice naše víkendování trva jen rok, ale tak nějak mi prijde, že jsme si už oba natolik zvykli, že v podstatě to je pro nás normální. Přijde mi, ze uz nejsme zamilovani parneri, kteri se na sebe tesi, skoci si kolem krku atd.. Strašně mě to mrzi, ja se na něj tak moc tesim, neskutecne, ale pak prijde a je tu nějak blok nebo co… My se pohadame i po telefonu, kazdou chvili, napr dneska, neměla jsem signal a nastval se, ze mi teda volat nebude…nebo co to rikal!! Proste nevim… Jsem z toho takova… naměkko!!!! Jak to tu všechno čtu… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
15.2.12 21:20
Regina Hero píše:
Michaella69 píše:
Romiša píše:
Je to fajn si psát s někým kdo přesně ví jak mi je ;)
jj, vysvětlovat to někomu, kdo má manžela denodenně doma, tak to většinou nepochopí a nebo okomentuje - to bych nemohla… Ale co máme dělat, že??
No, přesně… já bych nemohla zase jiné věci… třeba mít chlapa doma, ale každý den večer v hospodě s kámošema…

To já bych taky nesnesla chlapa mít večer v hospodě :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaella69
15.2.12 21:25
ha-ne-le píše:
Michaella69 píše:
Holky, stejně vás všechny obdivuju ;-) A Romiš :hug: Mně je někdy i na brečení, když už musíme hovor ukončit… Já bych nejradši zalezla s telefonem do postele a usínala při tom, když mi něco povídá… :mrgreen: Asi jsem už magor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tyhle pocity vám i závidim. Bohužel… Sice naše víkendování trva jen rok, ale tak nějak mi prijde, že jsme si už oba natolik zvykli, že v podstatě to je pro nás normální. Přijde mi, ze uz nejsme zamilovani parneri, kteri se na sebe tesi, skoci si kolem krku atd.. Strašně mě to mrzi, ja se na něj tak moc tesim, neskutecne, ale pak prijde a je tu nějak blok nebo co… My se pohadame i po telefonu, kazdou chvili, napr dneska, neměla jsem signal a nastval se, ze mi teda volat nebude…nebo co to rikal!! Proste nevim… Jsem z toho takova… naměkko!!!! Jak to tu všechno čtu… :oops:

A není to třeba jen tím, že neví, jak a co má říct… Třeba je mu taky smutno a třeba víc než by si vůbec přál, jen to prostě neumí nebo nechce dát najevo?

• Citovat
  • Upravit
1517
15.2.12 21:26
ha-ne-le píše:
Michaella69 píše:
Tyhle pocity vám i závidim. Bohužel… Sice naše víkendování trva jen rok, ale tak nějak mi prijde, že jsme si už oba natolik zvykli, že v podstatě to je pro nás normální. Přijde mi, ze uz nejsme zamilovani parneri, kteri se na sebe tesi, skoci si kolem krku atd.. Strašně mě to mrzi, ja se na něj tak moc tesim, neskutecne, ale pak prijde a je tu nějak blok nebo co… My se pohadame i po telefonu, kazdou chvili, napr dneska, neměla jsem signal a nastval se, ze mi teda volat nebude…nebo co to rikal!! Proste nevim… Jsem z toho takova… naměkko!!!! Jak to tu všechno čtu… :oops:

Vždycky to u nás tak růžové nebylo.Byla doba kdy jsem se na něj těšila a jak přijel domů…hrůza.Bylo to tím,že jsem měla zajetý ten svůj týden,mám ráda pořádek…v tu chvilku co jen odemčel,rozházel věci a můj klid narušil.Potom mi řekl,jak ho to mrzí,že na něj hned co příjde domů štěkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaella69
15.2.12 21:26
Romiša píše:
Regina Hero píše:
Michaella69 píše:
Romiša píše:
Je to fajn si psát s někým kdo přesně ví jak mi je ;)Kdyby tam měl kamarády, tak bych ho tam občas i poslala… Ale jen občas a nesměl by přijít opilý… To mi nahání strašně strach… Naštěstí po jisté zkušenosti to ví moc dobře a už si dává pozor :hug:
No, přesně… já bych nemohla zase jiné věci… třeba mít chlapa doma, ale každý den večer v hospodě s kámošema…
To já bych taky nesnesla chlapa mít večer v hospodě :pocitac:
  • Citovat
  • Upravit
271
15.2.12 21:29
Michaella69 píše:
ha-ne-le píše:
Michaella69 píše:
A není to třeba jen tím, že neví, jak a co má říct… Třeba je mu taky smutno a třeba víc než by si vůbec přál, jen to prostě neumí nebo nechce dát najevo?

Asi taky… já fakt nevim co to je.

Nooooooo, a brečim teď, protože je mi to líto :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaella69
15.2.12 21:30

Jo, to u nás je to všechno vzhůru nohama, když přijede, pořád :mrgreen: a i mi ten víkend pak zas připadá děsně hektickej.. Většinou jezdíme i na nějakou návštěvu k jedněm nebo druhejm rodičům… A to mám pak někdy pocit, že mi ho tyhle akce „kradou“ :mrgreen: :mrgreen: Prsotě to uteče tak rychle, že se ani neotočím a zas je fuč…

• Citovat
  • Upravit
Michaella69
15.2.12 21:31
ha-ne-le píše:
Michaella69 píše:
ha-ne-le píše:
Michaella69 píše:

jééé, nebreč :hug: :hug: :hug: To jsem nechtěla :-(

• Citovat
  • Upravit
271
Romiša píše:
ha-ne-le píše:
Michaella69 píše:
Vždycky to u nás tak růžové nebylo.Byla doba kdy jsem se na něj těšila a jak přijel domů…hrůza.Bylo to tím,že jsem měla zajetý ten svůj týden,mám ráda pořádek…v tu chvilku co jen odemčel,rozházel věci a můj klid narušil.Potom mi řekl,jak ho to mrzí,že na něj hned co příjde domů štěkám…

Jak výstižný… tak nějak… nejsme zvyklý žít já, on a dítě. A pak si ještě jednou za 14 dní přiveze dcerku a to je už úplně konec!! A v pondělí ráno zse tradá… co světa!!! A telefon frčí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
ha-ne-le píše:
Michaella69 píše:
ha-ne-le píše:
Michaella69 píše:

Neplač :hug: To bude dobrý.Ono to odloučení není jednoduchý a někdo to snáší hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová