Víkendové manželství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Michaella69
15.2.12 21:32

Ha-ne-le a nestálo by za pokus udělat prostě něco jinak, až přijede? Prostě ho něčím překvapit?

• Citovat
  • Upravit
271
15.2.12 21:32
Michaella69 píše:
ha-ne-le píše:
Michaella69 píše:
ha-ne-le píše:
Michaella69 píše:
Holky, stejně vás všechny obdivuju ;-) A Romiš :hug: Mně je někdy i na brečení, když už musíme hovor ukončit… Já bych nejradši zalezla s telefonem do postele a usínala při tom, když mi něco povídá… :mrgreen: Asi jsem už magor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tyhle pocity vám i závidim. Bohužel… Sice naše víkendování trva jen rok, ale tak nějak mi prijde, že jsme si už oba natolik zvykli, že v podstatě to je pro nás normální. Přijde mi, ze uz nejsme zamilovani parneri, kteri se na sebe tesi, skoci si kolem krku atd.. Strašně mě to mrzi, ja se na něj tak moc tesim, neskutecne, ale pak prijde a je tu nějak blok nebo co… My se pohadame i po telefonu, kazdou chvili, napr dneska, neměla jsem signal a nastval se, ze mi teda volat nebude…nebo co to rikal!! Proste nevim… Jsem z toho takova… naměkko!!!! Jak to tu všechno čtu… :oops:
A není to třeba jen tím, že neví, jak a co má říct… Třeba je mu taky smutno a třeba víc než by si vůbec přál, jen to prostě neumí nebo nechce dát najevo?

Asi taky… já fakt nevim co to je.

Nooooooo, a brečim teď, protože je mi to líto :oops:
jééé, nebreč :hug: :hug: :hug: To jsem nechtěla :-(

Já vím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.2.12 21:36
Michaella69 píše:
Ha-ne-le a nestálo by za pokus udělat prostě něco jinak, až přijede? Prostě ho něčím překvapit?

Hmmmm, do pátka ještě nějaký ten čas je… To totiž vůbec špatnej nápad!
No, tak pro dnešek s tím smutněním končím, ju? Tak se mějte holky :mavam: a díky za podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaella69
15.2.12 21:38
ha-ne-le píše:
Michaella69 píše:
No, tak pro dnešek s tím smutněním končím, ju? Tak se mějte holky :mavam: a díky za podporu :kytka:

:mavam: a jeslti něco podnikneš, tak ať to má ten správný efekt ;-)

A co se tu zas občas sejít? Je to fajn, se s váma pobavit :D

• Citovat
  • Upravit
1517
15.2.12 21:40
Michaella69 píše:
Jo, to u nás je to všechno vzhůru nohama, když přijede, pořád :mrgreen: a i mi ten víkend pak zas připadá děsně hektickej.. Většinou jezdíme i na nějakou návštěvu k jedněm nebo druhejm rodičům… A to mám pak někdy pocit, že mi ho tyhle akce „kradou“ :mrgreen: :mrgreen: Prsotě to uteče tak rychle, že se ani neotočím a zas je fuč…

My jezdili po návštěvách jen v sobotu.Neděle byla jen naše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
15.2.12 21:42
Michaella69 píše:
ha-ne-le píše:
Michaella69 píše:
No, tak pro dnešek s tím smutněním končím, ju? Tak se mějte holky :mavam: a díky za podporu :kytka:

:mavam: a jeslti něco podnikneš, tak ať to má ten správný efekt ;-)

A co se tu zas občas sejít? Je to fajn, se s váma pobavit :D

Určitě,bylo by to fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaella69
15.2.12 21:42
Romiša píše:
Michaella69 píše:
Jo, to u nás je to všechno vzhůru nohama, když přijede, pořád :mrgreen: a i mi ten víkend pak zas připadá děsně hektickej.. Většinou jezdíme i na nějakou návštěvu k jedněm nebo druhejm rodičům… A to mám pak někdy pocit, že mi ho tyhle akce „kradou“ :mrgreen: :mrgreen: Prsotě to uteče tak rychle, že se ani neotočím a zas je fuč…
My jezdili po návštěvách jen v sobotu.Neděle byla jen naše :palec:

No, to u nás je táta v sobotu zas fuč, protože zas pracuje tady u známejch :( Teda v drtivý většině :-(

• Citovat
  • Upravit
Michaella69
15.2.12 21:43

A nebo můžeme založit skupinu?

• Citovat
  • Upravit
29350
15.2.12 21:44
ha-ne-le píše:
Michaella69 píše:
ha-ne-le píše:
Michaella69 píše:
Holky, stejně vás všechny obdivuju ;-) A Romiš :hug: Mně je někdy i na brečení, když už musíme hovor ukončit… Já bych nejradši zalezla s telefonem do postele a usínala při tom, když mi něco povídá… :mrgreen: Asi jsem už magor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tyhle pocity vám i závidim. Bohužel… Sice naše víkendování trva jen rok, ale tak nějak mi prijde, že jsme si už oba natolik zvykli, že v podstatě to je pro nás normální. Přijde mi, ze uz nejsme zamilovani parneri, kteri se na sebe tesi, skoci si kolem krku atd.. Strašně mě to mrzi, ja se na něj tak moc tesim, neskutecne, ale pak prijde a je tu nějak blok nebo co… My se pohadame i po telefonu, kazdou chvili, napr dneska, neměla jsem signal a nastval se, ze mi teda volat nebude…nebo co to rikal!! Proste nevim… Jsem z toho takova… naměkko!!!! Jak to tu všechno čtu… :oops:
A není to třeba jen tím, že neví, jak a co má říct… Třeba je mu taky smutno a třeba víc než by si vůbec přál, jen to prostě neumí nebo nechce dát najevo?

Asi taky… já fakt nevim co to je.

Nooooooo, a brečim teď, protože je mi to líto :oops:

Tak o tom zkuste mluvit… třeba pak budete mít jasno a bude to lepší pro vás oba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
15.2.12 21:44
Michaella69 píše:
Romiša píše:
Michaella69 píše:
No, to u nás je táta v sobotu zas fuč, protože zas pracuje tady u známejch :( Teda v drtivý většině :-(

To je na prd :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.2.12 21:48
Michaella69 píše:

No ty víkendy jsou šíleně krátký… ani mi nemluv… k rodičům jezdíme jen občas, spíš méně, než více… my nemáme takový ty klasický dědečky a babičky, co touží vidět vnoučata a nás, takže fakt celé víkendy výletujeme a jsme jen spolu s dětma… teď nám teda všechen čas kradla ta rekonstrukce, to jsem si fakt už říkala, že naprosto chápu ty páry, co staví barák, postaví ho a až je hotovo, tak se rozvedou… ale už je to za námi a už zbývají jen maličkosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.2.12 21:49
Michaella69 píše:
A nebo můžeme založit skupinu?

To není špatný nápad… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.2.12 21:49
Michaella69 píše:
Romiša píše:
Michaella69 píše:
No, to u nás je táta v sobotu zas fuč, protože zas pracuje tady u známejch :( Teda v drtivý většině :-(

No tak to si ho teda ani o víkendu neužijete… no to je fakt blbý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.2.12 21:52
ha-ne-le píše:
Michaella69 píše:

No tak to dělej jako my… na víkend si naplánujte nějaké výlety, jeďte se někam podívat, nějaký ty společný akce a koníčky… a nebudete mít ani čas se pohádat (teda někdo je tak dobrej, že to dovede i při scházení schodů z prvního patra do přízemí…hahaha) a zase společné příjemné prožitky ten vztah a všechno pěkně upevní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaella69
15.2.12 21:53

No jo, je to někdy fakt na palici :(

Tak založíme nějakou tu skupinu? A uzavřenou nebo otevřenou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová