Víkendové manželství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
271
15.2.12 21:57
Regina Hero píše:
Michaella69 píše:
A nebo můžeme založit skupinu?
To není špatný nápad… :palec:

Tak pošlete pak pozvánku, ju?? :) Ale už fakt doubrou noc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
15.2.12 21:59
ha-ne-le píše:
Regina Hero píše:
Michaella69 píše:
A nebo můžeme založit skupinu?
To není špatný nápad… :palec:
Tak pošlete pak pozvánku, ju?? :) Ale už fakt doubrou noc :mavam: :mavam:

Mě taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaella69
15.2.12 22:05

Tož já už půjdu taky pomalu spát… Teda nejdřív telefonovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak já zkusím zítra něco vytvořit a pak vám pošlu, kde se máte hlásit, ju?

Tož holky, moc děkuji za dnešní povídání. Ani nevíte, jak mi to zvedlo náladu ;-) :kytka:

Přeju dobrou noc :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1517
15.2.12 22:08

I já děkuji za příjemný večer a přeji krásnou dobrou noc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.2.12 22:18
Michaella69 píše:
Tož já už půjdu taky pomalu spát… Teda nejdřív telefonovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak já zkusím zítra něco vytvořit a pak vám pošlu, kde se máte hlásit, ju?

Tož holky, moc děkuji za dnešní povídání. Ani nevíte, jak mi to zvedlo náladu ;-) :kytka:

Přeju dobrou noc :mavam:

Dobrou… a ahoj zase příště… :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
16.2.12 14:49
Romiša píše:
ha-ne-le píše:
Michaella69 píše:
Holky, stejně vás všechny obdivuju ;-) A Romiš :hug: Mně je někdy i na brečení, když už musíme hovor ukončit… Já bych nejradši zalezla s telefonem do postele a usínala při tom, když mi něco povídá… :mrgreen: Asi jsem už magor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tyhle pocity vám i závidim. Bohužel… Sice naše víkendování trva jen rok, ale tak nějak mi prijde, že jsme si už oba natolik zvykli, že v podstatě to je pro nás normální. Přijde mi, ze uz nejsme zamilovani parneri, kteri se na sebe tesi, skoci si kolem krku atd.. Strašně mě to mrzi, ja se na něj tak moc tesim, neskutecne, ale pak prijde a je tu nějak blok nebo co… My se pohadame i po telefonu, kazdou chvili, napr dneska, neměla jsem signal a nastval se, ze mi teda volat nebude…nebo co to rikal!! Proste nevim… Jsem z toho takova… naměkko!!!! Jak to tu všechno čtu… :oops:
Vždycky to u nás tak růžové nebylo.Byla doba kdy jsem se na něj těšila a jak přijel domů…hrůza.Bylo to tím,že jsem měla zajetý ten svůj týden,mám ráda pořádek…v tu chvilku co jen odemčel,rozházel věci a můj klid narušil.Potom mi řekl,jak ho to mrzí,že na něj hned co příjde domů štěkám…

No takhle přesně je to u nás. Už jsem si připadala divně a docela mě ty moje pocity trápily, ale jsem ráda, že to tak nemám sama ;)
Chci taky pozvánku do skupiny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.12 14:56

Ahoj, zítra mi přiletí muž po 14 dnech a zůstane týden, moc se těším :) Chápu vás, když jste naměkko, já jsem asi nějak otrlá, měla jsem ty stavy taky, ale teď jsem sama v ČR na svůj popud, jinak bychom mohli být společně v cizině, ale já už ani za nic nechtěla, hrozně jsem chtěla domů. proto asi nemám tolik ty smutky. Ráda bych si popovídala, ale bu´d v uzavřené skupině, nebo v otevřené anonymně.
 O.

• Citovat
  • Upravit
1517
16.2.12 15:38

Ahojky
Kdo založí skupinu?Já už jsem jednu založila bohužel se nechytla,tak na to už prdím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.2.12 15:42

Já jsem ji založila, ale čekám na vyjádření admina… tak vydržte, bude to uzavřená skupina, takže si budeme moct postěžovat a pokecat až do roztrhání těla a nikdo cizí se z toho nic nedozví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.2.12 15:43

Tak se zdá, že už funguje… zkuste to…
https://www.emimino.cz/…-manzelstvi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
16.2.12 15:49
Regina Hero píše:
Tak se zdá, že už funguje… zkuste to…
https://www.emimino.cz/…-manzelstvi/

Já to teda nemůžu najít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.2.12 15:51

V uzavřených skupinách Víkendová manželství, je to až skoro dole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
16.2.12 15:57

Holky, teď jdu s malou stavět sněhuláka, takže tu chvíli nebudu… kdyby se vám zdálo, že vás nechci pustit do skupiny, tak určitě ne, jen vydržte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
16.2.12 18:10

Tak mam zažádáno, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavča1979
23.7.12 01:45

taky

Milé holky samotářky, jsem na tom stejně, s partnerem jsme spolu 15let, máme syna 9 a dceru 3,5, manželé jsme 6 let. I děti žijí život bez tatínka, mají ho jen na víkendy, na besídkách supluje babička a děda abych tam nebyla sama :(
Všechno fungovala až do posledních 5 měsíců-krize- přestal komunikovat, všechno bylo špatně, byli jsem na obtíž, částečně omezil i finance, ale vše jsem přisuzovala velkému zatížení v práci. Ustupovala jsem, udržovala jsem doma klid, snažila se „nevadit“. Před týdnem se teprve po mém histerickém nátlaku rozpovídal: necítí doma lásku, nesnáší náš dům, nenávidí moje rodiče asi za to jak ho suplují, neví jestli mne má ještě rád, je tam tak sám.
Dnes už ale vím!!! Manžel si našel před 5 měsíci kočku, mladší, svobodnou, neudřenou, veselou, povolnou…A teď se bojí o jediné, abych neštvala děti proti němu a on o ně nepřišel.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová