Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jako jazykolam dobrý
Klaudii bych říkala - Klaudinka, Klaudy, možná Kló ![]()
Ja hlasuji pro Klaudii. Sofie se mi libi taky, ale kdyz jich je ted hodne tak bych dala Klaudii.
Klaudie je k příjmení nejlepší. Moc se mii líbí ta „zdrobnělina“ Didi
,té co znám se říká Klaudi.
Sofie, nepřijde mi, že jich je tolik, kolem nás jsou skoro samé Elišky..
Nejsem fanoušek vybírání jmen na základě příjmení (zvlášť u děvčat, která se časem vdaji a tak stejně třeba získají příjmení, které neladi). Viktorie je moje oblíbené, Klaudie je hezké jméno a hodí se asi nejvíc, Sofii je teď opravdu hodně (navic mi to připomíná hrdinku jedné dost tragické knihy…asi víte které)
Viktorie Kroftová, dvě R, to bych nedala. Úplně to drnčí, když se to má vyslovit. Sofií je mraky. Líbí se mi Klaudie.
Všechna 3 jména jsou moc pěkná, ale Viktorii bych nadala v kombinaci s příjmením, Sofií je moc( min. na eMimino), takže mi vychází Klaudie a pro lidi, co říkají, že Klaudie nemá zdrobněliny (Klaudy, Klaudinka, Klauduš, Klaudulka, Didi, Klo,…). Myslím, že víc jich potřeba není.
@Zzzuz píše:
@Market248 já bych dala Laru a měli byste hrdinku z Tomb RaideraAle jinak bych asi zvolila Klaudii…
Souhlasim.
Sofii a Viktorii je uz plno. Kroft je Nemecky tak bych dala Klaudia. (Jako Claudia Schiffer)
Znám jednu Sofii Kroftovou z Rakovníka a jsou jí tak 2 roky. Nezní to špatně, ale Viktorie Kroftová je také moc pěkné. Vůbec jmenovat se Viktorie musí být paráda. ![]()
Vsechna jmena se mi libi, ale Viktorie se nehodi k prijmeni - zni to moc tvrde.
Holky, úplně jsem vám zapomněla dát vědět, že se nám 17.12.2018 narodila Viktorka ![]()