Víno, cider, sangrie a kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
14.3.20 23:00

Laktacni poradkyne rekla, ze i u dlouhodobyho kojeni se muze trochu alkoholu, ze je to lepsi nez nekojit. Muzou se i atb a podobne, i lekarske vykony. Zasada je vzit si lek po nakojeni. Stres je horsi nez trosku alkoholu v krvi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
15.3.20 08:06

@shaginka zvláštní, moje laktační poradkyně říkala, že je lepší nepít. Totéž kouření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.20 13:13

A právě, každá LP nebo lékař tvrdí něco jiného. Proto jsem se ptala na zkušenosti vás. Já si ihned po kojení dala necelý 2deci sangrie a pohoda. Ale příště si koupim nealko víno, nealko cidery nikde uz nemohu sehnat. I když někdy ta chuť je šílená :oops: Z.

• Citovat
  • Upravit
11
15.3.20 16:30

Tak 2 deci Sangrie urcite nevadi, ja kojila do 3,5 roku a take si nekdy dala po nakojeni dve deci vina, male pivo… Vetsi deti si i misto prsa muzou dat treba zmrzlinku, Pribinacek. Rychle alkohol vyprchava, co je v krvi, je v mlece. Jedine snad, ze nektere dite pak misto spanku nechce usnout, zlobi, vyzaduje akci. Kdyz by se chtelo nejak vic oslavovat, tak mleko ve sprse odsat nebo odstrikat, aby se to nemichalo s novym mlekem, a dat prso po pauze. Kdyz nas nevidi, a uzivaji si to s nekym na hlidani, tak ani nevyzaduji MM z prsa. Nektere maminky i odstrikaji a mleko poda hlidaci osubka v lahvi, moje dite to ale nepilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová