Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@077lenka ahoj, zrušila si nakonec svůj účet na vintedu? Po mě to chce také rodné číslo a moc se mi do toho nechce. 🙈
Zdravím tenkrát občanku to chtělo. Teď i toto, došlo to někomu? Děkuji
@Domina19 dík
Ono asi nic jiného nezbývá než to potvrdit.
Pokud ne blokace účtu
Holky, přišlo mi ověření totožnosti, zadávala jsem OP, točila video a dodávala výpis z účtu. Uz to trvá dva dny a stále nic. Mate s tím nějaká zkušenost? Jak dlouho to trvá? A proč to tak dlouho trvá?
Ja jsem zadávala fotku řidičáku a rodné číslo, nic jsem netočila a bylo to za par hodin ověřené. Ale bylo to si před rokem nebo dvěma, už nevím. Teď mi přišlo hlášení DAC7, že je vše za lonsky rok ok a nic nedanim.
@bibi3344 píše: Více
Myslím jen když překročite 30prodeju ale to je jen skrze ts prodejce co prodávají třeba 20stwjnych triček atd😄
@Ponty Nene neprodávám 30 stejných triček, prodávám svoje oblečení za zlomky ceny, ale přišlo mi že jsem překročila limit a podle toho co jsem vyčetla jedná se o limit 5000 Eur a u toho po mě chtějí doložit i ten výpis ![]()
Co se stane, když Vinted neodešlu hlášení dac7? ( kromě toho že nebudu moct prodávat věci) (prodal jsem přes 30 věcí cca do 20tis)
@Ponty
Chci se zeptat stane se něco kdyz si účet smažu a neodešlu dac7
@bibi3344
Proc jsi musela fotit řidičák??
Po me to chtělo uložit údaje a následně rodné číslo ale to jsem zatím nevyplnila.
Mam trošičku strach co se stane když to nevyplním a neodeslu