Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nemáte někdo, prosím, zkušenost s vinylem jako podlahovou krytinou do koupelny? Nějak tomu moc nevěřím, že to je bezpečné co se týče vlhkosti, jsem stará konzerva a neumím si představit nic jiného, než dlažbu. Na druhou stranu se mně to ale moc líbí, tak zjišťuju, jestli s tím někdo nemá zkušenost, nebo nezvažoval tuto variantu.
Děkuji za rady!
My teda lepili jen vinylovou tapetu v koupelně a to i okolo vany, normálně se sprchujeme a tapeta drží dobře ![]()
My jsme to zvažovali, nakonec jsme zvolili dlažbu. Ale myslím, že by to mělo být bez problémů - je to guma, že jo… ![]()
Pokud opravdu nemáte problémy s plísní (kdekoliv v bytě), tak proč ne. Vyrábí se i laminátová podlaha do koupelen, párkrát jsme pokládali i PVC. Dělám v podlahářství.
@Paoloska píše:
Pokud opravdu nemáte problémy s plísní (kdekoliv v bytě), tak proč ne. Vyrábí se i laminátová podlaha do koupelen, párkrát jsme pokládali i PVC. Dělám v podlahářství.
Člověče, ty máš znalosti hned ve dvou oblastech, které těď do podrobna řeším: podlahové krytiny a protikvasinková diet
. Můžu Ti napsat SZ?
@ana11 píše: Člověče, ty máš znalosti hned ve dvou oblastech, které těď do podrobna řeším: podlahové krytiny a protikvasinková diet![]()
. Můžu Ti napsat SZ?
To víš, já jsem odbornice na spoustu věcí
…klidně mi napiš, co budu vědět zodpovím ![]()