Vinylová podlaha do koupelny?

2453
6.5.13 15:21

Vinylová podlaha do koupelny?

Nemáte někdo, prosím, zkušenost s vinylem jako podlahovou krytinou do koupelny? Nějak tomu moc nevěřím, že to je bezpečné co se týče vlhkosti, jsem stará konzerva a neumím si představit nic jiného, než dlažbu. Na druhou stranu se mně to ale moc líbí, tak zjišťuju, jestli s tím někdo nemá zkušenost, nebo nezvažoval tuto variantu.

Děkuji za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
6.5.13 15:34

My teda lepili jen vinylovou tapetu v koupelně a to i okolo vany, normálně se sprchujeme a tapeta drží dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.5.13 16:20

My jsme to zvažovali, nakonec jsme zvolili dlažbu. Ale myslím, že by to mělo být bez problémů - je to guma, že jo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
6.5.13 16:43

Pokud opravdu nemáte problémy s plísní (kdekoliv v bytě), tak proč ne. Vyrábí se i laminátová podlaha do koupelen, párkrát jsme pokládali i PVC. Dělám v podlahářství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
7.5.13 11:02
@Paoloska píše:
Pokud opravdu nemáte problémy s plísní (kdekoliv v bytě), tak proč ne. Vyrábí se i laminátová podlaha do koupelen, párkrát jsme pokládali i PVC. Dělám v podlahářství.

Člověče, ty máš znalosti hned ve dvou oblastech, které těď do podrobna řeším: podlahové krytiny a protikvasinková diet :mrgreen: :lol:. Můžu Ti napsat SZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
7.5.13 11:16
@ana11 píše: Člověče, ty máš znalosti hned ve dvou oblastech, které těď do podrobna řeším: podlahové krytiny a protikvasinková diet :mrgreen: :lol:. Můžu Ti napsat SZ?

To víš, já jsem odbornice na spoustu věcí :mrgreen: :mrgreen: ;)…klidně mi napiš, co budu vědět zodpovím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný