Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ano přes zimu dávám. Starší mají rybí tuk, nejmenší má kapky od Jamieson.
Já jsem se právě o to před těma 10 rokama vůbec nezajímala, doktorka napsala Vigantol, tak jsem ho dávala a až řekla, že už není potřeba, tak jsem přestala dávat. Teď mám ještě roční mimčo a teprve když jsem mu začala dávat Déčko(taky dávám Jamienson),tak mě napadlo se mrknout co to vlastně je
no a zjistila jsem, že se mi tento vit. líbi, tak ho chci nasadit celé rodině(tato zima nám všem dala hodně zabrat, celou jsme ji prokašlali a prosmrkali
).
@Petruška2016 Já jsem brala loňskou zimu taky, děcka hodně marodily, já úplně vyšťavená, vlezlo na mě pak kde co. Mrkni na ten Jamieson, mám od nich pro sebe toto :
https://www.pro-zdravi.net/…tbl-d733-htm
Nám to pro dceru doporučila obvodní, jednak je menšího vzrůstu, jednak má ještě jiné zdravotní problémy, takže u ní nutnost. Navíc bývala častěji nemocná, hlavně po nástupu do školy. Rok jí dávám Vitamin D3 od Biominu a na imunitní systém rozhodně vliv má. Teď už beru já i manžel, mě to pomáhá i na regulaci krevního tlaku, manželovi zase na kardiovaskulární systém. Je to přírodní produkt, tak se není čeho bát.
Taky jsem hledala něco i pro malé a nakonec jsem moc spokojená s kapičkami od Naturevia, je to vitamín D v panenském olivovém oleji.