Vítejte ufonky :-)

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1297
25.3.12 10:29

A nám příští týden začínají farmářské trhy :dance:
 http://www.liberec-me-bavi.cz/…liberce.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
25.3.12 12:57

tyyyjo to jsem teda měla co dočítat :) Já šunkovar koupila,zatím jsem dělala jen jednou,s normální solí,a právě to bylo jak pečené či vařené maso v kuse,jako dobré ale ne jako šunka,ne růžové a při krájení odpadávalo. tak nevím jestli musím dát tu rychlosůl,ale ta mě teda moc neláká,ale je pravda,že doteď jsme ji měli ve všech kupovaných šunkách no. a nechala jsem to dva dny odležet v lednici,takže to tím nebude. můžu přidat i foto.
tyjo tady je fakt plno dobrých postřehů,já tomu zatím tak nerozumím a vy některé to máte už dávno vše nastudované tak mi to dost ulehčí práci.
Teď pořád čtu složení téměř na všem a všichni ze mě mají dost :D
Zkuste to žervé jen z jogurtu to je vyborný.(holandie) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
25.3.12 13:00

žervé z Hollandie jsem začala včera, dneska dochutila česnekem, solí a pažitkou a je to bomba. Jen mě překvapilo, jak málo z toho jogurtu zbylo poté, co vytekla ta voda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
25.3.12 13:43
@neumisa píše: žervé z Hollandie jsem začala včera, dneska dochutila česnekem, solí a pažitkou a je to bomba. Jen mě překvapilo, jak málo z toho jogurtu zbylo poté, co vytekla ta voda :think:

Já jsem taky koukala,to je skoro jak porce v obchodě,néé asi tak dvakrát víc,ale z půlkila jogurtu je pak asi jen půlka,co?ale je to vyborný a byjde to podstatně levněji. Obzvlášť,když je jogurt v akci. :D

Tak nevím čím to s tou šunkou je,teď jsem koukala na ten díl v jste to co jíte a měli ji výbornou,fakt jak šunka. a to měli normální sůl ne? asi sem to málo mačkala.teda vůbec já to jen promíchala vařečkou. Ono to prý má být pořádně,že to maso pak pouští bílkoviny a tím se to spojí. a měla jsem větší kusy,ale teda růžová nebyla vůbec.ale vařila jsem podle návodu dvě hodiny a ne jednu.a nemám tak hustej šunkovar jak oni,ale novej z tescomy a dost šmejdik :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
25.3.12 14:19

tak jsem vytáhla z trouby housky, jdu se pochlubit, než je kobylky spasou …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
25.3.12 14:25
@neumisa píše:
tak jsem vytáhla z trouby housky, jdu se pochlubit, než je kobylky spasou …

to je nadhera :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
6140
25.3.12 14:29
@neumisa píše:
tak jsem vytáhla z trouby housky, jdu se pochlubit, než je kobylky spasou …

tyjo krásný,jedna jak druhá,to je jak z pekárny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
25.3.12 14:36

uvidíme chuťově, i tak je to malý zázrak, protože já a kynuté těsto si moc nerozumíme :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
25.3.12 18:18

@vvero a proč chceš vůbec to pomazánkové máslo? Normální stačí, ne? Do pomazánek dávám stejně buď jen trochu másla nebo tvaroh nebo mám základ luštěninový nebo obilninový, takže já ho fakt snad nikdy nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
25.3.12 18:18

@neumisa krása :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
25.3.12 20:08

Včera jsem dělala tu paštiku, dneska jsme ji měli na večeři a řeknu Vám - to je ale žrááádlo :pankac: :pankac: :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
25.3.12 20:39

mlecnou cokoladu nemusim,ale tady nejake novinky http://www.dtest.cz/…olada-je-nej?…

• Citovat
  • Upravit
2271
25.3.12 21:10
@Sati píše:
Včera jsem dělala tu paštiku, dneska jsme ji měli na večeři a řeknu Vám - to je ale žrááádlo :pankac: :pankac: :pankac: :palec:

Já chlebík z receptů…Je skvělej a jelikož jsem prase a jedla ho teplej, lehce mi bolí pupík :oops: :mrgreen: .To bude noc :mrgreen: .Malý taky moc chutnal..Takže,koupenej už ne :poblion: , jedině domácí :srdce: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
25.3.12 21:16

Holky, k tej paštice…Já bych jí ráda zkusila, ale nemám ráda máslo…Bohužel…V tepelný úpravě mi až tak nevadí, ale studený někde namazaný prostě nemůžu :( .Zvedá se mi z toho kufr a jsem schopná hodit šavli..Mám to od mala, zkoušela jsem ho pozřít kolikrát,ale prostě mi to nejde.
A tak se vás ptám,co jste to zkusily, je tam cítit?Já paštiku miluju i muž a ráda bych jí udělala…Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
25.3.12 21:23

Cítit v tom není, můžeš nahradit máslo sádlem, myslím, že to někdo pod diskuzí na primě psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny