Vítejte ufonky :-)

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50155
27.3.12 22:12
@Adriana píše:
Takže dneska jsem opět narazila na mňamku :poblion: :poblion: .Koupila jsem si od Vodňanskýho kuřete šunku ve šprcce(takovej mini salámek).Občas dostanu divný chutě :mrgreen: …S pusou plnou slin zakrojim a nedokrojim 8o …Kouknu dovnitř a uvnitř byla syrová červená klíční kost z kuřete :poblion: :poblion: :cert:
Letěloto jak to bylo do koše :cert: !Fujky..

To je hnus :poblion: Šla bych to reklamovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
27.3.12 22:13
@omites píše:
Já právě ze začátku dělala taky z mouky, které jsem nakoupila. Ale Mufi radila, že ta směs v Lídlu je dobrá. A fakt dneska jsem vyrobila nejlepší chleba, co jsem kdy upekla.

Omi, já už vyzkoušela všechny druhy z toho Lidlu a všechny jsou dobré :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
27.3.12 22:22

Taky mám dobrou zkušenost - mouky z Lídla jsou fajn a pečeme z nich taky. Vždycky ještě přidávám semínka, je to moc dobré (slunečnice, dýně, sezam).
Jednu dobu jsme objednávali mouky tady a jsou fakt super :palec: Cenově vychází výborně, protože je to kilovka na dva chleby a mají hrozně moc druhů. Akorát se mouk muselo vzít víc, aby se vyplatilo nechat to dovézt. Objednávaly jsme napůl s tchýní a občas se někdo ještě přidal:
 http://www.chlebarna.cz/…lebove-smesi

Nejvíc nám chutnal slunečnicový, vital, vícezrnný, bílý a ciabatta. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
27.3.12 22:32
@MUFICE píše:
To je hnus :poblion: Šla bych to reklamovat :cert:

No, jelikož jsem to hodila do koše,tak to bufetit nepůjdu…Nebo že by :think: ?Možná bych mohla poslat foto do výrobny… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
27.3.12 22:39

@vvero to je hezký odkaz. Ale mám pocit, že širokodaleko jsem jedinná s pekárnou. Když pominu kamarádku, jejíž rodiče mají pekařství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
27.3.12 22:43

Taky ty směsi zkoumám a asi něco prubnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
27.3.12 22:45

Omites - No jo, ani nevím, jak to mají teď, jestli dopravují i zdarma, ale 130,–Kč za dopravu mouky je jinak docela dost. Ale když si vezmu, že občas kupuju mouky v Tescu za cenu kolem 30,–Kč za půl kila (tj. na jeden chleba), tak se to pak asi vyplatí zaplatit a mouk máš více druhů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
27.3.12 22:49

@vvero ta v tom Lídl je tuším za 35 a je to na 2 chlebíky (schválně nepíšu chleby)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
27.3.12 22:51

Omites mrkla jsem se Ti na profil odkud jsi, že bychom se šábly o poštovné, ale pro mě je sjízdné jenom Brno nebo Zlín :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
27.3.12 22:53

No musím ty směsi z Lidlu vyzkoušet, když je tak chválíte :think: Holky a co všechno tam kupujete? Já se tam chystám pro ty směsi a pro šunku, a co dalšího? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
27.3.12 22:54
@Fen-fire píše:
Omites mrkla jsem se Ti na profil odkud jsi, že bychom se šábly o poštovné, ale pro mě je sjízdné jenom Brno nebo Zlín :,(

tak to by měla ségra fakt radost. Tahá mi domů z Brna kde co, ale mouky teda ještě vlakem netáhla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tohle fakt není schůdné, nebudu ji trápit. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
27.3.12 22:55
@omites píše:
tak to by měla ségra fakt radost. Tahá mi domů z Brna kde co, ale mouky teda ještě vlakem netáhla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tohle fakt není schůdné, nebudu ji trápit. :jazyk:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To by byla fakt nadšená :palec:
A odkud Ti vozí mouky? Já jezdím do Brna 2× měsíčně do školy, taky vlakem, tak bych mohla něco nabalit do batůžku :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
28.3.12 09:04

Jestli jste někdo od Frýdku-Místku tak super směs na chleba mají v mlýně v Kunčičkách u Bašky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
28.3.12 09:34

Jéé ahoj, já si zrovna z tohodle odkazu koupila včera pekárnu a asi 20 směsí :D ty jsou směšně malinký :D Kámoška mi paní doporučila,kupovali tam taky ted pekárnu a směsi a Paní je ze šebkovic a já s třebíče tak mi to vše i dovezla a pekárnu předváděla, Jenže musím čekat muselo se hned něco reklamovat na tý misce. ach jo a týden sem se tak těšila. Jo a chleba z těch směsí je moc dobrej! a když si objednáte víc,tak máte nějaký grátis asi,já i kámoška sme dostaly. Nejvíc se těším na ciabattu a vital chlebíky,na energii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
28.3.12 09:35

jo včera sem tu na emimi koukala na tendle recept a vypadá lákavě,dnes ho budu zkoušet http://www.labuznik.com/…ovym-kremem/#…. a posle jste to co jíte zařazujem víc ryb tak máme koupenou a musím najít nějaký dobrý recept

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny