Vítejte ufonky :-)

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13141
28.3.12 21:59

@janine24 a ty máš něco kolem složení potravin vystudované nebo to máš jako koníčka?
Aby mi bylo rozuměno, já to taky studuji. Hledám v jogurtu modifikované škroby a tak. U termizovaných sýrů, ty z co nejlepším složením… taveňáky mi nesmí přes práh. Ale ty to asi pitváš ještě daleko víc, jak já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
28.3.12 22:02
@omites píše:
@janine24 a ty máš něco kolem složení potravin vystudované nebo to máš jako koníčka?
Aby mi bylo rozuměno, já to taky studuji. Hledám v jogurtu modifikované škroby a tak. U termizovaných sýrů, ty z co nejlepším složením… taveňáky mi nesmí přes práh. Ale ty to asi pitváš ještě daleko víc, jak já

asi pitvám, mám pár kurzů, nějaké přednášky v čj i nj, oni jsou na to trošku přísnější než my… a německé standardy vůbec řeší spoustu věcí, které nám unikají… takže mě z toho vychází čestvý sýr s původem nebo určitá hodnota sušiny v tvrdém, nic mezi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
28.3.12 22:18

@janine24
jaké kurzy jsi absolvovala v ČR. Fakt mě to zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
28.3.12 22:26
@omites píše:
@janine24
jaké kurzy jsi absolvovala v ČR. Fakt mě to zajímá.

promiň, ale tohle nechci uveřejňovat, snad jen nutričně terapeutický pracovník a kurzy s tím spojené… zbytek mám alternativní a mimo ČR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
28.3.12 22:37

Tak já bych to trošku uklidnila, jestli smím :kytka: .My si tady radíme v dobrém a pokud je @janine24 odborník, tak mě osobně spadla z nebe :potlesk: .Tak já za sebe do taje jedů v jídle atd. teprve pronikám a snažím se dohledat informace.Asi napíšu za všechny 8) , byly by jsme rády @janine24 , pokud nám sem napíšeš co kupuješ Ty :pankac: .Já bych třeba ráda věděla, jestli můj výběr sýra Baby Bell pro malou je v pohodě nebo ne a proč atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
28.3.12 23:46
@omites píše:
Jenom jsem se tak zamyslela, mám v nákupu asi 30 položek. To se na každou mám ptát německy prodavačky? :mrgreen: Ber to jako nadsázku.
Taky jsem očekávala odpovědi tipu, jak píše crazzi. Netušila jsem, že na nákup v Německu musí být člověk kontrolor kvality. :nevim:

Omi, já jí taky moc nechápu :mrgreen: Zlatá diskuze o Lidlu :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
28.3.12 23:46
@janine24 píše:
Ne, prostě že někdo ví, že hodnota složky by měla být III a je X a to X neodpovídá možnostem III +- nějaké další hodnoty…
8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.3.12 23:55

Začalo to orlem a skončí to X a III a plus mínusem… tak teď už vůbec netuším, jak u našich západních sousedů vypadá a jmenuje se ta zatracená Lučina ;)
Ale mihla se tam v jednom komentáři i pokora… jo, z té bychom si všichni měli kousek utrhnout a mít ji v sobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
29.3.12 09:21

Já jsem nějak nepochopila, proč se míchají čísi SZ, o kterých tady nevíme absolutně nic, s dotazem Fen-fire. :nevim: Pokud ty SZ nebyly od Fen, proč to tak schytala. :lol:

No nic, šla jsem vám sem hodit odkaz :mrgreen: - http://www.knihcentrum-revue.cz/…edova-2.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
29.3.12 10:52

Holky, asi tady teď budu za ufona já. Ale já tu Dobu jedovou nečetla. Stojí to za to si ji pořídit? Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veggi
29.3.12 11:07
@omites píše:
Holky, asi tady teď budu za ufona já. Ale já tu Dobu jedovou nečetla. Stojí to za to si ji pořídit? Dík

Já ji zrovna teď čtu, půjčila jsem si ji u nás v knihovně, zajímavá, určitě stojí za přečtení.

• Citovat
  • Upravit
15319
29.3.12 11:17
@omites píše:
Holky, asi tady teď budu za ufona já. Ale já tu Dobu jedovou nečetla. Stojí to za to si ji pořídit? Dík

Rozhodně. Jedna z nejlepších investic do naší knihovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
29.3.12 11:30

Ahoj holky, člověk tu chvíli není a už takov emoce.

dobu jedovou jsem taky nečetla. Ale asi pořídím. Jako dobrou investici beru Bio-abecedář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
29.3.12 11:38

Tak tohle jsem fakt nepochopila…Zrovna se chystám také na nákup do Německa a jelikož neumím ani žbleptnout, možná bych tu taky napsala - holky, co jezdíte do DE, co kupujete na mazání na chleba a jaké je složení? Nevidím na tom nic špatného…

Co kdyby tahle 3stránková diskuze o hovínku skončila a pokračovalo se normálně jako předtím? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
29.3.12 11:49
@Capelucita píše:
Ahoj holky, člověk tu chvíli není a už takov emoce.dobu jedovou jsem taky nečetla. Ale asi pořídím. Jako dobrou investici beru Bio-abecedář.

To je tahle kniha? http://www.kosmas.cz/…ky-zemanove/
Ta cena… :? ale podle popisu zajímavá. :think: A tu biokuchařku nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny