Vítejte ufonky :-)
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (56)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@omites píše:
Dotaz: Byla jsem v LIDLu utratit poukázku. Hlavně jsem tam teda šla pro výrobky řady Linnessa a pro směs na chleba + zeleninu. Ale potřebovala jsem tvaroh a vzala jsem homogenizovaný. Jiný jsem tam snad ani nenašla. Tak bych se chtěla zeptat, co říkáte na homogenizaci? Já to dala do googlu a vypadly samé šílenosti :-/
A taky jsem v LIDLu nenašla ochucené sladké tvarohy (jenom activii tvarohovou) a ani žádný neochucený kefír. Dívala jsem se teda blbě?
Omi, v Lidlu mají ty ochucené tvarohy v takových vaničkách vedle těch neochucených tvarohů. Mají tam vanilkový, s rozinkami a s ořechy, ale jsou šíleně sladký, už bych si je nekoupila. Neochucený kefír tam mají, je ale v plastu a přišlo mi, že to má divnou pachuť ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE píše:
No, já bych se jich asi zeptala na gervé, to se snad všude řekne stejně![]()
Blázníš?
Vždyť říkám, že neumím ani slovo, takže když nakupuju v Německu, snažím se být neviditelná v krámu, aby na mě někdo náhodou nepromluvil…Když mi pak nějaká německá bábi chválí syna, hodím jen úsměv jak trotl a zdrhám…natož abych se sama od sebe projevovala a na něco se ptala ![]()
Ale než tam pojedem, určo se chci pár slovíček naučit, protože jak bych si jinak púřečetla to složení…Smutný, že jsem měla na gymplu 4 roky němčinu a neumím fakt nic už
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fen-fire píše:
Hodíš prosím odkaz na tu diskuzi o Lidlu? Moc díky
Máš to mít ![]()
https://www.emimino.cz/…nkovani/244/#…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fen-fire, Lidl zde https://www.emimino.cz/…nkovani/244/#…
Zrovna dneska mě taky napadlo že si tu dobu jedovou přečtu. V knihovně je na ní dvanáct lidí fronta, tak jsem si jí koupila a už se tu u ní rozčiluju. Zatím můžu doporučit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xangel87 píše:
Blázníš?Vždyť říkám, že neumím ani slovo, takže když nakupuju v Německu, snažím se být neviditelná v krámu, aby na mě někdo náhodou nepromluvil…Když mi pak nějaká německá bábi chválí syna, hodím jen úsměv jak trotl a zdrhám…natož abych se sama od sebe projevovala a na něco se ptala
Ale než tam pojedem, určo se chci pár slovíček naučit, protože jak bych si jinak púřečetla to složení…Smutný, že jsem měla na gymplu 4 roky němčinu a neumím fakt nic už
![]()
Já měla němčinu 4 roky na střední a slovíčka si ještě pamatuju. Ale kdybych měla vést rozhovor, tak jsem v čoudu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co se týče zubních past, tak já už roky nepoužívám pastu s fluorem, vím,že to není nic dobrého, u těch komerčních past ji cpou všude - krásně je to napsáno v Době jedové. Já jsem spokojená se zubní pastou od Lavery, stojí sice kolem 70 kč http://www.happyhemp.cz/…3-vice-akce/ ..ale zase stačí jen trochu, vydrží dlouho, dobře pění, má příjemnou chuť, bez fluoru
Mají i dětskou verzi http://www.happyhemp.cz/…nsitiv-75ml/ Hlavně pro malé děti bych pastu s fluorem ani jinou nepřírodní pastu nekupovala, přeci jen to polykají ![]()
- Citovat
- Upravit
@MUFICE píše:
Máš to mít
https://www.emimino.cz/…nkovani/244/#…
A sakra, 244 stran
![]()
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fen-fire píše:
A sakra, 244 stran![]()
Díky
Když si najedeš na diskuze skupiny, tak tam jsou i fotky doporučený potravin ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE píše:
Když si najedeš na diskuze skupiny, tak tam jsou i fotky doporučený potravin
A to jsem chtěla večer žehlit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veggi píše:
Co se týče zubních past, tak já už roky nepoužívám pastu s fluorem, vím,že to není nic dobrého, u těch komerčních past ji cpou všude - krásně je to napsáno v Době jedové. Já jsem spokojená se zubní pastou od Lavery, stojí sice kolem 70 kč http://www.happyhemp.cz/…3-vice-akce/ ..ale zase stačí jen trochu, vydrží dlouho, dobře pění, má příjemnou chuť, bez fluoruMají i dětskou verzi http://www.happyhemp.cz/…nsitiv-75ml/ Hlavně pro malé děti bych pastu s fluorem ani jinou nepřírodní pastu nekupovala, přeci jen to polykají
a ty pasty se dají sehnat jen na netu? Mě pasta docela trápí,doteď jsem o takových lepších nevěděla,protože malej mi to pokaždý celý slupne a odplivne si až ten sajrajt sní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@werunka89 píše:
a ty pasty se dají sehnat jen na netu? Mě pasta docela trápí,doteď jsem o takových lepších nevěděla,protože malej mi to pokaždý celý slupne a odplivne si až ten sajrajt sní
Pasta od weledy je taky přírodní a bez fluoru. Koupila jsem jí malýmu. Původně jsem uvažovala o elmex, protože jestli bude mít zuby po mě, tak se máme na co těšit
A jedině elmex mi na zuby zabírá tak, že nejsem pořád u zubaře. Ale alespoň do doby, než se naučí plivat, bych chtěla u tý weledy zůstat.
- Citovat
- Upravit
Mufi, já ten nákup chtěla sfouknout najednou, no vidím, že budu zase pobíhat zítra jak trorl - LIDL, Kaufland, Albert. V každém řetezci mám vytipované něco jiného
Hodil by se mi krám, kde by to bylo všechno dohromady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem měla taky pastu od Weledy-měsíčkovou,ale ta mi nevyhovovala, ani chutí,ani konzistencí, Lavera mi přijde lepší, ale je to věc názoru. Dá se sehnat buď na internetu nebo u nás ji mají v prodejně zdravé výživy a pak také v jednom krámku s přírodními léčivy.
- Citovat
- Upravit
@Krapera píše:
Vkládám odkaz ke stažení knihy Doba jedová (pro stažení klikněte dole na přílohu). Článek o dětských zubních pastách zde … tak to je bomba
Díky, mám zas co číst ![]()
a ty pasty jsou drsný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Naťula95 , 24.9.25 05:46
- MrsNorris , 5.8.22 15:03
- Sheryll , 20.11.21 20:47
- oggyvm , 8.6.21 15:36
- Petr_B84 , 8.1.21 15:40
- Aspera , 11.12.20 22:44
- ELIbeta , 9.2.20 13:04
- viajeen , 6.1.19 23:23
- hermínahadickova , 28.2.18 07:57
- LaraA , 10.12.17 01:02
- lailaCZ , 2.10.17 09:33
- Strmulka , 30.6.17 20:42
- EscapistV , 20.6.17 23:05
- Heduna , 17.6.17 14:56
- Klopotkova , 13.5.17 21:51
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Vlastivěda čtvrtá třída.
- 3.6.26 07:13
- KKK85
- 11
Chronické problémy
- 2.6.26 21:33
- Amassakoul
- 2
Snažení o mimi - 1. Cyklus po vysazeni...
- 3.6.26 06:46
- Liskulaska
- 19
Hodinky/náramek s GPS pro dítě
- 3.6.26 06:28
- Heduš Homolková
- 10
Kognitivně behaviorální terapie...
- 2.6.26 23:11
- Dexter249
- 7
V levém vaječníku mi nedozrávají vajíčka....
- 3.6.26 05:19
- Kalouch
- 8
Nechci zůstat s přítelem protože…
- 3.6.26 07:13
- arinecka
- 19
Cestovní taška ze Sportisima: Objevila...
- 3.6.26 05:37
- Betty MacDonald
- 9
Partnerova nevěra po 12letém vztahu
- 3.6.26 07:00
- Sadman
- 16
Neurologické vyšetření po porodu –...
- 2.6.26 21:32
- Anonymní
- 4
Nové příspěvky