Vítejte ufonky :-)

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13141
28.3.12 21:21

@janine24 já nějak nechápu, o co tady najednou jde?!?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
28.3.12 21:23
@Ukulina píše:
Upřímě, já ti taky neporozumněla, co jsi chtěla říct. Vyznělo to jaksi nepřátelsky - nemám sílu hledat vhodnější slova :) Ten tón byl zvláštní. Nebo my jsme přecitlivělé ;)

nepřátelsky? víš kolikrát jsem popisovala a přepisovala celé etikety a pak se nakonec dozvěděla, že dotyčný netuší v nj nic a tudíž nechce znát název produktu ani na jaké značky si dát pozor… to se pak skvěle doporučuje… vyber nejlevnější nebo s největší značkou něčeho veselýho… a hlavně ať nemusí hlídat název nebo údaje nebo složení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
28.3.12 21:24
@omites píše:
@janine24 já nějak nechápu, o co tady najednou jde?!?!?

no to ať mi někdo vysvětlí, když se chci odrazit od znalosti jazyka, značek nebo standardů, tak jsem nepřítel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
28.3.12 21:26

Ale Fen-fire se vyloženě ptala na konkrétní značku - něčeho srovnatelného s naší Lučinou, a vzhledem k tématu diskuze jí zřejmě víc než na veselém obalu záleží na tom složení.
A psala že manželovi je potřeba dát jasnej pokyn, co má dovézt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
28.3.12 21:28
@janine24 píše:
nepřátelsky? víš kolikrát jsem popisovala a přepisovala celé etikety a pak se nakonec dozvěděla, že dotyčný netuší v nj nic a tudíž nechce znát název produktu ani na jaké značky si dát pozor… to se pak skvěle doporučuje… vyber nejlevnější nebo s největší značkou něčeho veselýho… a hlavně ať nemusí hlídat název nebo údaje nebo složení…

tebe někde někdo musel děsně nasrat!! Ale zřejmě to nebylo v téhle diskuzi. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
28.3.12 21:28
@crazzi píše:
Ale Fen-fire se vyloženě ptala na konkrétní značku - něčeho srovnatelného s naší Lučinou, a vzhledem k tématu diskuze jí zřejmě víc než na veselém obalu záleží na tom složení.

Proto jsem se ptala, jak je na tom s jazykem, jestli se umí zeptat, zná normy… nic provokativního. Někdo se zeptá a dozví se, jestli ve stejný kvalitě mají jiný produkt, někdo se bojí, někdo by se nedoptal, někdo by se nechal oblbnout, kde dělám chybu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
28.3.12 21:29
@omites píše:
tebe někde někdo musel děsně nasrat!! Ale zřejmě to nebylo v téhle diskuzi. :nevim: :nevim:

ne, jen nechci přepisovat řádky a na konci se dozvědět, že on se na tohle nezeptá, protože neumí, nechápe, netuší… nebo že koupí stejně to nejlevnější, jinak jsem v klid a pozitivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
28.3.12 21:30
@janine24 píše:
Proto jsem se ptala, jak je na tom s jazykem, jestli se umí zeptat, zná normy… nic provokativního. Někdo se zeptá a dozví se, jestli ve stejný kvalitě mají jiný produkt, někdo se bojí, někdo by se nedoptal, někdo by se nechal oblbnout, kde dělám chybu…

Nerozumněly jsme prostě, co nám sděluješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
28.3.12 21:31
@crazzi píše:

OK, vyloženě potřebuju vědět kam jede, jak moc je schopen mluvit a jak moc je schopen porovnat… je to fakt tak nasírací reakce nebo jen věcná???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
28.3.12 21:31
@Ukulina píše:
Nerozumněly jsme prostě, co nám sděluješ…

OK, znovu, v čem je moje reakce špatná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
28.3.12 21:33
@janine24 píše:

já nepochopila hned na začátek to s tím orlem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
28.3.12 21:35

Janine, teď už se ptáš úplně normálně věcně, v pohodě, ale třeba ten příspěvek Ale notak, neuč orla lítat, najdi si to… úplně ochotně fakt nevyzněl. Nic ve zlým, všechny jsme pochopily že máš s podobným poradenstvím špatnou zkušenost, ale zrovna v téhle diskuzi bych se nebála, že Tvou radu nedoceníme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
28.3.12 21:36
@janine24 píše:

Uff, nechci se přehadovat, to fakt ne. :) Jen jsem v tom nechtěla Fen-fire nechat samotnou. Když jsem si tvoje reakce přečetla, měla jsem pocit, že tě štve sem něco vypisovat, že ti Češi tam nakupující jsou stejně blbci… Asi tak nějak, hele já to nedokážu takhle přesně popsat. Popisování pocitů, byl vždycky můj problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
28.3.12 21:37
@omites píše:

takže mám pocit, že se mě někdo, možná bez znalosti jazyka a poměrů na německým trhu snaží učit… i tak chci pomoct, ale aby to dávalo smysl, co chce, přesně, jak moc se tomu umí přizpůsobit, z hledika informací aktuální nabídky, jak moc se domluví.. kde dělám chybu a kde to působí tak nasraně, když jen chci odlišit znalost někoho, kdo ví, že hodnota složky nad X je zvláštní, že jazykové schopnosti jsou takové nebo makové od někoho, kdo bude hezky čeky Němce opakovat chci to a to, jestli to nemáte, tak vám stejně nerozumím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
28.3.12 21:38
@omites píše:

když mi někdo SZ vysvětluje, že tady na diskusi holky jezdí kupovat všude po světě, pak fakt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny