Vítejte ufonky :-)

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Veggi
27.3.12 09:30

Já z cizrny dělám výbornou omáčku, s těstovinama je vynikající :palec:

• Citovat
  • Upravit
6140
27.3.12 10:17

Mě dnes dorazí pekárna a asi 24 směsí :D jupíí,už se dost těším. V sobotu jsem měla oslavu narozek a kámoška mi donesla chleba od nich z dom.pekárny a v něm zapíchaný svíčky :D Moc dobrej.
Tyjo z cizrny jsem ještě nic nedělala. Budu muset navštívit zdravou výživu :)
Chorizo sem právě nikdy neměla,až teď poprvý když tu byla ségra naposled,a koupily jsme v bille,nevím jak moc kvalitní,ale bylo dobré.. Tu polívku musím zkusit, a jak tu zizrnu pak z ní lovíte?
Omáčku z cizrny do receptů prosím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
27.3.12 11:07

Cizrnu vyndavám sítkem, resp. mám takovou jako by děrovanou plochou naběračku. Tím, jak je potřeba, aby zbyla cizrna i do polévky, tak to není problém. Zelenina se vaří v celku a pak se může popř. rozkrájet, ale španělé ti do talíře msrknou celou mrkev a neřeší to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6140
27.3.12 11:51

aha aha,tyjo vubec nevim jak to chutna,to musim zkusit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
27.3.12 21:06

Takže dneska jsem opět narazila na mňamku :poblion: :poblion: .Koupila jsem si od Vodňanskýho kuřete šunku ve šprcce(takovej mini salámek).Občas dostanu divný chutě :mrgreen: …S pusou plnou slin zakrojim a nedokrojim 8o …Kouknu dovnitř a uvnitř byla syrová červená klíční kost z kuřete :poblion: :poblion: :cert:
Letěloto jak to bylo do koše :cert: !Fujky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
27.3.12 21:08

Ze směsi na celozrnný chleba z Lídlu se mi dneska povedl luxusní chlebík :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
27.3.12 21:15

Taky zrovna peču … teda zatím kynu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
27.3.12 21:41

@Adriana
No fůůůj :poblion: Teď se na takovou mňamku nepodíváš pěkně dlouho, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
27.3.12 21:43

Já koupila žitnou a pšeničnou mouku na chleba a mám závazek, že tento týden chleba vyzkouším! Manžel asi padne, protože to, co předvádím poslední týdny tu ještě nebylo (domácí knedlíky, housky, mazance mňamózní atd.) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
27.3.12 21:43
@Ukulina píše:
@Adriana
No fůůůj :poblion: Teď se na takovou mňamku nepodíváš pěkně dlouho, co? :mrgreen:

To si piš, škrtám ze seznamu ňamek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
27.3.12 21:45

@Adriana
Objednala jsem na příští čtvrtek freshkoš, tak se těšíím! A manžel se chystá se jich dotázat, odkud že tu zeleninu mají - trpí stihomamem, že to můžou nakupovat někde ve velkoobchodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
27.3.12 21:54
@Ukulina píše:
@Adriana
Objednala jsem na příští čtvrtek freshkoš, tak se těšíím! A manžel se chystá se jich dotázat, odkud že tu zeleninu mají - trpí stihomamem, že to můžou nakupovat někde ve velkoobchodě :lol:

Tak snad si pochutnáte, jsou i na FB…My ho dojedli dneska, ještě mám jednu cibuli.Na příští týden taky objednám, bylo to super a donutilo mi to dělat jídla, která by mi nenapadla.Když už to stálo takový prachy :mrgreen: , tak to prostě sníst a nic nevyhodit.Dřív jsem to vyhodila a moc o tom nepřemýšlela :oops: .Takže to bylo i poučný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
27.3.12 21:59
@Ukulina píše:
Já koupila žitnou a pšeničnou mouku na chleba a mám závazek, že tento týden chleba vyzkouším! Manžel asi padne, protože to, co předvádím poslední týdny tu ještě nebylo (domácí knedlíky, housky, mazance mňamózní atd.) :D

Já právě ze začátku dělala taky z mouky, které jsem nakoupila. Ale Mufi radila, že ta směs v Lídlu je dobrá. A fakt dneska jsem vyrobila nejlepší chleba, co jsem kdy upekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
27.3.12 22:03
@omites píše:
Já právě ze začátku dělala taky z mouky, které jsem nakoupila. Ale Mufi radila, že ta směs v Lídlu je dobrá. A fakt dneska jsem vyrobila nejlepší chleba, co jsem kdy upekla.

Gratuluju! Musím se do toho Lidlu vypravit. Já k němu měla děsný odpor kvůli tomu jejich vykořisťování, několik let jsem tam ani nevkročila :mrgreen: Poslední dobou párkrát. Teď jsem v letáku viděla nějaké dobrůtky, tak tam skočím, příští týden budem slavit první narozeniny, tak ať si to užijem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
27.3.12 22:08
@vvero píše:
Jé, děkuju za tip, a asi budu za blbce, ale jak se dělá hummus a co to vlastně je? :zed: :kytka:

Hummus se dělá snad s cizrny, je to taková kaše a jedí ho hlavně v arabských zemích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny