Vítejte ufonky :-)
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (56)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Veggi píše:
Já jsem měla taky pastu od Weledy-měsíčkovou,ale ta mi nevyhovovala, ani chutí,ani konzistencí, Lavera mi přijde lepší, ale je to věc názoru. Dá se sehnat buď na internetu nebo u nás ji mají v prodejně zdravé výživy a pak také v jednom krámku s přírodními léčivy.
Díky, tak snad ji taky maj u nás v nějakým krámku,objednávat se mi to teda nechce 2 pasty
tyjo to je hnus snad vyhodim malyho pastu a zatim než seženu mu to budu čistit jen vodou. u mě mě to tak netrápí,to nejím,ale on jo. jé to je bomba že se to dá ta doba jedová číst na pc,to tu zase pěkně ztvrdnu,ale dnes je jste to co jíte tak to chci taky koukat,asi budu číst až zítra,stejně mě už z pc bolí hlava a musím uklízet.
Díky moc za všechny tipy,pomalu budu vše obměňovat doma za kvalitnější.
a ty bio knihy jak jste tu psaly,asi nejsou někde ke stažení,že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ještě mě tak napadlo,neděláte si někdo doma nějaké mastičky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Noo, tak jsem si přečetla ten článek o zubních pastách, vzala tu malého, přečetla složení a hodila jí rovnou do koše..Bylo tam přesně všechno to, čemu v článku doporučovali se vyhnout
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
werunko - Biokuchařka Hanky Zemanové je tady http://www.uloz.to/…kucha-ka-pdf
ale já v tomhle případě mile ráda podpořím originál, dělá záslužnou činnost, osvětu o biopotravinách a zdravém stravování
A jejich mlsky z biopekárny Zemanka jsou luxusní (k dostání i v DM, Kauflandu, Albertu atd…)http://www.biopekarnazemanka.cz/
Miluju hlavně jejich slané krekry, nejvíc tyhle http://eshop.biopekarnazemanka.cz/…i-11/produkt
- Citovat
- Upravit
@werunka89 píše:
ještě mě tak napadlo,neděláte si někdo doma nějaké mastičky?
Mám od kamaráda domácí konopnou mastičku a je super, nejvíc se mi osvědčila na opary, vyrážky, sedřenou kůži atd.
- Citovat
- Upravit
Pořád vás dočítám, mohla bych se přidat?
Rovnou sem hodím můj oblíbený odkaz: http://conovehonakopci.cz/ je tam plno skvělých receptů a nápadů na zužitkování surovin, pěstovaných u nás
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sakra, někde jsem tu četla recept na domácí zubní pastu, není to někde v receptech tady?
Jen nevím co na to prcci, chuťově nebude nic moc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veggi píše:
werunko - Biokuchařka Hanky Zemanové je tady http://www.uloz.to/…kucha-ka-pdfale já v tomhle případě mile ráda podpořím originál, dělá záslužnou činnost, osvětu o biopotravinách a zdravém stravováníA jejich mlsky z biopekárny Zemanka jsou luxusní (k dostání i v DM, Kauflandu, Albertu atd…)http://www.biopekarnazemanka.cz/
Miluju hlavně jejich slané krekry, nejvíc tyhle http://eshop.biopekarnazemanka.cz/…i-11/produkt
Já abych aspoň mohla nahlédnout o co jde a nejspíš si ji taky koupím,je teda dost drahá,ale jestli stojí za to
tyjo takový krekry jsem nikdy neměla a vůbec mi nepřijdou lákavé,ale asi to teda zkusím at vím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@crazzi píše:
Sakra, někde jsem tu četla recept na domácí zubní pastu, není to někde v receptech tady?
je hodně slaná prý jsem to poslala sestřenici a byla nadšená a tu pastu si prý hend udělala,ale dětem bych to nedávala,jo je tu v receptech a další super věci. ale je prý slaná,to děti vyprskaj a prý se ta soda má jen tak 2krát týdně nebo jak vyčetla sestřenice zas někde.
A nevíte jak se různé mastičky dělají?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@crazzi píše:
Tady jsem nějakou našla, ale přiznám se, že bych si domácí pastu nikdy nevyrobila, bylo by to pro mě spíš jakési experimentování a nedůvěřovala bych…
To raději investuju třeba do té Weledy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veggi píše:
Mám od kamaráda domácí konopnou mastičku a je super, nejvíc se mi osvědčila na opary, vyrážky, sedřenou kůži atd.
a dělal z technickýho? asi jo že?:D to musí být dobrý,taky bych to zkusila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tyjo dnes jsem v penny objevila bio tavený sýr a vypadá super a je moc dobrej. píšou: bio tavený sýr byl vyroben z mléka od krav chovaných dle zásad ekologického zemědělství. dojnice se více než 200 dní v roce pasou na loukách neupravovaných umělými hnojivy. a obahuje : bio přírodní sýry, pitná voda, bio máslo,bio tvaroh,bio sušená syrovátka a jediné E331-tavící sůl. obsah sušiny 40% a tuku 45% v sušině. co si o tom myslíte?já tomu moc nerozumím zatím,je to dobré? a ještě jste psaly něco o sojových výrobcích, sója není zdravá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jééé, to jsem tomu dala s tou dětskou zubní pastou ![]()
Tak ty sójové výrobky by mě také docela zajímaly … hlavně něco více o sójovém mléku Zajíc ![]()
Já ho mám ráda, ale je fakt, že na interně mi doktor říkal, že pro mě soju ano, ale synům v žádném případě. Manžel sójové výrobky může, ale pouze pokud nechceme už další dítě, protože prý způsobuje neplodnost
… třetí dítě neplánujeme, tak sóju sem tam v jídelníčku máme.
- Citovat
- Upravit
@Krapera píše:
Jééé, to jsem tomu dala s tou dětskou zubní pastou
Tak ty sójové výrobky by mě také docela zajímaly … hlavně něco více o sójovém mléku Zajíc
Já ho mám ráda, ale je fakt, že na interně mi doktor říkal, že pro mě soju ano, ale synům v žádném případě. Manžel sójové výrobky může, ale pouze pokud nechceme už další dítě, protože prý způsobuje neplodnost… třetí dítě neplánujeme, tak sóju sem tam v jídelníčku máme.
tyjo až tak?? neplodnost???
tak to je hustý,já myslela právě,že je sója zdravá a taky sem chtěla časteji kupovat sojovy napoje..tyjo ještě že vás tu mám a ste v tom všem tak chytrý. a malýmu teda nedávat? ok ok
díky moc!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fen-fire píše:
A to jsem chtěla večer žehlit![]()
![]()
Vyprdni se na žehlení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Naťula95 , 24.9.25 05:46
- MrsNorris , 5.8.22 15:03
- Sheryll , 20.11.21 20:47
- oggyvm , 8.6.21 15:36
- Petr_B84 , 8.1.21 15:40
- Aspera , 11.12.20 22:44
- ELIbeta , 9.2.20 13:04
- viajeen , 6.1.19 23:23
- hermínahadickova , 28.2.18 07:57
- LaraA , 10.12.17 01:02
- lailaCZ , 2.10.17 09:33
- Strmulka , 30.6.17 20:42
- EscapistV , 20.6.17 23:05
- Heduna , 17.6.17 14:56
- Klopotkova , 13.5.17 21:51
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Den dětí ve školce
- 30.5.26 15:34
- Vladusxx
- 4
Černá minulost a stěhování
- 30.5.26 15:44
- Hanča1234
- 14
Co novopečeným maminkám pomůže?
- 30.5.26 14:28
- 884135
- 4
Jak prestat tolik resit svuj vzhled?
- 30.5.26 15:31
- Fee-bee
- 6
Tri týdny nechutenství a plačtivost
- 30.5.26 12:46
- JancaS84
- 3
Strojírenská technologie na VUT
- 30.5.26 12:22
- Anonymní
- 1
Známkování druhý stupeň
- 30.5.26 15:45
- Maartina7
- 9
Odplenkování - výlety
- 30.5.26 15:24
- Bellino
- 20
Půlroční miminko- nonstop pohyb a...
- 30.5.26 12:36
- safina
- 7
Zkušenosti po potratu
- 30.5.26 15:23
- andelka83
- 19
Nové příspěvky
Jak vysvětlil chlapovi, že se má taky...
- 30.5.26 15:48
- jege
- 1468
Vtipné hlášky našich dětí
- 30.5.26 15:48
- Liška32
- 24343
Známkování druhý stupeň
- 30.5.26 15:45
- Maartina7
- 9
Milenky sem nová diskuze