Vítejte ufonky :-)
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (56)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Manžel se někde dočetl, že třtinový cukr není zas taková výhra, jenže už neví kde a kdo to psal.
![]()
Med je všude cítit a mění chuť kafe.
Si nemůžu pomoct, no. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nelisa píše:
Manžel se někde dočetl, že třtinový cukr není zas taková výhra, jenže už neví kde a kdo to psal.![]()
Med je všude cítit a mění chuť kafe.Si nemůžu pomoct, no.
ten balíček třtinového cukru za rok nás asi nezabije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@omites
A měla jsi ty české vakcíny nebo ty kvalitnější francouzské? Manžel na tom byl před pěti roky a od těch českých ho odrazovali, sice byly levnější, ale prý ne tak dobré… a možná je to i jinak u dětí, neumím si představit, že by jim dávali taky tak silné, jak se dávají dospělým, přece jen je to dost nebezpečná záležitost… jednou tam jeden pán před manželem zkolaboval a dostal šok, takže poplach a doktoři kmitali… no, neměl z toho zrovna dobré pocity, když mu to pár minut na to píchali… ale naštěstí to měl vždy bez reakce… mu to teda pomohlo… on už to astma měl od dětství… akorát to na něm není a nebylo poznat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě tetrapack jsem zamítla po přečtení kousku knížky, pet lahvím se taky snažím vyhýbat co to jde. A to jsem z nich jako malá byla unešená ![]()
Cukr a sladkosti to je taky moje závislost. Sice jsem slazení dost omezila, už zvládnu čaj bez cukru, ale pořád ho mám dost velkou spotřebu. Ale je to teď i tím, že víc peču. A když mám chuť na sladký, tak si často chodím dát lžičku medu ![]()
- Citovat
- Upravit
@Nelisa
Med do kafe jsem zkoušela a nic moc…Zkus ten cukr co jsem psala v odkazu, je v kafi super.Třtinový cukr se rafinuje, proto podle mě to není taková výhra.Tenhle je nerafinovaný a je fakt jinej než třeba klasickej bílej cukr z pytlíku.A je docela cenově dostupnej, levnější než v hypersuper…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero
netuším, co to bylo za vakcíny. Byla jsem přece jenom děcko
.
Jenom mi říkala dětská alergoložka, že se dobře učím, tak ať si najdu práci v kanceláři. Haha, v kanceláři sice jsem, ale do toho běhám po lese, jezdím na cvičení, střílím… Jsem vojanda.
Docela se těším na další sezónu, kdy už kojit nebude a budu moc dostat normoš léky, protože s nima jsem alergii skoro neměla. Ale co bych pro toho našeho miláčka malého neudělala, že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@omites píše:
ten balíček třtinového cukru za rok nás asi nezabije
To ne, jasně že ne, tak jsem to nemyslela, já to myslela tak, že údajně není zdravější než bílý, ale ani horší, že to prostě vyjde na stejno. Dřív se tvrdilo, že třtinový je zdravější, proto jsem psala, že údajně není zas taková výhra.
Takže vycházím z toho, že ten bílý mě taky nezabije (pokud ho teda omezím a to se mi nedaří
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@omites píše:
@Regina Hero
netuším, co to bylo za vakcíny. Byla jsem přece jenom děcko.
Jenom mi říkala dětská alergoložka, že se dobře učím, tak ať si najdu práci v kanceláři. Haha, v kanceláři sice jsem, ale do toho běhám po lese, jezdím na cvičení, střílím… Jsem vojanda.
Docela se těším na další sezónu, kdy už kojit nebude a budu moc dostat normoš léky, protože s nima jsem alergii skoro neměla. Ale co bych pro toho našeho miláčka malého neudělala, že
JJ, já vím, znám tě z MT… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adriana píše:
@Nelisa
Med do kafe jsem zkoušela a nic moc…Zkus ten cukr co jsem psala v odkazu, je v kafi super.Třtinový cukr se rafinuje, proto podle mě to není taková výhra.Tenhle je nerafinovaný a je fakt jinej než třeba klasickej bílej cukr z pytlíku.A je docela cenově dostupnej, levnější než v hypersuper…
já teda kupuji nerafinovaný tak nějak automaticky, tak mě to ani nenapadlo napsat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lucenko tak jedině bandasku a hurá k nějakým sousedům s krávou
Ne, dělám si srandu, jen jsem si vzpomněla na své dětství, protože mě takhle máma fakt posílala k sousedovi ![]()
Kupuju čerstvé mléko v pet a to buď od plnotučné od Olmy nebo BIO čerstvé plnotučné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adriana píše:
@Nelisa
Jo, to bude ono. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero píše:
JJ, já vím, znám tě z MT…
OT - na MT jsem potkala spoustu holek skrz prcka a jeho měsíc narození. Máme skupinu na FB. Ale jak to tam překopali, tak jsem začala chodit sem. Nejdřív jsem tady z toho byla trochu zmatená, protože je to jiný systém, ale teď už mě to docela vyhovuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nelisa píše:
Jó bandasku, ale ne hliníkovou.
No tak byla určo hliníková tenkrát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky, u nás jede mléko takovým způsobem, že bych se za BIO nedoplatila
bohužel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Naťula95 , 24.9.25 05:46
- MrsNorris , 5.8.22 15:03
- Sheryll , 20.11.21 20:47
- oggyvm , 8.6.21 15:36
- Petr_B84 , 8.1.21 15:40
- Aspera , 11.12.20 22:44
- ELIbeta , 9.2.20 13:04
- viajeen , 6.1.19 23:23
- hermínahadickova , 28.2.18 07:57
- LaraA , 10.12.17 01:02
- lailaCZ , 2.10.17 09:33
- Strmulka , 30.6.17 20:42
- EscapistV , 20.6.17 23:05
- Heduna , 17.6.17 14:56
- Klopotkova , 13.5.17 21:51
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Intimní fotografie mužů vs žen
- 31.5.26 20:43
- Tvrdohlavasan
- 1
Velký vietnamský obchod s oblečením v Praze?
- 31.5.26 19:43
- rencaa
- 1
Jak moc je běžné, že člověk prostě nemá...
- 31.5.26 20:55
- Anonymní
- 20
Přechod z Xados na Aerius?
- 31.5.26 19:19
- Doctus
- 3
Cestování ve vícečetném těhotenství, vaše...
- 31.5.26 20:36
- Dahlia0409
- 4
Máte někdo cestu do Zary Praha?
- 31.5.26 19:22
- migmina
- 3
Je možné použít Vinted k přeprodeji?
- 31.5.26 18:25
- Anonymní
- 7
Rozchod a možné tehotenstvo
- 31.5.26 20:50
- 884135
- 33
Dítě 15m se budí s pláčem a bolestí
- 31.5.26 20:31
- Veronika9870
- 13
Fleky pod prsem, co by to mohlo být?
- 31.5.26 14:16
- Katalie
- 5
Nové příspěvky
IVF - ET/KET 2026
- 31.5.26 21:12
- Liskulaska
- 4768
Hosté na svatbě
- 31.5.26 21:11
- Anonymní
- 133
Co dělat dál s dítětem?
- 31.5.26 21:11
- Anonymní
- 170
Chybí kondomy- nevěra?
- 31.5.26 21:10
- M_Vladim
- 324
Infuze na bolest zad
- 31.5.26 21:10
- Anonymní
- 10
Milenky sem nová diskuze
- 31.5.26 21:08
- Velryba černá
- 108804
Jak ho získat zpět?
- 31.5.26 21:03
- LWalkstar
- 33
Jak moc je běžné, že člověk prostě nemá...
- 31.5.26 20:55
- Anonymní
- 20
Snažení 2026
- 31.5.26 20:51
- marilka242
- 1383
Rozchod a možné tehotenstvo
- 31.5.26 20:50
- 884135
- 33