Vlakem Praha-Košice - jeli jste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
1.10.14 19:54
@3HE píše:
Prosím, nemáte někdo zkušenost, když se jede vlakem z Moravy do prahy… jestli je všude signál? Syn dnes odjel a právě jede… nemůžu se mu dovolat, jsem z toho nervozní, aby pak v praze dobře přesedl atd. nevím, jestli třeba jen nemá signál nebo jestli se mu snad vybil mobil… jede EC Košičan.

jede z hora? od ostravy? pak není signál od olomouce až po třebovou, tam je to šílený.. normálně mrtvý místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.10.14 19:55
@3HE píše:
A nevíte, jestli je ve vaku zásuvka na napíchnutí nabíječky na mobil?

jak v kterém. Nemusí být, záleží na vozech.. většinou je jen v první třídě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
1.10.14 20:47

@3HE
Já jela teď min. týden taky vlakem dálku. Z Prahy na Slovensko. Jestli byl signál netuším, páč jsem skoro celou cestu prospala… třeba taky chrní. Ve vlaku je nuda…

Už se ozval? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
1.10.14 21:26

@martina.se Zásuvky už dnes vesměs jsou běžnou záležitostí…max, že museli zařadit nějaký náhradní vůz.
Kolem podhůří Orlických hor je signál mizerný…buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
1.10.14 22:50

Děkuji všem za péči… nakonec to bylo tak, že si telefon vypnul, aby se mu nevybil… má takovou starou herku, která musí být pořád v nabíječce :mrgreen:
Dojel dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
1.10.14 23:27
@3HE píše:
Děkuji všem za péči… nakonec to bylo tak, že si telefon vypnul, aby se mu nevybil… má takovou starou herku, která musí být pořád v nabíječce :mrgreen:
Dojel dobře :palec:

super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.10.14 07:13
@3HE píše:
Dojel dobře :palec:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
19.10.14 22:05

Tak jsem tady zase s dotazem… nevíte, jak je to s vlakem RegioJet nebo LeoExpress - musí se koupit jízdenka předem? VŽDY??? Hledala jsem spojení z MOstu do Suchdolu nad Odrou a ze všech spojů se jen jednou dá jet jinak než RegioJet nebo LeoExress.
To je v podstatě nemožné cestovat, když nemám možnost si jízdenku přes internet koupit?
A jak to funguje? To si v Mostu koupím jízdenku jen do Prahy? Pak jedu na tu, kterou jsem koupila - třeba na RegioJet? To nejde si koupit jednu jízdenku až do Suchdolu a v RegioJetu budu riskovat, že najdu nebo nenajdu volné místo?
Se omlouvám za asi hloupé dotazy, ale já vlakem vůbec nejezdím… tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
19.10.14 22:27
@3HE píše:
A jak to funguje? To si v Mostu koupím jízdenku jen do Prahy? Pak jedu na tu, kterou jsem koupila - třeba na RegioJet? To nejde si koupit jednu jízdenku až do Suchdolu a v RegioJetu budu riskovat, že najdu nebo nenajdu volné místo?
Se omlouvám za asi hloupé dotazy, ale já vlakem vůbec nejezdím… tak nevím.

v mostu jízdenku do prahy a z prahy do suchdolu rezervovat akoupít jízdenku předem

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
19.10.14 22:35

Nemám možnost koupit předem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
19.10.14 23:00

@3HE tak jedině českými drahy, leo i regiojet berou jen na koupenou jízdenku předem. Jako je monost počkat na vlak na nastupiští a zeptat se zda mají volné místo a koupít jízdenku u stewarda, ale jestli spěcháš a musíš být na nějakou dobu v suchdole tak je to riskantní spolechat na to že bude volno ve vlaku a vezmou tě…ty vlaky jezdí dost napraskane i v nočních hodinách přes týden

• Citovat
  • Upravit
2480
20.10.14 12:50
@3HE píše:
Nemám možnost koupit předem…

A nemá možnost ti to někdo z kamarádek koupit a ty bys to pak zaplatila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
20.10.14 13:06
@Zizalka píše:
A nemá možnost ti to někdo z kamarádek koupit a ty bys to pak zaplatila?

a to asi jooo, ale nakonec jsem to vyřešila skrz české dráhy… jezdím velmi vyjímečně, tak to pro jednou přežiju, možná si to na jindy zařídím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí