Vlezl jste někdo partnerovi/ce na sociální síť?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2864
12.1.21 13:46

@ludmilaadamkova jsi mekka, bych mu zatla tipec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.21 13:55

To bych si musela nafackovat, kdybych něco takového udělala. Jednou se mi to ale stalo omylem. Přítel mi opravoval něco v PC a asi se tam přihlásil i na fb a zapomněl se odhlásit. Jenže mi to neřekl. Měli jsme tenkrát dost podobnou profilovku, takže jsem si toho hned po přihlášení nevšimla a chtěla jít rovnou něco psát do konverzací. Že mám najednou v přátelích nějaké lidi, které jsem tam neměla, mi vůbec nedošlo :-D A tu otevřu koverzaci od kohosi, koho až tak neznám a pak mi to došlo. No nechtěla jsem to číst, ale prostě to na mě vyskočilo, naštěstí jen samé pěkné věci, ale i tak jsem to radši hned odhlásila. Naštěstí na přítele je spoleh, vím že má své zásady, tak se nemusím bát, že by něco za mými zády kul.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
12.1.21 13:59

@Janee19 Bxch di teoreticky změnit heslo kdybych si vzpomněla jaký mám a pak nezapomněla jaký mám to nový:)

• Citovat
  • Upravit
3928
12.1.21 23:35

Čteme si navzájem facebook, máme tam jiný lidi a program nám tvoří jinou zeď, když si chci počíst něco z jiné bubliny, vlezu na jeho facebook. Ale samozřejmě o tom oba víme.

Občas si čteme i maily, třeba vidím na počítači, že mu píše společná kamarádka, tak si to přečtu (a volám „Jé, hele, píše Jana, já se podívám, jo?“), ale o tom taky víme, on to taky dělá.

Pokud má milenku, píše si s ní z mailu, nebo čeho, který nenechává otevřený na společném počítači :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.21 01:14

@Maribelle

Muzu se zeptat proč to tvůj ex delal? Co ho k tomu vedlo?
Mám asi stejný problém. A asi taktéž bude ex.

• Citovat
  • Upravit
3339
16.1.21 10:51
@Anonymní píše:
@MaribelleMuzu se zeptat proč to tvůj ex delal? Co ho k tomu vedlo?
Mám asi stejný problém. A asi taktéž bude ex.

Chorobná žárlivost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky