Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Vyzkoušeli jsme kde jaké, ale za nás tedy jedině Linteo podle toho jaké jsou v akci, řekla bych že modré jsou trochu lepší kvůli zavírání.
Linteo za mě hrůza…U nás jedině Pampers, Johnsons nebo z DM, sleduju akce a kupuju ty, co se zrovna vyplatí ![]()
Používá ty z Lidlu, mám je v uzavírací krabičce. Pampers mi voní, ale utrácet za ně nehodlám. Vyzkoušela jsem i Linteo a ty mi dřív vyschly.
Doma radši vysprchuju, pusu utírám raději jen ručníčkem.
U nás jedině Pampers, Hipp nebo Dada(ty ale kupuju v polsku, i plenky od Dada jsou paradni)
Já taky jen na cesty, jinak mu radši strčím zadek pod kohoutek ![]()
mame babylove bílé nebo babydream z rossmana. ![]()
linteo mám na uklid, záchod, prach a tak, na to jsou moc fajn..ale zadek mu s nima neutírám, když je zmáčknu, teče z nich to mýdlo či co to je, jak moc jsou napuštěný.. ![]()
@sisk ty oranzove linteo jsem koupila v akci i za 22kc balík…a to byl opravdu děs…hrozně mokré a pěnily
U nás vedou Huggies Pure (jsou jako jedny z mála neparfemované a mají podstatně jednodušší složení než ostatní), občas je mívají v akci v Kauflandu a dají se sehnat za 25Kč/56ks (dávají do akce to dvoubalení), jinak kupuju na netu čtyřbalení za 120, takže 30Kč/56ks.
Mam rada modre hipp. Jinak ostatni hruza. Lepi se mi po nich ruce.
Na kůži miminka jsem ochotná používat jen Jackson's reece ubrousky.
Vlhčené ubrousky miluju skvěle se s nimi uklízí, na odmaštění digestoře jsou bezkonkurenční ![]()
@ka2ka Taky je používám univerzálně - očistím s nimi dítě, jídelní židličku a vlastně všdchno co potřebuje rychle otřít ![]()
@cucik14 píše:
@ka2ka Taky je používám univerzálně - očistím s nimi dítě, jídelní židličku a vlastně všdchno co potřebuje rychle otřít
jojo vlastně to vezmu komplet
manžel se nejdřív strašně divil proč jdu utírat ubrus ubrouskama a když viděla jak to funguje tak je z nich nadšený a bez ubrousků nedá ránu ![]()
Linteo nic moc, teď jsme dostali dětské ubrousky s heřmánkem Classic ve žlutém obalu od wet wipes a děs běs, mokré a vytáhnou se mi vždy alespoň 3
většinou kupuji v lidlu (ty s modrým označením), když jsou v akci po vícero tak myslím, že nejsou levnější, ale je u nich plastová dóza, ale nekupovala jsem je takto
Příspěvek upraven 09.01.17 v 10:10