Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ja mam taky dobrou zkusenost s latkovymi vlozkami do podprsenky a to od MEledy? (nejsem si jista tou znackou, ale takova zluta krabicka, uz je to preci jenom davno:-) ), ale nedavno jsme je kupovaly s tehu kamaradkou a maji je v Babystaru (nebo Babyparku?) na CM, prodavaji se krabicce po 2 parech a uplne mi stacily. Kdyz byly mokre, ihned jsem je proprala v ruce a dala susit, kdyz jsem vyrazela do terenu, pribalila jsem si pro jistotu i par jednorazovek pro pripad nouze a musim rici, ze jsem urcite usetrila. Ta krabicka stala neco okolo 300Kc (myslim ze spise pod). Myslim, ze budou k dostani i v lekarne, treba i na objednavku, mne je tehdy prodala PA, ktera mne navstivila doma.
Z jednorazovek se mi tehdy taky osvedcily Fixies.
Dobry vyber preje
Sulanek a Nika 2.5R
Mně se jednak osvědčily sběrače mléka od Medelly (na doma), jednak jednorázovky ( z DM Babylove i od Chicca, Fixies mi teda absolutne nesedly, protoze poustely chloupky). Zpočátku se mi zdálo, že vložek spotřebuju hodně, ale tělo si naštěstí časem všechno uzpůsobí, takže mi dokonce jedna krabice Chicca zbyla napříště ![]()
Přeju příjemné kojení (mně se po něm stýská
)
Veru
Používala jsem Babylove a byla jsem spokojená. Doma jsem pak při kojení sbírala mlíčko do sběrače od Chicca, přišlo mi to lepší, než se pařit s vložkou. Chicco vložky mi připadají neprodyšné, ale nepoužívala jsem je delší čas, tak nevím.Zbyly mi na příště ![]()
Bacha na Avent, myslela jsem si, jak jsou kvalitní, a po pár hodinách jsem ty jejich vložky „odlepila“ a měla jsem bradavky chlupatý jak opice ![]()
NiKi
dobré jsou bavlněné vložky značky Anita, ale pomalu schnou
značka Popolini má antibakteriální hedvábno-vlněné, trochu po obvodu koušou, ale na ploše jsou pěkně suché a nestudí (pozor kvůli tomu materiálu se musejí prát v prostředku na vlnu nebo v mýdle), na prsa je hedvábí určitě zdravější než bavlna
avent hrůza nedoporučuji, nevyhovující absorpční schopnost, studí, obtékají, tuhé, způsobují bolest bradavky a jsou pod trikem šíleně vidět
Holky, to mluvíte o aventových jednorázových nebo pracích? Já mám ty prací a maximálně mi vyhovujou.
Jinak, když jsem ještě používala jednorázový, tak mi vyhovovaly Fixies. Babylove z DM naopak hrozně pouštěly chlupy.