vložky do podprsenky

43
19.7.05 21:13

vložky do podprsenky

Mohli byste mi prosím napsat zkušenosti s látkovými vložkami do podprsenky? Mám 7 týdenní holčičku, kterou kojím a doufám, že dlouho budu a používám vatové (?) vložky Lovebaby z DM. Cena je celkem dobrá, akorát se mi zdá, že vložky trochu pouští chloupky, ale hlavně jsou hodně vidět pod oblečením.
Jak je to s látkovými, jsou taky vidět a jak se perou, musí se vyvářet? Kolik párů je tak potřeba koupit ? Mohl by mi někdo doporučit nějakou dobrou značku, se kterou jste spokojení? Děkuju moc za odpovědi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9356
19.7.05 21:49

Ahoj Berunko,nemám sice zkušenost s látkovými vložkami do podprsenky,ale náhodou jsem objevile vložky od Chicca a jsou super.Jsou celkem tenké,nejsou vůbec vidět pod oblečením a neprotíkají.Mají vevnitř něco asi jako se dává do plín,a tvoří se tam gel.Prodávají se po 30kusech za 99,–kč nebo po 60kusech za 200,–kč.
 Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
19.7.05 21:51

Ahoj , podobná diskuze už tu proběhla, koukni se zpátky. Jinak já osobně varuju před látkovými vložkami AVENT, jsou předražené a aspoň u mně vůbec nesplnily svou funkci. Ty Chicco jsou fakt nejlepší. Pa, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
19.7.05 21:56

Ahoj, tak právě ty od chicca bych moc nedoporučila, taky jsem si je koupila, a využila jich jen pár (co jsem byla v porodnici),
jsou sice tenké a skoro neviditelné, ale mají igelit, a když mlíčko ukapává, tak se tam tvoří vlhko a není to dobré. Můžou vznikat plísně apod. i ten pocit mokra není to pravé ořechové a musela jsem si je co chvíli měnit. jde o to aby prso taky větralo a nepařilo se.
Kupovala jsem si fixiesky - to je něco podobného jako babylove - a byla jsem s nimi spokojená.
S pracíma zkušenost nemám - nám by se nevyplatily - kojila jsem necelých 14 dní (bohužel).
Ještě mě napadlo zkusit případně ty silikonové zachytávače - to spíše na doma nebo tlustý svetr, jinak asi půjdou vidět pod prádlem. čauky Alča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
19.7.05 22:02

Taky jsem si koupila prací vložky od Aventu, jsou fakt předražené a přišlo mi, že mlíko po nich víc stékalo, než vsakovalo. V balíčku jsou jinak 3 páry.
Teď mám taky od Chicca, ale používám je pouze při kojení, na spouštěcí reflex z druhého prsu :roll: Vydrží mi tak dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
19.7.05 22:04

Ahoj,
já jsem používala fixisky a byla jsem maximálně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
19.7.05 22:12

Používala jsem fixies, absolutní spokojenost. Už od těhu. A pod tričkem mi vidět nebyly.
Koupila jsem si prací od Aventu v domnění, že je využiju, ale jsou moc vidět, přijde mi, že by možná svůj účel splnily u ženy s malými prsy (nic proti vám), mám větší (a zdaleka ne největší) a jak jsou tvrdé, bylo to dost vidět.
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
19.7.05 22:34

Ahoj, taky se priklanim k fiksiskam :D

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
19.7.05 22:58

Ahojky, Fixies ani náhodou, měla jsem pořád mokré fleky na triku 8O , jsou totiž propouštěcí a vidět jsou protože jsou dost silné. Kojila jsem 8 měsíců a nejlepší byli od Chicco, měnila jsem je ráno a večer, stačilo to, žádný plísně nehrozí, to je blbost, vždyť je to hygienická potřeba, akorát to nesmíš teda nosit týden, že :roll: :lol: .Mají i lepící proužek zezadu, takže neklouzaly, byla jsem moc spokojená. :wink:
Tak pa a kojení zdar !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
20.7.05 08:16

Ahoj,

já používala taky Fixies. Vidět pod tričkem sice byly … ale jinak spokojenost. A že prosáknou? No, když jsou nacucané, tak se holt musí vyměnit.
Malilinko „chlupatí“.

Baghira a Eliška 15 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
20.7.05 09:00

Já koupila ty prací od Aventu v Droxi drogerii za 125,–- korun. A jsem s nima spokojena...... :)
Ty od Chicca jsou normalne papirove tak jak babylove z DM?

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
20.7.05 09:55

Ahojky, já měla ty látkové, jsou dost silné a hned nasáknou, mě teklo mlíčko dost a ty 3 páry jsem měla za půlden mokré. Vyzkoušela jsem snad všechny jednorázovky a nejlepší mi přišly ty od Chicca, nejtenčí, neprosáknou, dají se přilepit do prádla. Dobré jsou i ty od Tesca, taky tenké, mají menší průměr, nepouštějí chloupky, ale jsou špatně k dostání.Pro Gábinku: I u nás josu ty silnější vložky vidět, o to víc, že pod ní nemáme žádná prsa.:D:D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
20.7.05 10:03

Vega: vidíš, tahle varianta mě nenapadla :lol:
Ale fakt nic osobního…ta kolečka jsou tak malá, že mi přišlo, že dát tam kus plastu, vyjde to nastejno (možná nenosit těsná trička, že 8) )
Pak teda nevim, pro koho je Avent dělá :?: :wink:
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
20.7.05 11:53

Ahoj,

já teda mám s látkovými vložkami docela dobrou zkušenost- je fakt, že protéct mohou /ale doma to tak nevadí a taky se postupně produkce mléka stabilizuje, takže aspoň u mě už to není tak často/, ale finančně se vyplatí - když si člověk spočítá, kolik jednorázovek během celého kojení použije… Mám ty od Aventu, prodávají je po 6 kusech, objednávala jsem je z nějakého i-obchodu, myslím, že z rumburaku /www.rumburak.cz/. I když výrobce doporučuje praní v pračce a sušení v sušičce, peru raději v ruce a suším na sluníčku. Začala jsem je ale používat až asi 3 měs. od porodu - hlavně z hyg.důvodů a taky kvůli tomu protékání. Do té doby jsem používala jednorázovky.

Viťka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
20.7.05 12:01

Ahojky,
1/ prací se mi vyplatily, měla jsem 2 páry a pod tričkem byly vidět minimálně. I když trochu nasákly, nebylo to vidět.
2/ doma jsem si tam dávala takové ty malé utěrky z Ikey (10 ks v balení za cca 99,–?) a ty byly fakt super, protože mi mléko teklo hodně hlavně při kojení z druhého prsu. Teď mám na kojení vždy připravenou plínu
3/dobré jsou ty od Chicca (s igelitem), protože fakt neprosáknou. Mají i lepítka a drží na místě. Ale na jednorázových mi vadilo to, že pouštěly chloupky a když jsem pak prso nabídla, tak jsem ho musel nejdřív otřít.
4/ nejhorší zkušenost mám s obyčejnýma od Fixies. Jednak cestovaly v podprsence. Stačil jakýkoli pohyb a byly mimo potřebnou zónu :lol: a taky stačilo pár kapek a hned prosákly. Celé kolečko bylo suché a jen ten centimetr, kde to vyteklo, hned prosákl ven. U těch látkových se to rovnoměrně rozpilo.
 V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky