Voda v nové myčce

3198
21.8.19 21:21

@Isia a tu myčku jste si domů přivezli originál zabalenou? My tedy v nové myčce žádnou vodu neměli a byla prostě nová, nepoužitá :think: Nebo jestli jste kupovali online, nepřeklikli jste se a nekoupili už použitou? U fungl nové mi teda přijde divné, že by jevila jakékoliv známky používání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20889
21.8.19 21:23

My tam taky zadnou vodu nemeli. Je to divny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
21.8.19 21:34

A není napsáno v návodu, že tam tu vodu může mít z testování? 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
21.8.19 21:37

To se mi nezdá, řešila bych to s prodejcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
21.8.19 21:43

V návodu jsem si ničeho nevšimla, nevím kde by bylo něco napsáno. Zabaleno bylo normálně folie atd. Manžel říká, že jsem divná, že to řeším, ale jsem z toho zmatená. Jde mi hlavně o to, aby někde mi něco nezačalo plesnivět a já pak myla nádobí ve špinavé vodě. Kupované přes net, ale nebylo napsáno, že jde o používané zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
21.8.19 21:45

Já kupovala myčku dvakrát a pokaždé v ní byla voda, myslím, že je to ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
21.8.19 21:48

@Isia Chvíli jsem hledala na netu a není to prý nic neobvyklého. Opravdu se tak myčky zkouší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16411
21.8.19 21:51

Nedavno jsme kupovali a take tam byla voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
21.8.19 21:52

Tohle je v mém návodu k myčce Miele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
21.8.19 21:53

My jsme měli taky v mycce vodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.8.19 21:54

Nic neobvyklého, myčky se opravdu testují a běžně v nich zůstanou stopy po vodě. Naopak je to dobrá známka, že je vše v pořádku, že byla vyzkoušena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
21.8.19 21:59
@Isia píše:
V návodu jsem si ničeho nevšimla, nevím kde by bylo něco napsáno. Zabaleno bylo normálně folie atd. Manžel říká, že jsem divná, že to řeším, ale jsem z toho zmatená. Jde mi hlavně o to, aby někde mi něco nezačalo plesnivět a já pak myla nádobí ve špinavé vodě. Kupované přes net, ale nebylo napsáno, že jde o používané zboží.

Jak plesnivět? Myčka je stavěná na vodu a při používání se v ní nějaká ta voda, podle mě, drží pořád :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
21.8.19 21:59
@Isia píše:
V návodu jsem si ničeho nevšimla, nevím kde by bylo něco napsáno. Zabaleno bylo normálně folie atd. Manžel říká, že jsem divná, že to řeším, ale jsem z toho zmatená. Jde mi hlavně o to, aby někde mi něco nezačalo plesnivět a já pak myla nádobí ve špinavé vodě. Kupované přes net, ale nebylo napsáno, že jde o používané zboží.

Edit: zdvojený příspěvek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
21.8.19 22:21

Děkuji, prošla jsem celý návod, ale o vodě po testování nic není napsáno. Tak snad to je z testování. Akorát mě zarazilo to znečištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
21.8.19 22:32

To jsou fleky od soli, když to pustíš na prázdno jen s vodou tak to zmizí. Taky jse měla v nové myčce vodu a v návdu to co je tady na fotce o pár příspěvků výš. Pokud byla zabalená tak je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný