Vodolepky

1666
2.5.06 14:20

vodolepky

Ahojky.

Můžete mi poradit, kde jste v Praze nebo na intrenetu kupovali takové ty vodolepky do vany nebo dlaždičky? Jsou z materiálu podobného jako bývají puzzle. Moc díky za odpovědi. Asi by to možná mělo být v hračkách, ale já to chci pro svoje ještě pár dnů mimnko, tak jsem to napsala sem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
880
2.5.06 14:27

Ahoj,já je kupovala v Kladně,mají tady velký výběr.Zrovna včera jsem přebírala Elišce hračky a našla je(ryby)a přemýšlím co s nimi,Elu už nezajímají.Moc jsme je nevyužily.Asi půjdou do koše.
 Binky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
2.5.06 14:27

ahoj,
zkus www.alvo.cz ,mají tam spoustu super věciček nejen do vody
Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
2.5.06 14:40

Ahoj,
jestli je ve vasem okoli plavani batolat, tak tam zkus zajit a optat se tam.
U nas v plavani maji spoustu vodolepek volne na prodej za 10-20kc/kus.
Kac
(ze zacatku ho vodolepky nezajimaly a potom s nimi chodil spinkat :)
mel jich5 a kacenka,medved a ptacek byli favoriti)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
2.5.06 14:48

Taky je prodívají na www.easy-shop.cz/dena
je to obchod pana Matušky, který je sám vyrábí, akorát je musel přejmenovat na Denalepky páč mu název Vodolepky kdosi ukradl…www.matuska-dena.cz. Jsou super má i abecedu máme jich doma dost a mají už teď úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
5.5.06 16:58

Ahojky, asi budu mít trošku přihlouplý dotaz, ale nějak jsem nepochopila, k čemu mají jako ty vodolepky sloužit? To je z nějaké gumy nebo čeho a lepí se to jen tak pro ozdobu třeba na vanu nebo dlaždičky? Pak teda nechápu, jak s ním prcek od mamky - viz výše - chodí spinkat… :? U nás jsem je nikde neviděla, no ani jsem je teda nikde nehledala, to je fakt… :)
 Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
5.5.06 18:11

Jsou to zvířátka vystřižené z podobného materiálu jako puzzle, ale slabší. Když se namočí, tak lepí. Matěj si s nima bude hrát ve vaně. Sám si je nalepí a zase sundá, jak je libo :lol: Sehnala jsem je nakonec v Bambuli.
Jinak ale díky za typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
5.6.11 21:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.6.11 23:52

Pokud jsi z Prahy,tak je mají v Dejvicích v potápěčském obchodě Divers Direct ,ulice Čs armády 13
Mají zvířátka suchozemské a nebo vodní svět.Ten pytlík stojí asi 120kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
6.6.11 07:26

To je prave ten problem, nejsem z Prahy. Uz nejdnou jsem narazil na to ze to v Praze maji, ale jinde je to nesehnatelne pripadne za poradny balik (nejen vodolepky, ale i jine …).
No a kdyz si to necham z Pha poslat tak postovne mi udela rozdil nakupu nekde bliz :-)) A vyjde me to skoro nastejno. Casto chteji prodejci postovne a balne okolo 100,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.11 16:21

V tomhle je super AliExpress.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat