Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky.
Můžete mi poradit, kde jste v Praze nebo na intrenetu kupovali takové ty vodolepky do vany nebo dlaždičky? Jsou z materiálu podobného jako bývají puzzle. Moc díky za odpovědi. Asi by to možná mělo být v hračkách, ale já to chci pro svoje ještě pár dnů mimnko, tak jsem to napsala sem ![]()
Ahoj,já je kupovala v Kladně,mají tady velký výběr.Zrovna včera jsem přebírala Elišce hračky a našla je(ryby)a přemýšlím co s nimi,Elu už nezajímají.Moc jsme je nevyužily.Asi půjdou do koše.
Binky
ahoj,
zkus www.alvo.cz ,mají tam spoustu super věciček nejen do vody
Apolena
Ahoj,
jestli je ve vasem okoli plavani batolat, tak tam zkus zajit a optat se tam.
U nas v plavani maji spoustu vodolepek volne na prodej za 10-20kc/kus.
Kac
(ze zacatku ho vodolepky nezajimaly a potom s nimi chodil spinkat ![]()
mel jich5 a kacenka,medved a ptacek byli favoriti)
Taky je prodívají na www.easy-shop.cz/dena
je to obchod pana Matušky, který je sám vyrábí, akorát je musel přejmenovat na Denalepky páč mu název Vodolepky kdosi ukradl…www.matuska-dena.cz. Jsou super má i abecedu máme jich doma dost a mají už teď úspěch.
Ahojky, asi budu mít trošku přihlouplý dotaz, ale nějak jsem nepochopila, k čemu mají jako ty vodolepky sloužit? To je z nějaké gumy nebo čeho a lepí se to jen tak pro ozdobu třeba na vanu nebo dlaždičky? Pak teda nechápu, jak s ním prcek od mamky - viz výše - chodí spinkat…
U nás jsem je nikde neviděla, no ani jsem je teda nikde nehledala, to je fakt… ![]()
Andy
Jsou to zvířátka vystřižené z podobného materiálu jako puzzle, ale slabší. Když se namočí, tak lepí. Matěj si s nima bude hrát ve vaně. Sám si je nalepí a zase sundá, jak je libo
Sehnala jsem je nakonec v Bambuli.
Jinak ale díky za typy.
Pokud jsi z Prahy,tak je mají v Dejvicích v potápěčském obchodě Divers Direct ,ulice Čs armády 13
Mají zvířátka suchozemské a nebo vodní svět.Ten pytlík stojí asi 120kč
To je prave ten problem, nejsem z Prahy. Uz nejdnou jsem narazil na to ze to v Praze maji, ale jinde je to nesehnatelne pripadne za poradny balik (nejen vodolepky, ale i jine …).
No a kdyz si to necham z Pha poslat tak postovne mi udela rozdil nakupu nekde bliz
A vyjde me to skoro nastejno. Casto chteji prodejci postovne a balne okolo 100,–