Volby 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ake
9.10.17 08:39

Přestaňme se už bavit pořád jen o SPD, pojďme se bavit o tom co nabízí druhá strana, která má nejvíce šancí uspět ve volbách. Piráti jsou pro integraci do evropské unie, mají zájem co nejdříve přijmout Euro, Islám je podle nich mírumírovné náboženství a měly bychom přijmout více uprchlíků. Piráti jsou tzv. sluničkáři a vítači. Pojďme probrat jejich program, ať se tato diskuse začne ubírat konstruktivním směrem.

Edit
Ukončuji hlasování z důvodu, že někdo podváděl. Z noci na dnešek z ničeho nic přibylo asi 100 hlasů (Svobodným a Pirátům) což musel někdo udělat nějakým podvodem (změnou IP apod.).

Zde zveřejňuji poslední statistiky, které byly ještě poměrně přesné:

strana:hlasy:procenta
SPD:49:30,4
Piráti:28:17,4
SSO:15:9,3
Top 09:18:11,2
KSČM:12:7,5 ČSSD:7:4,3
ODS:9:5,6
Ano 2001:8:5,0
ostatní:15:9,3
SOUČET: 0,621118012:161:100

Vím kdo asi podváděl, respektive z které stránky. Založím ještě jednu anketu, později, a ta bude pro každou diskusi zvlášť (jiná stránka, jiná anketa) tak ten podvodník nebude moci ovlivnit ankety, o kterých nebude vědět.

• Citovat
  • Upravit
13967
9.10.17 09:21

@ake na druhou stranu, kdyby to podvod nebyl, tak je špatně, že hlasy šli jinam než SPD :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
9.10.17 09:24

@ake
https://www.seznam.cz/…bartos-37948

tam myslím, že je řečeno to co je tu zvýrazněno špatně. JInak ne s piraty v mnohém nesouhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
9.10.17 11:25
@Pidulka1991 píše:
@ake na druhou stranu, kdyby to podvod nebyl, tak je špatně, že hlasy šli jinam než SPD :lol: :lol: :lol:

Hlasy nápadně přibily těmto stranám: SSO (cca +50 hlasů), Piráti (cca +16 hlasů), dále TOP 09 asi 10 hlasů a ODS asi 9 nebo 10 hlasů během 12 hodin. Což je nesmysl. Oproti tomu SPD získala jen 8 hlasů, což znamená že ostatní strany by normálně měli mít méně hlasů než 8. Dokážu dopočítat kolik by tam těch hlasů asi přibylo, kdyby byla zachována původní rychlost nárůstu hlasů u každé strany.

• Citovat
  • Upravit
ake
9.10.17 12:33

Výsledky ankety 8.10.2017

• Citovat
  • Upravit
13967
9.10.17 12:49

@ake ted ciste teoreticky. Nekdo skopiroval odkaz a dal si to sam na :) fb a jeho pratele nejsou volici SPD, tudiz tam naklikal svobodni atd.. promin, ale tva anketa je platna, jeb kdyz vyhrava SPD tak se s ni neohanej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
9.10.17 13:40

@alinka78 no u pirátu je to jako volit ano, když se tam dostanou nemají problém se spojit s Babišem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
9.10.17 14:48
@alinka78 píše:
Pan Mach měl jít k SPD, tak jak mu bylo Okamurou (dobře se znají) navrženo. Programově jsou si blízcí a již dřív bylo víc než jisté, že nepřekoná 5%. Tím Svobodní předjí své voliče a mandáty ANO. Ráda bych, aby se i svobodní dotali do PS, čím víc tím líp, ale tyto malé strany udělají ve výsledku víc škody. Tak vidím i realisty… :,( Z pirátu mám husí kůži… :cert:

Svobodní mají docela dobré šance. Věřím že budou na 3. místě s 10 procenty hlasů, ale uvidíme to až budou poslední výsledky v pátek 20. ráno.

• Citovat
  • Upravit
ake
9.10.17 14:55
@Pidulka1991 píše:
@ake ted ciste teoreticky. Nekdo skopiroval odkaz a dal si to sam na :) fb a jeho pratele nejsou volici SPD, tudiz tam naklikal svobodni atd.. promin, ale tva anketa je platna, jeb kdyz vyhrava SPD tak se s ni neohanej

Na FB jsem tu anketu dal já začátkem října. Mám tam stránku a 373 přátel se kterými jsem tu anketu sdílel. Samozřejmě, že to nejsou jen voliči SPD. Nestraním nikomu. Je dost zvláštní že by přes noc přibylo skoro 100 hlasů, když celou dobu to jelo tak po 10-20. Pro představu od 9h, kdy jsem si zapsal výsledky až do teď (15h) přibilo jen 13 hlasů! Navíc v noci lidi moc nehlasují, spíš mezi 8-22h. Navíc pokud neinzeruji anketu, tak ty hlasy jedou pomaleji. Uzavírám to slovy, že s anketama mám už dost zkušeností a je krajně nepravděpodobné, že by se čísla takto náhle a drasticky měnila z hodiny na hodinu.

PS:
Ani ti mí přátelé tu anketu nesdíleli, jen občas daly like na stránku.

• Citovat
  • Upravit
79915
9.10.17 15:20

Hele a jak to má Okamura s důchody, s odvody živnostníků na socko a zdravko a s platbami ve zdravotnictví? A s daněmi z příjmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.10.17 15:47
@ake píše:
Svobodní mají docela dobré šance. Věřím že budou na 3. místě s 10 procenty hlasů, ale uvidíme to až budou poslední výsledky v pátek 20. ráno.

ty jsi regulérní magor s prominutím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79915
9.10.17 15:58

@terinka4444 Myslíš že je možné, že ještě v nějakém jiném státě mají ted parlamentní volby a kandidují tam tytéž strany jako u nás? protože podle těch výsledků průzkumů, co sem háže Ake, to tak vypadá. Ne že by se mi nelíbilo, kdyby na tom svobodní byli takto, ale realita je asi hodně jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
9.10.17 17:03
@inkakřivák píše:
@terinka4444 Myslíš že je možné, že ještě v nějakém jiném státě mají ted parlamentní volby a kandidují tam tytéž strany jako u nás? protože podle těch výsledků průzkumů, co sem háže Ake, to tak vypadá. Ne že by se mi nelíbilo, kdyby na tom svobodní byli takto, ale realita je asi hodně jiná.

Je především blbost dělat závěry z internetových anket, to je celé

• Citovat
  • Upravit
ake
9.10.17 19:04

SPD: Ohledně "lichvy"

Radim Fiala - SPD
6 říjen v 5:58 [cite]

Probíhá antikampaň proti SPD. Zvyšující se preference hnutí vyvolaly paniku především u ANO a ČSSD. MF DNES se snaží skandalizovat naše lídry v regionech. Z lídra v Pardubickém kraji dělají lichváře. Záminkou je jeho podíl ve firmě, která kdysi poskytovala půjčky lidem do 5000 Kč. Malé půjčky, například pro své zaměstnance, realizuje řada firem. SPD nechce zakázat půjčovat peníze. Chceme stanovit, zakázat a trestat lichvu. Z hnutí SPD dělají hnutí sponzorované exekutory, kteří nám údajně tisknou letáky. SPD zadává tisk letáků podle jediného klíče a tím je cena. Za tisk řádně platíme a naše efektivní kampaň, na kterou si SPD půjčila peníze je naprosto transparentně financována. Komu patří tiskárna neřešíme. Jestli firmě, která dělá exekuce, tak to není problém SPD, ale této firmy, neboť jejich tiskárna pracuje za dobrou cenu pro politické hnutí, které exekutorskou činnost zestátní. Uvedená antikampaň bude pokračovat. Všichni víme, jak například šéf ANO úkoluje novináře MF DNES. SPD se těchto podrazů nebojí. Věříme, že lidé se nenechají obelhat a podpoří naše hnutí a náš program. [/cite]

• Citovat
  • Upravit
26270
9.10.17 19:10

@alinka78 v sobotu se podvádí míň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat