Volby 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59384
9.10.17 19:12

@alinka78 taky jdu v sobotu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
9.10.17 19:13
@alinka78 píše:
hobužel tomu nevěřím. Ze svého okolí neznám nikoho. Důchodci asi hodně zamotají výsledky… :? A jak vidíme volby v zahraničí, jsou možné i podvody. Proto volíme v sobotu :palec:

Svobodní cíli na skupiny s hodně vysokými příjmy, takových je v ČR minimum. Svobodní dostanou něco kolem 2%

• Citovat
  • Upravit
ake
9.10.17 19:13

ohledně těžby lithia

[cite]

Podepsal jsem žádost o svolání mimořádného jednání Poslanecké Sněmovny. Důvodem mimořádného jednání Sněmovny musí být memorandum, které podepsal ministr průmyslu a obchodu Havlíček, kterým předal těžbu a zpracování lithia v ČR australské firmě. Pod Cínovcem leží 3 % světových zásob lithia v hodnotě tisíců miliard korun. Těžba a zpracování v rukou státní firmy mohla přinést České republice zisk po dobu 21 let v řádech desítek miliard. Tyto peníze jsme mohli použít na stabilizaci sociálního systému, vzdělání, zdravotnictví a na strategický rozvoj ČR. Místo toho nám zahraniční firma nabídne vznik asi tisíce pracovních míst a pouhou daň ze zisku na základě nepochybně chytře vedeného účetnictví. Jde o brakování republiky v přímém přenosu. Žádáme mimořádné jednání Sněmovny a bude požadovat legislativní kroky, které zaručí, že zisk z tohoto bohatství zůstane v ČR. [/cite]

Radim Fiala - SPD
6 říjen v 12:29 ·

• Citovat
  • Upravit
148474
9.10.17 19:16
@Markéta80 píše:
@alinka78 taky jdu v sobotu ;)

Já chtěla jít v pátek, nemám to dělat? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
9.10.17 19:44
@alinka78 píše:
v noci z pátka na sobotu se mohou dít všelijaké věci… :think:

tak v tom případě všechno vyřeší páteční noc a chodit volit v sobotu j už úplně zbytečné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
9.10.17 19:59
@alinka78 píše:
raději v sobotu…kdo ví, jaké čachry tam může někdo z pátka na sobotu provést. Ono i při sčítání se dá zneplatnit plno lístů, ale…

To je zajímavá úvaha. Jenže abych v sobotu nezaspal nebo nezapomněl že jsou volby. No a jak to vlastně vydržet v pátek budu pěkně nervózní a to zbývá ještě 12 dnů?

• Citovat
  • Upravit
148474
9.10.17 20:04
@alinka78 píše:
raději v sobotu…kdo ví, jaké čachry tam může někdo z pátka na sobotu provést. Ono i při sčítání se dá zneplatnit plno lístů, ale…

Já se tam v sobotu nedostanu a volit chci. Ovšem stále nevím koho čeho. Dnes volební obálky ve schránce, já se tím doma probírám…a zoufalství roste a sílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148474
9.10.17 20:06
@alinka78 píše:

A nechodíte moc do kina na špionážní filmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.10.17 20:13
@inkakřivák píše:
@terinka4444 Myslíš že je možné, že ještě v nějakém jiném státě mají ted parlamentní volby a kandidují tam tytéž strany jako u nás? protože podle těch výsledků průzkumů, co sem háže Ake, to tak vypadá. Ne že by se mi nelíbilo, kdyby na tom svobodní byli takto, ale realita je asi hodně jiná.

v Mimostánu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.10.17 20:15
@Anna766 píše:
A nechodíte moc do kina na špionážní filmy?

jedna konspirační teorie za druhou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59384
9.10.17 20:47

@Anna766 jak chceš :lol:, já jdu raději v sobotu :lol:, možná tam v so ani nebude tolik lidí :palec:. Jen aby si to neřekli všichni že půjdou až v sobotu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
9.10.17 20:48

Mě jen udivuje uvažování některých lidí, např. bavila jsem se s jednou paní, která mi říkala, že se nemůže rozhodnout mezi Kalouskem (TOP09) a Okamurou (SPD) 8o
Tady mě baví někteří, co mají založený účet jen proto, aby kopali za SPD, mně bohatě stačí jejich fake profily na facebooku, které obsahují jen statusy a odkazy na propagandu SPD a jejich hoaxy :zed: Za mě si můžou Svědci Babišovi a Svědci Okamurovi podat ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
9.10.17 20:58

Reálně si myslíte, že v pátek se zničí všechny pečetě na urnách a budou se vyhazovat lístky SPD? :mrgreen: ale zase nebuďte tak klidní, co když až se v sobotu vysype obsah urny na stůl a ta zlá volička Pirátů sedící v komisi vezme pár obálek s SPD a schová si je pod kabát? To je ještě nebezpečnější než volit v pátek :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148474
9.10.17 21:05
@alinka78 píše: :lol: žádný stres, ono to nějak dopadne… ;)

To právě nechceme velebnosti…aby to NĚJAK dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148474
9.10.17 21:19
@alinka78 píše:
já vím, ono to dopadne všelijak :lol:

To každopádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek