Volby 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6915
8.10.17 15:16
@ake píše:
Když si myslíš, že Andrej vyhraje (na základě čeho?) tak vysvětli proč má v této anketě
http://miniaplikace.blueboard.cz/hlasovat-lotb
jen 8 hlasů z 166? To je nesmysl. Dneska poprvé za nějakých 14 dní jsem slyšel o prvním člověku, který se vyjádřil, že chce volit ANO. Takže mě mě dost překvapuje tvoje tvrzení.

No tak asi tam hlasují převážně jen lidi z tohoto webu, kde je Andrej synonymum zla? Normální pracující lid: dělnící a rolnící mají jiné starosti. Nebo Ty věříš ve vítězství šikmoočka? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
8.10.17 15:25
:oops:
@Gnaar píše:
No tak asi tam hlasují převážně jen lidi z tohoto webu, kde je Andrej synonymum zla? Normální pracující lid: dělnící a rolnící mají jiné starosti. Nebo Ty věříš ve vítězství šikmoočka? :mrgreen:

Běžná výmluva, ale na anketu vede odkaz asi ze sedmi nebo deseti for + FB.

Taková poznámka. Já jsem ještě nehlasoval.

@terinka4444 píše:
Jak záleží na tom, kolik hlasů dostane? pokud se dostane přes 5 procent a dostane nabídku jít do kaolaice s Babišem, se kterým spousta stran otevřeně řekla, že nepůjde, tak s ním půjde do koalice, aby se dostal ke korýtku nebo nepůjde? Řekl k tomu někdy někde něco?

Ono je dost nepravděpodobné, že by Ano 2011 získalo tolik hlasů že by koalice s nimi měla nějaký smysl. Doufám tedy, že SPD rozdrtí své nepřátele tvrdou pěstí, že rozeseje zmatek mezi ně jako úder blesku :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 08.10.17 v 15:37

• Citovat
  • Upravit
69235
8.10.17 15:30
@Gnaar píše:
K tomu nikdy nedojde. Myslím, že to nepřátelství Andreje, socanů a Kalouska je jen divadlo a existuje mezi nimi nějaká tajná zákulisní dohoda.http://www.zvedavec.org/…-mysleli.htm

tak tomu nevěřím ani omylem, to už je skoro na konspirační teorii, že je Kalousek dohodnut s babišem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.10.17 15:33
@Hannah345 píše:
Jasně, je to těžký. Ale už jsem rozhodnutá pro ODS. Před 5 lety po Nagygate by mě to paradoxně ani nenapadlo :roll: ale přijde mi, že si nabili hubu, a teď se zvedli. Nevím odkud jsi, ale tady v Praze nabízí i zajímavé lidi, takže jdu do ní. Rozhodně se alespoň za tuhle volbu nebudu stydět.

já jdu taky na 99% do ODS, znám osobně lídra naší kandidátky, vím, co dělala pro město jako starosta, co dělá dál i na kraji, znám jeho práci a věřím mu. Ve volbě do zastupitelstva by byl jasnou volbou, ale na celostátní úrovni :nevim: Líbí se mi poslední dobou Fiala, mám ráda názory Klause, zaručili se, že nikdy vláda s ANO, to je pro mě poměrně podstatná věc. Otázkou je jejich proevropská nálada :nevim: je to těžký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.10.17 15:37
@ake píše:
Když si myslíš, že Andrej vyhraje (na základě čeho?) tak vysvětli proč má v této anketě
jen 8 hlasů z 166? To je nesmysl. Dneska poprvé za nějakých 14 dní jsem slyšel o prvním člověku, který se vyjádřil, že chce volit ANO. Takže mě mě dost překvapuje tvoje tvrzení.

ano vyhraje a nezáleží na nějakých tvých pofiderních anketách. Kdyby nevyhrálo, já budu velmi velmi velmi happy a spokojená a nadšená. Budu jeden z nejnadšenějších lidí. Přeju si hodně, aby nevyhráli, ale to se nestane, vyhraje. Jediné v co můžeme doufat, ne nevyhraje nijak drtivě a bude mít nějaká rozumná procenta. Bože dej, ať nedokáže sestavit jednobarevnou vládu nebo vládu za podpory komunistů třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
8.10.17 15:38
@ake píše:
Běžná výmluva, ale na anketu vede odkaz asi ze sedmi nebo deseti for + FB.

OK tak si udělej screenshot a porovnej to potom s reálným výsledkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
8.10.17 15:41
@terinka4444 píše:
já jdu taky na 99% do ODS, znám osobně lídra naší kandidátky, vím, co dělala pro město jako starosta, co dělá dál i na kraji, znám jeho práci a věřím mu. Ve volbě do zastupitelstva by byl jasnou volbou, ale na celostátní úrovni :nevim: Líbí se mi poslední dobou Fiala, mám ráda názory Klause, zaručili se, že nikdy vláda s ANO, to je pro mě poměrně podstatná věc. Otázkou je jejich proevropská nálada :nevim: je to těžký

Musíš být velmi vnitřně rozervaný člověk, takoví „sympaťáci“ a „inteligenti“ a nemaj rádi EU! :)

(Myslel jsem že slovo „odesák“ dnes už znamená jen nadávku nebo synonymum pro kmotra nebo zloděje, ale jak vidím spousta lidí má hodně krátkou paměť?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
8.10.17 15:44

Roztomilí Drsňáci :) : http://www.ods.cz/migracni-krize

Ale věřím, že když by byli ve vládě, budou sem migroše vozit speciálníma vlakama ve velkém (stejně jako to bylo se vším, co kdy dělali předtím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
8.10.17 15:48
@Gnaar píše:
Roztomilí Drsňáci :) : http://www.ods.cz/migracni-krizeAle věřím, že když by byli ve vládě, budou sem migroše vozit speciálníma vlakama ve velkém (stejně jako to bylo se vším, co kdy dělali předtím)
:zed: :zed: :zed:

To jsou dost omezené názory. Podle tebe je jen SPD vs. vítači.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
8.10.17 15:50
@Hannah345 píše: :zed: :zed: :zed:To jsou dost omezené názory. Podle tebe je jen SPD vs. vítači.

ODS měla být správně prohlášena za zločineckou organizaci kmotrů a zakázána. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
8.10.17 15:52
@ake píše:

Njn, jakou relevanci asi bude mít mikro anketa se 166 účastníky? Mnohdy se odhad nepovede ani velkým agenturám, co se průzkumy zabývají roky, mají relevantní populační vzorek a pracují na nich odborníci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
8.10.17 15:54
@Gnaar píše:
ODS měla být správně prohlášena za zločineckou organizaci kmotrů a zakázána. :)

A SPD za xenofobní stranu, co šíří poplašné zprávy. Si pak vyber. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
8.10.17 15:55

Tak treba u me si ODS tu reputaci prave zvolenim Fialy dost napravila, byt uznavam, ze je vse jine, nez zrovna charismaticky vudce. Ale bezesporu je to slusny a cestny clovek. A ano, uznavam, ze jsem jako jeho exstudentka ovlivnena i jeho akademickou drahou a tim, jak jsem mela moznost ho poznat v osobnim kontaktu.
Jako premiera ho bohuzel prilis nevidim, ale to uz je zase spise na jinou debatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
8.10.17 15:58
@Gnaar píše:
ODS měla být správně prohlášena za zločineckou organizaci kmotrů a zakázána. :)

Ty jsi případ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.10.17 16:05
@alinka78 píše:
S Úsvitem to byl puč, na který jste naletěli. Nic mu nedokázali, šetření skončilo… Ale vidím, že účet to splnilo, když tu blbost s vytunelováním zde budete zmiňovat a tím očerňovat.

Já Pitomia nebudu volit z úplně jiných důvodů. Všechny vyjmenovala Ou

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová