Volby 2017

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ake
6.10.17 15:46
@Hannah345 píše:
Tohle je hloupost co píšete. Každý den je na ČT vyhrazený čas pro volební spoty politických stran. A nemusíte se bát, ani Tomíka nevynechali :D zkuste se na to nejprve podívat, než začnete mluvit o cenzuře

To není hloupost. Já nepsal o veřejnoprávní televizi.

Podívejte se třeba sem:

https://www.mediaguru.cz/…sah-na-trhu/

Babiš vlastní dokonce i tento server :zed:
MF Dnes, lidovky, Idnes, Hospodářské noviny, Rádio Impuls, Óčko a odborné časopisy a jiné, méně známe

Bakala vlastní Respekt - píše se tam že i Hospodářské noviny tak teď jsem z toho zmatený. :nevim:

Bakala dále vlastní centrum.cz, aktualne.cz, ihned.cz, zena.cz, volny.cz atd.

Dobře tak není to většina, ale je to značná část.

Příspěvek upraven 06.10.17 v 15:49

• Citovat
  • Upravit
872
6.10.17 15:46

@Pidulka1991 no na to si počkám, co SPD vytvoří za skvost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79821
6.10.17 15:49

@Gába27 Já bludy nešířím. My jsme sušičku ani automatku neměli, banány a mandarinky skutečně na Vánoce a na Mikuláše, každý jeden, neb jsme byli 5 dětí. Moře až po 89, to jsme jeli i s babičkou, která byla u moře taky poprvé v životě. První návštěvu Vídně oplakala. Takže ono asi kdoví, každý podle sebe. A já bych to tedy zpět nechtěla ani za zlaté prase.
Jinak maminka kuchařka a táta celý život ve fabrice u mašiny. Ovšem se škraloupem velikým - vystoupil v 68 z KSČ. Vystoupil, bohužel nebyl vyhozen a to se neodpouštělo. Asi tak. Prostě každý podle svých zkušeností a já už to vidím optikou vdané ženské se dvěma dětmi. A věř že to zas taková hitparáda nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
6.10.17 15:51

@ake nevidím důvod, proč by měla média jako Óčko nebo i Emimino zveřejňovat jeho spoty :D :D :D na to tahle média nejsou. Tam kde se mají vyskytovat, tam se vyskytují. Nevšimla jsem si, že by se někde ve zvýšené míře vyskytoval bla bla spot ANO, který je mimochodem velmi tupý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
6.10.17 15:54

Jen poznámka. Ještě před tím než se ODS postarala o zrušení mého FB profilu jsem napsal pozitivně hodnotící článek, který víceméně vystihoval program či rozdíl v programu mezi Piráty a SPD a zřejmě jsem tam poslal i odkaz na svou anketu. Tomio ohodnotil, že se mu to líbí. Pak jsem klikl ta ten odkaz kam to směřovalo a svůj komentář jsem tam už nenašel :nevim: Ale odpouštím jim. Co bych pro ně neudělal? Já bych pro ně klidně i pracoval zdarma :jazyk: Klidně nějaký ten plakát vylepit na pronajaté místo, nebo ohlídat před ničiteli plakátů.

• Citovat
  • Upravit
872
6.10.17 15:59

@ake vy jste snad troll :lol: ODS vám nemůže zrušit fb profik, nanejvýš třídenní ban, a to byste musel být rasistický, výhružný nebo kdoví co. A třeba se pro Tomia i postavte na hlavu, bude mu to u zádele asi tak stejně jako vaše analýza :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
6.10.17 16:06
@alinka78 píše:
SPD je součástí frakce ENF Marine Le Pen (Evropa národů a svobody), které má zastoupení v řadě zemích EU. Program má SPD propracovaný do detailů, stačí se zajímat. Na základě přímé demokracie stojí např. Švýcarsko.. proč by to nebylo možné? Vše je možné s dostatečným počtem mandátu.. nelžete tu :think:
Já jsem volička, nikdo mi nedá ani kačku, že tu napíši svůj názor. Jen jsem se zajímala a vyhodnotila. Pokud tu někodo říká Babiš, Bělobrádek, Sobotka atd. tak já říkám SPD. Také bych mohla tvrdit, že jste zaplacení… :lol:

Svycarska demokracie je, uznejme, o svetelne roky pred nasi. Nase zeme na to neni pripravena a jeste dlouho nebude.

Program SPD je propracovany do detailu a proto se obemilaji pouze dve temata imigranti a opusteni EU. A i to jeste kulha na obe nohy, a krome Okamury to nikdo z tech jejich lidi neni ani schopen v mediich vysvetlit do detailu. Stacilo mi videt politickou predvolebni debatu na CT24, myslim, ze to bylo v utery.

Okamura moc dobre vi, ze neni schopen prosadit vubec nic, a ac se o politiku zajimam, tak jsem jeste neslysel, ani jsem se nedocetl, co bude stat delat pokud pod vedenim SPD teda vystoupime z EU, zvysi se nezamestnanost, klesnou platy, atd atd…

Okamura je trochu jako Farage v Britanii, akorat s tim rozdilem, ze Faragovi to bohuzel pro nej vyslo, takze v je to politicka mrtvola, protoze se nema na cem profilovat.
Okamura sice strasne nahlas krici, ale moc dobre vi, ze to co ma v programu nikdy nenastane, takze ma postarano o dlouhy politicky zivot. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.17 16:18

@Gába27 znám jen zkušenost rodičů, ale moje mama tu dobu nenaviděla. co vždycky říka, když to chce někdo zpět je, že neměla ani blbý vložky. to si fakt nedokážu představit. babička byla kuchařka a děda dělal v rafinerce, kde i bohužel umřel (pracovní úraz), ale svedli to na něj a udělali z něj alkoholika.
Aby někdo měl pořádne (hezké) oblečení musel si ho ušít. Dovolená byla šíleně drahá. Babička mi vyprávěla, že děda chtěl jet na dovolenou do Bulharska a babča rozhodla pro barevnou telku za 15000, dovolená by vyšla cca na 30 000 v té době!!
Táta chtěl studovat leteckého mechanika, ale rodiče nebyli ve straně a i když táta skončil v talentovkách jako první, tak neměl šanci. moje prababička s pradědou, přišli o všechny svoje statky, byly bohatí, ale všechno muselo jít do JZD. NIkdo se jich neptal, prostě přijeli a vše jim sebrali. a druhý praděda odmítl, dát své políčko a musel platit takové pokuty, že měli sotva na jídlo.

co se týče těch banánu a mandarinek, tak ty mamka měli 2× do roka a ještě se, se sourozenci předháněli komu vydží dýl :zed:.

nejkomičtější v té době bylo, že auto stálo stejně nebo víc než barák :zed: :zed: tchánovci si nejdřiv museli pořídit dítě, aby dosali byt.. fakt super doba!!!

anonym moc osobních informací (jinak smazat)

• Citovat
  • Upravit
7210
6.10.17 16:21
@ake píše:
Jen poznámka. Ještě před tím než se ODS postarala o zrušení mého FB profilu jsem napsal pozitivně hodnotící článek, který víceméně vystihoval program či rozdíl v programu mezi Piráty a SPD a zřejmě jsem tam poslal i odkaz na svou anketu. Tomio ohodnotil, že se mu to líbí. Pak jsem klikl ta ten odkaz kam to směřovalo a svůj komentář jsem tam už nenašel :nevim: Ale odpouštím jim. Co bych pro ně neudělal? Já bych pro ně klidně i pracoval zdarma :jazyk: Klidně nějaký ten plakát vylepit na pronajaté místo, nebo ohlídat před ničiteli plakátů.

Tak ale pracovat pro SPD můžeš. Na jejich stránkách je info, co pro to můžeš udělat. U nás vídám poměrně dost aut polepených jejich logem nebo plakátem, viděla jsem i banner na balkóně soukromého bytu. Mám radost, že to lidi berou vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
6.10.17 18:36
@ake píše:
Jen tomu chceš věřit. Nechápeš, že voliči sami tuhle stranu propagují a obhajují. Nechápeš a nebudeš chápat.

No to fakt nechápu, to máš pravdu, trochu to ve mě vyvolává pocit fanatismu…neviděla jsem tak aktivní a hrdé voliče jiných stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13965
6.10.17 18:42

@axlpol já tež za svojí stranu roznáším letáky, propahuji na FB a manžel je propaguje v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
6.10.17 18:51

@Pidulka1991 ..asi málo, na mě vyskakuje odevšad jen SPD. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13965
6.10.17 19:42

@axlpol asi máš divné známé :lol: :lol: :lol:

@Hannah345 4 hodiny a furt nic, to o les čem vypovídá, ale dám jim čas do zítra, pak beru, že nemají odpověď na základní otázky jejich programu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
6.10.17 20:02
@Pidulka1991 píše:
@axlpol asi máš divné známé :lol: :lol: :lol:@Hannah345 4 hodiny a furt nic, to o les čem vypovídá, ale dám jim čas do zítra, pak beru, že nemají odpověď na základní otázky jejich programu

Myslím, že zkrátka nestojíte za ten čas, který bychom měli věnovat někomu, kdo má svůj vlastní (zřejmě ten jediný správný) názor a všechny naše argumenty by se snažil rozmetat a strhat. Nevidím jediný důvod vám tento čas, který můžu trávit smysluplněji, darovat. Informací je všude habakuk, stačí hledat. Ale to se musí chtít. Já si info o jiných stranách a uskupeních našla, tudíž přehled mám. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13965
6.10.17 20:29

@Gába27 to je smutné, když jako volič nestojím za jejich čas to o někom dost vypovída. a rozhodně si nemyslím, že jen můj názor je ten správný a jediný. to vy mluvite dost arogantně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová