Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 píše:
Kdyby nedonutili Klause, který tohle všechno říkal, podepsat Lisabonskou smlouvu, nikdy by se to nestalo. Lisabonská smlouva nám sebrala svrchovanost, on to říkal a podepsat to nechtěl a všichni se mohli zvencnout. kdyby ho k tomu tenkrát nedonutili, nebyli jsme tam, kde jsme.
Přesně tak. Tehdy na něho tlačil Topolánek i PS, aby to podepsal. Fakt mě mrzí, že spousta lidí nevidí, co všechno udělal. Anol, může se mu zazlívat privatizace. Ale slyšela jsem názor jednoho člověka, který do toho asi vidí víc, než běžný občan. Ten řekl, že s privatizací v takovém rozsahu nikdo ve světě neměl zkušenosti. Nebylo z čeho vycházet, čím se inspirovat. Další věc - amina v roce 2013. taky bych mu to až tak nezazlívala. Nebylo to jen jeho rozhodnutí. Kdyby kandidoval starý Klaus, mám rozhodnuto.
@Gába27 Já ho měla vždycky ráda, vždycky se mi líbily jeho názory, nakonec měl téměř ve všem pravdu. Dala jsem na jeho názor i při volbě prezidenta, to byla katastrofální chyba ![]()
@alinka78 psala jsem to už ve vedlejší diskuzi. SPD není jen Okamura…Tak kdo tam je dál? prosím, bez googlu
ani vlastní voliči nemají přehled koho volí, a to je špatně, podle mě…
@terinka4444 asi si to snad zapíšu do deníčku
…že máme stejný názor.
Mě seděly jak jeho názory i jak nás reprezentoval ve světe, prostě kapacita, úroveň. Mám ráda i juniora, rozhodně silný člověk co přes svůj handicap dokázal.
@Gába27 píše:
@terinka4444 A koho navrhoval?To mi uniklo. Zemana?
jo, veřejně ho podporoval
@Gába27 ano,Zemana. Říkalo se jak si to už kdysi naplánovali a rozdělii. Zeman dříve neměl šanci, myslím, že zrovna byla nějaká kauza v ČSSSD(už nevím jaká)Tak se stal prezidentem Klaus, takže potom se pomohlo Zemanovi.
@axlpol píše:
@terinka4444 asi si to snad zapíšu do deníčku…že máme stejný názor.
Mě seděly jak jeho názory i jak nás reprezentoval ve světe, prostě kapacita, úroveň. Mám ráda i juniora, rozhodně silný člověk co přes svůj handicap dokázal.
shoda
![]()
@axlpol píše:
@terinka4444 asi si to snad zapíšu do deníčku…že máme stejný názor.
Souhlas. Čtu všechny jeho komentáře, které obvykle sedí, jak zadek na nočník. Myslím, že ve volbách v Praze uspěje. Na kandidátce je.
@terinka4444 píše:
A tenhle Tomijkovo volební plakátek znáte?
Přirození
dobrý
@Gába27 píše:
Souhlas. Čtu všechny jeho komentáře, které obvykle sedí, jak zadek na nočník. Myslím, že ve volbách v Praze uspěje. Na kandidátce je.
Určitě jo. Doufejme. Jeho názory jsou velmi konzistentní - a musím říci že jako premiér i prezident by se mi líbil, a to podstatně víc než tatínek. Občas s některým komentářem nesouhlasím, ale jinak jo. Dobrý.
@terinka4444 píše:
A tenhle Tomijkovo volební plakátek znáte?
Neznám. Nicméně, stejně to bude 29.
K Zemanovi - mě na tomto pánovi taky poměrně dost věcí vadí. Volila jsem ho minule. Budu ale i nyní. Ze všech zel, které se tam vyskytují, je pro mě to nejmenší. Panák Drahoš - nikdy. To je podobný případ, jak ve Francii Macron. Rychlokvaška, která se připinožila bůhví odkud. Akademik, který o reálném životě ví prd. Horáček - ještě větší kašpar. Jeho předvolební entré loni v říjnu - nezapomenutelné. Tedy - opět nikdy. Navíc, ta jeho ženština je fakt úplně trapná, názorově velmi nekonzistentní. Další věc - opustil manželku, se kterou byl dlouhá léta, kvůli mladší trumpetě. Morálka tudíž nulová. Zradil jednou, zradí zas. Jedno koho - ženu nebo zemi.
Další kandidáty ani nesleduju. Kdo tam vůbec je?
@Gába27 píše:…jednou byl i v Máte slovo a bylo mě ho až líto. Téma bylo šátky ve školách a on měl pádné, jasné argumenty a ti okolo jen tlachali a hádali se. Chudák, občas jen protočil oči a beztak si říkal, mezi jaké lidi se to dostal
Aktualizovaný příspěvek zápis z rozhovoru s Jiřím Kobzou na Svobodném Rádiu z 3.10.2017
S důchodci je to problém, ti moc k internetu nechodí, spoléhají jen na předvolební debaty nebo na ty bonbóny, jak píšete ![]()
Příspěvek upraven 05.10.17 v 17:26