Volby 2017

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
79831
3.10.17 14:37

A proč né? Sranda musí být, i kdyby na sůl nebylo.
Ne vážně. Má někdo vystoupení z EU? Jestli jo, je to moje partaj a beru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.10.17 14:43
@inkakřivák píše:
Ne vážně. Má někdo vystoupení z EU? Jestli jo, je to moje partaj a beru.

nechci ti brát iluze, ale i kdyby to někdo měl v programu, v dohledných letech vystoupení z EU stejně není reálné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
3.10.17 14:45
@terinka4444 píše:
prosím tě, jak jsi přišel na to, že ODS vypadne? Ani náhodou, a bude se držet kolem deseti procent. Napíše, že ODS vypadne, ale Pirát tam budou určitě :nevim:

https://www.facebook.com/photo.php?…

• Citovat
  • Upravit
79831
3.10.17 14:46
@terinka4444 píše:
nechci ti brát iluze, ale i kdyby to někdo měl v programu, v dohledných letech vystoupení z EU stejně není reálné

No ale furt lepší, když to někdo aspon hlásá. Než slib, že urychlí přijetí eura.
A iluze? ty už nemám a kde nic není, ani terinka 4444 nebere. Je to jako když já napíšu stejně Babiš vyhraje. Konstatování faktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
3.10.17 14:56

@axlpol @ake Vubec, ale vubec bych se neohlizela na predsudky, ze je dotycna strana v oblibe u socialne slabych, prihlouplych, nevzdelanych, venkovanu, pripadne duchodcu…

Obvykle jde jen o hru politickych souperu, kteri tohle rozhlasuji a hraji tim na lidskou jesitnost, protoze nikdo se nechce zaradit mezi takovou spolecnost, nikdo nechce volit stejne jako vidlaci, burani, primitivove - protoze kazdy z nas se citi byt lepsi, ze :)

Vsak to bylo videt pri volbe naseho prezidenta, u Brexitu, u Trumpa… protoze se verejne proklamuje, ze je voli burani, tak se k tomu taky verejne malokdo hlasi. :mavam:

Takze jestli se i ted objevi, ze nejakou stranu voli jen hlupaci, tak vetrim nejakou certovinu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.10.17 15:02
@inkakřivák píše:
No ale furt lepší, když to někdo aspon hlásá. Než slib, že urychlí přijetí eura.
A iluze? ty už nemám a kde nic není, ani terinka 4444 nebere. Je to jako když já napíšu stejně Babiš vyhraje. Konstatování faktu.

Jenže hlásání v dnešní době je bohužel jen plané hlásání. Si pamatuju, jak Klaus nechtěl podepsat Lisabonskou smlouvu, jak přesně říkal co se stane, pokud ji podepíše, donutili ho a ono se to všechno stalo. Bohužel. Z EU nevystoupíme. Taky bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79831
3.10.17 15:08

Jojo, tak jo, tak když do pekla, tak pořádně. Jdu na Babiše!
Aspon si pak budu říkat - no zlatá EU!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
3.10.17 16:33
@inkakřivák píše:
Ne vážně. Má někdo vystoupení z EU? Jestli jo, je to moje partaj a beru.

No přece SPD jako jediní, kteří to myslí opravdově vážně.

Podle mě Babiš už je ze hry. Je mi líto, ale tak pravila anketa.

• Citovat
  • Upravit
79831
3.10.17 16:42

No to vzal hákem. Ještě včera měl nějakých 27 %, a dnes už je ze hry? To je rychlost. No tak to už zvlášt bude potřebovat každý hlásek. I ten můj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
3.10.17 18:01

Já jsem po včerejší debatě na téma finance zase na vážkách. Strana, kterou bych chtěla volit je pro přijetí Eura, což mě dost straší. Ti, co zase Euro odmítají, jsou pro mě nemyslitelní z jiných důvodů. Takže teď fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79831
3.10.17 18:10

Mně přijde varianta mít ve volebním programu přijetí eura, jako bych se jako živnostník rozhodla uspíšit fúzi s firmou, ve které to jde od deseti k pěti, půjčuje si kde se dá, nabývá jí milion THP pracovníků, produktivita už dávno přešla do mínusu a jediné, čeho je vedení schopno, je plácat se po ramenou a lichotit si, jak jim to jde. Nechápu to. Já tiše doufám, že se to snad konečně podaří rozbít, protože v nějakou změnu nevěřím. Jedině blázen by si sám pod sebou podřezával větev. Šance na změnu v EU je stejná jako šance, že si naši poslanci omezí imunitu a sníží mzdy a náhrady. Nula nula prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
3.10.17 18:23

@ake no dovolte zase vy! já píšu SPD co znám z okolí, takže vaše i manželova Vš je mi ukradena. Prostě v mém okolí to tak je.Jsou nemakačenka, co jen šmelí, nemají své bydlení a jedou v různých kšeftech a hooodně se hlásí k SPD. Takže když to rozvedu(což jsem nechtěla)tohle není jediné mé kriterium pro výběr strany, ale hodně mě to odrazuje se o ní zajímat, rozhodně se mi nechtělo louskat její program jako první.
Takže kdyby jste nepsala tak útočně, možná bych změnila názor. Takhle se ne tu stranu podívám, opravdu až na posledním místě.
Jen jsem napsala stručný popis podle čeho se budu o určité strany více zajímat, pokud se o ně budu vůbec zajímat(třeba ČSSD A TOP škrtám rovnou) :roll:tot vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
3.10.17 22:56

1. nezadlužovat stát a nepřebírat odpovědnost za dluhy jiných (politika EU)
2. stop politickému euro-diktátu: mít možnost rozhodovat sami za sebe, ne být jen divadelními loutkami EU.
3. referendum k závažným politickým otázkám
4. potrestání podvodníků Bakala apod.

• Citovat
  • Upravit
5837
3.10.17 23:12
@Kateřina0017 píše:
Fandím panu Bělobrádkovi ať se dostanou ce nejdál! Jedině této straně věřím, že s námi mají dobré úmysly www.kdu.cz/domu

Bělobrádek ted na TV Barandov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
3.10.17 23:21
@ake píše:
1. nezadlužovat stát a nepřebírat odpovědnost za dluhy jiných (politika EU)
2. stop politickému euro-diktátu: mít možnost rozhodovat sami za sebe, ne být jen divadelními loutkami EU.
3. referendum k závažným politickým otázkám
4. potrestání podvodníků Bakala apod.

Uvědomujete si nereálnost výše napsaného? :roll: Jak se mají voliči SPD rozhodovat sami za sebe, když mnohdy ani nedodělali základku? Není to spíše pojato tak, že co chce SPD je pro vás dobré, tudíž se tak ovečky rozhodněte? Referenda jsou úspěšným nástrojem totalitních režimů, ač působí tak krásně demokraticky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová