Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@alinka78 a nepřehání to SPD trochu?? osobně když čtu jejich názory, tak mi přijde, že své názory mění podle „módy“?
@alinka78 píše:
Snad budou u „Bureše“ fungovat soudy a nebude to jako v kauzách dalších politiků! Strana, ve které je někdo stíhaný za zlodějinu a podvod, je nevolitelná. Velkou změnou by bylo odvolání na základě referenda, tak jak to prosazuje SPD. Zde je nějaká páka na zodpovědné chování politiků!!! To jiným stranám nevoní. Nedivím se…např. kde by byla ODSka za restituce, kde ČSSD za OKD, kde ANO s hnízdem atd. a celá vláda s lithiem a CETOU?? Budou plivat, pomlouvat Okamuru, jen aby se systém po volbách neměnil! A nemyslíte si, že pokud by se podařil výstup z EU, že by se korupce a podvádění značně snížilo? Já o tom nepochybuji…
To je hodně najivní, to bude z deště do bahna. EU se kvůli nám nezruší a je všude okolo. Ekonomicky bysme na to doplatili. Ta Anglie na tom není suprově a s tou se srovnávat ani nemůžeme. ![]()
Nesouhlasím s migrací, nesouhlasím s EU, možná další jiné věci. sociální politika přívětivá vůči nepřizpůsobivým lidem. nesouhlasím s multikulti, transgender, snatky a adopce homosex. párů, výuka sexu malých dětí, a jiné, které souvisí s politikou EU a jejich mocipánů.
většina stran mi nevyhovuje. kdyby pan Okamura nebyl z východu, šla bych volit jeho SPD, co se týká Babiše, tak žádný vliv díky útokům na něj mi nezpůsobuje náladu ho jít volit. Myslím, že patří mezi všechny ostatní, co jsou u koryt, nehledě na to, kolik má peněz. Kdo má hodně, většinou chce víc… nejen peníze, ale i moc…
@Pidulka1991 píše:
@alinka78 a nepřehání to SPD trochu?? osobně když čtu jejich názory, tak mi přijde, že své názory mění podle „módy“?
Osobně bych nepustil do politiky nikoho, kdo aspoň pětkrát nedohraje úspěšně Civilizaci od Sida Meiera.
![]()
@ZuzulikB píše:
Nesouhlasím s migrací, nesouhlasím s EU, možná další jiné věci. sociální politika přívětivá vůči nepřizpůsobivým lidem. nesouhlasím s multikulti, transgender, snatky a adopce homosex. párů, výuka sexu malých dětí, a jiné, které souvisí s politikou EU a jejich mocipánů.většina stran mi nevyhovuje. kdyby pan Okamura nebyl z východu, šla bych volit jeho SPD, co se týká Babiše, tak žádný vliv díky útokům na něj mi nezpůsobuje náladu ho jít volit. Myslím, že patří mezi všechny ostatní, co jsou u koryt, nehledě na to, kolik má peněz. Kdo má hodně, většinou chce víc… nejen peníze, ale i moc…
jako třeba cirkev…
@Anonymní píše:
jako třeba cirkev…
to je falešná představa o církvi, i když je tak prezentována. neříkám, že se v ní nenajdou lidé, kteří způsobují to negativní, ale všude je to tak. jen to jde víc vidět.
@alinka78 píše:
Máš pravdu a jejich „propadlé“ hlasy nakonec podpoří někoho, koho by vůbec nevolili… lidi neznají systém parlamentních voleb. Malá osvěta, tak se hodí právě velkým stranám.
to je přesně ono, každý hlas pro svobodné je hlas pro ano, máme blbý systém
a lidi ho vůbec ale vůbec neznají
@terinka4444 píše:
to je přesně ono, každý hlas pro svobodné je hlas pro ano, máme blbý systém![]()
a lidi ho vůbec ale vůbec neznají
Jenzebs timhle myslenim se tam svobodni nemaji sanci dostat. Nesmite brat, ze hlas je „propadly“. Todle je fakt skoda.
Hele a když je Babiš nebezpečný i v opozici, o vládě nemluvě, tak co s ním? zastřelit?
Vždyt to už je směšné, tahle hysterie.
@alinka78 píše:
EU ať se neruší a zůstane, ale bez nás!!! Ekonomicky bychom na to nedoplatili, to ani náhodou. EU je jedna věc a mezinárodní smlouvy druhá. Téma smluv, je důležité si nastudovat…pak se nebudete bát odchodu z EU, která je tak jako tak v troskách. Ten kdo uteče vyhraje… prohra by bylo setrvání a zavedení EURA.
Přesně tak! Navíc existuje EFTA, kdo neví vocogou, google. Nás potřebovali do EU jen proto, aby tady nacpali ty šunty, co u nich ani Puňta nežere. České zemědělství zničené, potravinová soběstačnost tatam, tohle je důsledek naší účasti v tomto spolku. Já byla v referendu pro vstup do EU, ale nikdo tehdy neřekl, že to bude mít pro nás takto zničující průběh, a že v podstatě budeme muset držet hu.bu a krok. Byli jsme sprostě obelháni, proto by bylo nanejvýš záhodno, abychom nyní mohli svůj názor opravit.
@inkakřivák píše:
Hele a když je Babiš nebezpečný i v opozici, o vládě nemluvě, tak co s ním? zastřelit?Vždyt to už je směšné, tahle hysterie.
Ale ne, ten pán se ve své samolibosti a sprostotě zničí sám. Ty ho ale samozřejmě vol, o tom žádná. ![]()
Však taky jo, stejně nemá šanci, ne? Už je prý úplně odepsaný, a vládnout bude SPD. Jsem se tu dozvěděla. A ti jsou demokratičnost sama.
@alinka78 píše:
Přesně tak! Zde je hezký rozhovor https://www.youtube.com/watch?…
Díky za odkaz, fakt zajímavý rozhovor. Udělal jsem pár poznámek z desetiminutové části o rozkrádání nerostných surovin v Česku:
Začíná cca 37 minutou. Hodnocení vztahu ČR k EU od roku 2004 (před vstupem do EU)…
„Kauza lithia je zločinná“
Zahraniční firmy nesmí PLUNDROVAT náš stát.
Těchto 13 bodů je v deseti minutách rozhovoru (37-47 minuta).
Ve zkratce
Edit
A migranti u nás mají dávky 21.000 korun (začátek: cca 1 hodina a 18 minut)
1h 36min - ohledně historických hranic Katalánska - „Tady je obrovský strach, že se otevře pandořina skříňka a národy začnou nárokovat svoje národní státy a to je něco co ani EU, ani ti, kteří ji řídí nemohou akceptovat, protože tím pádem samostatný stát rovná se neposlušný stát, která si dělá co chce a nenechá si do toho mluvit. Tady určitě udělají vše pro to (všechny důvody), aby ho neuznali. Dva dny dopředu na tom ČT pracovala, aby to bylo znevěrohodněný.“ Jiří Kobza
1h 38min - o migrantech - „Fakt je ten, že je tady jasná souvislost, že nebýt EU tak není migrační krize. Nebýt migrační krize tak není násilí ze strany migrantů. A nebýt migrantů tak tady nevznikají islámské getha a nepřináší nám tu terorismus. Vždyť jenom ve Francii mají 200 případů znásilnění denně. 200. Vždyť to je strašný.“
Mimoto se v průběhu rozhovoru pravidelně vracejí k rozkrádání plakátů a reklam SPD ze strany oponentů.
1h 38 min - o byrokracii a prosazování povolebních cílů - volající na lince: „V poslední době jsem viděl několik besed s panem Okamurou a viděl jsem že ta nenávist vůči němu ze strany těch ostatních politiků je děsivá. Z tohoto hlediska po těch volbách a jsem přesvědčený že mezi těma 12-15 procenty hlasů dostane ale ta situace bude velice složitá, protože tam vůbec nejde o to s kým sestavit koalici. Víceméně dneska Babiš, všichni vykřikovali, že s Okamurou nikdy do koalice nepůjdou. Takže jde o vytvoření filosofie toho působení strany po volbách. Tady se mluví o tom, že když se dostaneme do vlády prosadíme tohle, prosadíme ono, ale podle té teorie, kterou jsem jaksi jmenoval ví se, že ten odpor toho úřednictva bude šílený. Stejně, jako v tý Americe proti Trumpovi.“
Odpověď: „Tak já jsem stejnou situaci zažil v Íránu když byl zvolen prezident Chatámí, kterého taky řadím mezi ty neposlušné, a který vyl v daleko drsnější pozici, protože proti islamistickým skupinám, revolučním gardám, které ovládali právě tu exekutivu, neměl šanci vůbec nic prosadit. Ale my nejsme prezidentský stát, takže věřím, že i když odpor úřednictva může být veliký, je otázka kdo to příslušné ministerstvo bude ovládat a jakým způsobem bude celý ta politika nastolená, takže rozhodně nebudu házet flintu do žita, ale jak už jsem říkal, může se stát po volbách, že bude hon všichni proti Babišovi nebo naopak všichni s Babišem, protože ta vůně korýtek ve vládě je omamná, a ti kteří ji ochutnali, tak tam chtějí zpátky. A co se týče nás, tak přijde na to kolik mandátů budeme mít, jak bohatá nevěsta budeme. A za to budeme moci začít vyměňovat programové cíle, protože Tomio Okamura to řekl naprosto jasně a já s tím souhlasím, že půjdeme s tím, kdo se nám písemně zaváže prosadit hlavní body našeho programu. A to je právě přímá demokracie a odvolatelnost politiků atd.“ Jiří Kobza
Poznámka moderátora:
"A já bych jenom chtěl dodat, že Tomio Okamura má ve svém týmu lidi, kteří nejsou vidět, ale jsou to fundovaní odborníci. Takže jim termín, systém řízený, není neznámý a jenom bych chtěl vzkázat, že jenom šílenec nebo idiot by dopředu předvolbami říkal strategii vyjednávací diplomacie. To se přece nedělá… " žádná strana nechce odkrýt karty. Systémy řízení moci se uplatňují až po volbách a ještě k tomu bez dohledu kamer a mikrofónů. (1h 43min)
Dále pokračuje rozhovor o nenávisti šířící se společností vůči jinak smýšlejícím…
Poznámka od spolupracovníka Svobodného rádia - u nich byl plakát Tomia Okamury přepsán podpisem Hate-free. Takže co tomu říkáte?
Jiří Kobza: „Je vidět, že jedovaté sémě zaseté Dienstbierem a jeho kolegy v podobě i tohoto hnutí Hate-free, které nenávidí všechny okolo na sítích a podobně, kdokoliv si dovolí říct něco jiného tak je označený jako nenávistník, hater. Ale je to důkaz toho, že to děláme dobře, že lidi, kteří jsou samozvaní hlasatelé té jediné lásky a pravdy, i když ji prosazují lží a nenávistí, tak v podstatě nemají žádnou sebekontrolu a sebereflexi. Víte, mNě to strašně připomíná Maa k moci, jak tam ty davy zfanatizovaných Číňanů mlátili těma červenýma knížkama do vzduchu a řvali hesla. A ty hate-free a ti co chodí a přepisují nám plakáty a píšou nám různé invektivy na sítích - tak mě připadají úplně stejní.“ Jiří Kobza
Moderátor: „Mě to připomíná nástup nacistů v Německu, kdy hnědokošiláci, tedy příslušníci SA, tak ti chodili a přemalovávali sociálnědemokratické plakáty, strhávali je, mlátili. To bylo v době před tím než se dostali k moci do voleb. A něco podobného se děje teď tady u nás, ale většinou a pouze proti Tomio Okamurovi a jeho SPD. A z jeho prostého důvodu: protože z něj mají strach.“
Jiří Kobza: „Víte, tam je potřeba říct ještě jednu věc, že přímým konkurentem Nacistům v Německu v 30. letech byli komunisti.“ Komunisti byli v té době velice silní bylo to tak 50:50 a až brutalita těch nacistů odsunula komunisty do pozadí.
přepisují nám plakáty a
Příspěvek upraven 05.10.17 v 13:46
@Pidulka1991 píše:
Jenzebs timhle myslenim se tam svobodni nemaji sanci dostat. Nesmite brat, ze hlas je „propadly“. Todle je fakt skoda.
jenže takhle to opravdu je
kdyby byl jen propadlý, tak by to nebyla taková hrůza, ale on ve své podstatě posílí postupující strany. Propadlé hlasy se odečtou od celkového počtu hlasů a pak se teprve přepočítávají na mandáty. A tady je přepočet https://www.czso.cz/…u_na_mandaty takže se tak musí uvažovat, bohužel. On ten hlas je propadlý a ještě pomůže k mandatornímu zisku velkým stranám.
@Gába27 píše:
Přesně tak! Navíc existuje EFTA, kdo neví vocogou, google. Nás potřebovali do EU jen proto, aby tady nacpali ty šunty, co u nich ani Puňta nežere. České zemědělství zničené, potravinová soběstačnost tatam, tohle je důsledek naší účasti v tomto spolku. Já byla v referendu pro vstup do EU, ale nikdo tehdy neřekl, že to bude mít pro nás takto zničující průběh, a že v podstatě budeme muset držet hu.bu a krok. Byli jsme sprostě obelháni, proto by bylo nanejvýš záhodno, abychom nyní mohli svůj názor opravit.
Kdyby nedonutili Klause, který tohle všechno říkal, podepsat Lisabonskou smlouvu, nikdy by se to nestalo. Lisabonská smlouva nám sebrala svrchovanost, on to říkal a podepsat to nechtěl a všichni se mohli zvencnout. kdyby ho k tomu tenkrát nedonutili, nebyli jsme tam, kde jsme.