Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
He he, že by nakonec kmotra k volbám vůbec nepustili? ![]()
Ministerstvo vnitra vneslo do prezidentské volby chaos. Jeho stanovisko, že zákonodárci mohou kandidaturu posvětit více lidem, je podle ústavních právníků nesprávné. Díky podpisům těch samých poslanců či senátorů ovšem podmínku splnilo hned několik kandidátů. Například i Mirku Topolánkovi nyní hrozí, že soud jeho kandidaturu zruší.
Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…
No ono jeto nějaký podivný - bud tedy by měli podporovat kandidaturu jednoho nebo druhého. No uvidíme, jak to dopadne. To by bylo panečku točo, jestli to bude takto - zas ten Babiš zakročil a udělal čistku, protože určitě drží všechny soudce pod krkem. Nebo Putin? Já ted nevím, ale určitě bud jeden nebo druhý. Jo a možná ještě Zeman s Ovčáčkem, ale spíš ne.
@inkakřivák Tak hlavně je to divné z toho hlediska, že přeci ten kandidát, co žádá o podpis, nemůže vědět ani ručit za to, že to ten poslanec/senátor nepodepsal už někomu jinému?
Navíc pokud by podepsal několikrát, který z těch podpisů by potom byl platný? Ale stejný problém by asi mohl vzniknout i v případě když občan poskytne více popisů několika kandidátům?
To je fakt - a neumím si představit, jak by to kontrolovali. Nevím. A stejně - je mi to celkem šumák. Já kandidáta mám.
@inkakřivák Možná to s těmi poslanci/senátory bylo původně myšleno tak, že to budou právě oni, kdo hromadně navrhnou svého kandidáta. A ne, že přijde jejich kámoš z ulice, a bude je po jednom obcházet s podpisovým archem?
„Kalouskův blok“
to je fakt trapárna co vymýšlí. Teď na ČT1 Fiala v diskuzi a fakt bych se styděla, kdybych byla jeho volič. Jak to není podle nich, tak je to špatně, dříve to nevadilo, ted jim vadí vše…sledujete to někdo? jestli to dotáhnou na předčasné volby, doufám že všichni utřou ještě víc. Ted se ukazuje co je kdo zač ![]()
@axlpol no me teda dost jako prekvapili Pirati. Ti se teda ukazali, byt jejich volic, tak jsem pekne zklamana ![]()
@AvajBr jo? mě teda zatím sedí, i když jsem je nevolila. Jediné čím mě překvapili, že ted jak se vytvořil „demokratický blok“
tak říkali, že měli lepší plán o spojení všech "antibabišových "stran.To mě přišlo trochu podpásovka, ale byl to jen návrh, nic se neuskutečnilo, takže ani detaily jsem neslyšela.
A taky jsem něco zaslechla, že jim byl nabídnut IT výbor a nevzali to? Nevím jestli jsem to slyšela správně, tak potom nechápu ![]()
@AvajBr píše:
@axlpol no me teda dost jako prekvapili Pirati. Ti se teda ukazali, byt jejich volic, tak jsem pekne zklamana
Z pitbula se stal Fialův mopslík, ale co jiného se dalo čekat?
@Gnaar píše:…já slyšela že Babišův, tak jak to je?
Z pitbula se stal Fialův mopslík, ale co jiného se dalo čekat?
Ahoj,
sleduju to tady už od prvního příspěvku. Snažila jsem se rozhodnout koho bych měla volit, jestli ODS coby jedinou pravicovou stranu u nás, která má nějakou šanci, nebo Svobodné. Volila jsem Svobodné a jsem ráda, protože bych se teď musela stydět za ODS i všechny ostatní strany, které bych mohla eventuelně volit. Jsem ráda, že mám teď klidné spaní a rozhodla jse se v souladu s vlastním svědomím.
To co se děje teď je… hrůza hrůz, fakt. Babiš si to hezky zařídil, nejen že s ním nikdo nechce vládnou, on je za to rád. Může ze sebe dělat mučedníka, jak jsou na něj všichni zlí a mesiáše jak bude vládnout s „odborníky“ a všechny nás spasí. Už když jsem ho viděla poprvé před lety mi z něj bylo zle, takový ten vykalkulovaný výraz psychopata s předstíraně empatickým výrazem. Co se týče z EU, jistě by pro nás bylo těžké vystoupit, poškoxilo by to naši ekonomiku. Nevěřím, že bychom se vrátili o sto let zpátky… Mám dojem, že volný trh zajišťuje jiná smlouva než ta o EU a že je to taky hodně o podmínkách, které si země vyjedná. Nutno podotkout, že by to tu vypadalo jako v Katalánku, když by nás nepotlačila vlastní vláda a politici, tak by nás zachránila EU od vystoupení..
Nehledě na to, že mám obavu, že kdybysme vystoupili spali bychom do nějaké totalitní vlády a jen se naklonili k Východu a Rusku…
@Varya včera mě napadla stejná myšlenka-kolik lidí se ted stydí za svou volbu? ![]()
Sledovala jsem volbu předsedy Sněmovny. Koukala jsem a hleděla
nářky ODS jak s nima nikdo nejednal, potom je Babiš rovnou vyzval"pojďte s námi vládnout!„,ale to oni zase ne, ne, ne
mě připadá, že je to opačně, že ODS se to hodí jen jak potřebují(když měli oni předsedu Sněmovny, tak to bylo o, k a vymluvají se jak byla situace jiná)
Takzvaný demokratický blok si hrají už v názvu na demokracii, ale pořád odmítají vítěze voleb a ODS se svými 11% se chová jako by měla stejně jako ANO. Odmítají jednat, jen si stěžují a "demoraticky“sabotovali volbu, nevhozením lístků. Snad si jejich voliči vezmou příklad a jestli to kvůli nim skončí předčasnýma volbama, tak snad také nevhodí lístky do urny ![]()
Kalousek asi udělá i dvojité salto, jen aby škodil jak se dá. Přišlo mi, že jsem v dávných Delfách
jak věštil co bude a jaká vznikla koalice. Komunisté měli pravdu, když říkali, že nechápou co Kalousek věští o třetí volbě a vládě bez důvěry. Vždycky se dá rozpustit parlament a udělat předčasné volby. O vládě bez důvěry mluví jen on, Babiš to odmítl. Tak nechápu o čem furt někteří melou.
Možná že chtěl Babiš roli trpitele, mučedníka a možná chtěl menšinovou vládu, ale přiznejme si, že mu všichni oponenti nahrávají. Jen na něj útočí a nehledají jiná řešení. Takže co si o takových představitelích stran myslet, že? takže já svého vhozeného hlasu nelituju.At je Babiš jaký chce, tak opravdu i po volbách něco dělá, zatím co ostatní jen popichují a nehledají schůdnou cestu se domluvit(když pominu Piráty, SPD, a Komunisty, ti fungují a chápou výsledky voleb)ten zbytek se jen zuby nehty rve o koryta a je to sranda sledovat
![]()
Příspěvek upraven 24.11.17 v 12:06
..ted zas Fiala brečí, jak se všichni spikli a nikdo jej nevolil jako místopředsedu
měl skoro stejně preferencí jako SPD, Komunisti a Piráti, tak nevím proč brečí, proč si nepřizná, že jej nikdo nechce
do vlády se mu nechce, jen trucovat a být neustále proti všemu. I zástupce ČSSD získal křeslo místopředsedy, tak asi nejde o spiknutí, ale prostě jej nikdo nechce. ![]()
To samé dokola…takže volím starého, nemocného, protivného a vulgárního dědka, který je ale na rozdíl od ostatních politiků na úrovni, je chytrý, vyjadřuje se jasně a konkrétně, nebojí se vyslovit názor, jedná samostatně a nepotřebuje americkou nebo ruskou nápovědu…Je to český Winston Churchil v jeho posledním volebním období…Pražská kavárna by volila i bezdomovce, protože Zemana nenávidí…je mi jich líto…ale bude to, jak to bude…pokud vyhraje Drahoš, budu též ráda, protože už zprávy číst nebudu vůbec
Když už jsem to otevřel, tak sem taky něco postnu:
http://diskuze.najdise.cz/prispevek/23844
Jinak mě volba prezidenta naprosto nezajímá, já mám ve své volbě jasno.