Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gnaar píše:
Tak podpisy má jisté od poslaneckého klubu…
Od jakého
? Členem ODS není.
Jen technická - chce podpisy od senátorů, ne od poslanců.
Ale nepochybuju, že těch 10 podpisů do úterý bude mít.
@Adinal píše:
Od jakého? Členem ODS není.
Jen technická - chce podpisy od senátorů, ne od poslanců.
Ale nepochybuju, že těch 10 podpisů do úterý bude mít.
JJ, máš pravdu.
https://www.novinky.cz/…zidenta.html
Nekandiduju za žádnou stranu, což bych rád demonstroval tím, že podpisy senátorů získám průřezově, z pěti klubů.
Nebudete tedy kandidátem ODS, strany, kterou jste vedl a za kterou jste byl v premiérském křesle?
Nejsem ani členem, ani kandidátem ODS. Říká se to, ale není to pravda. Jistě získám podpisy některých senátorů ODS, ale stejně tak to budou senátoři za TOP 09, KDU-ČSL nebo ČSSD. Nejsem stranický kandidát, a prezidentská volba není o pravolevém vidění světa. Je to jiná disciplína.
Tak Piráti se začínají pomalu odkopávat. Rozhovor s „marketingovým expertem“ Pirátů Jakubem Horákem aneb vulgární pa.lb v akci ![]()
Edit: oprava není to rozhovor, ale citace z Horákova FB
http://www.parlamentnilisty.cz/…nkovi-511104
Příspěvek upraven 05.11.17 v 21:55
@Gnaar píše:
Tak Piráti se začínají pomalu odkopávat. Rozhovor s „marketingovým expertem“ Pirátů Jakubem Horákem aneb vulgární pa.lb v akcihttp://www.parlamentnilisty.cz/…nkovi-511104
Pls už to nečti. Je to fake news jak vyšité.
Zkus si najít někde něco v novinách, které dělají novináři, ne pisálci, co mají článek za 15 minut.
@Gnaar píše:
Kandidatura je už oficiálně potvrzená, zítra si ještě bude muset skočit pro podpisy.Topolánek ale na hrad opravdu patří, na hrad Mírov
no to bude zase estráda, ještě že už se můžou přihlásit jen do úterý ![]()
@Tinuvien Proč fake,? Zkus se mrknout na „expertův FB“, je to všechno tam. Akorát jsem. přehlédl, že to není rozhovor, ale citace z jeho FB.
@Gnaar píše:
@Tinuvien Proč fake,? Zkus se mrknout na „expertův FB“, je to všechno tam. Akorát jsem. přehlédl, že to není rozhovor, ale citace z jeho FB.https://www.facebook.com/jakub.horak
Nu, citace FB může být dost vytržená z kontextu. Stačí změnit obrázek a máš význam úplně někde jinde. Kromě toho, FB je každého věc, co si tam dává, posuzovat podle toho člověka by mě ani ve snu nenapadlo. ![]()
@Tinuvien No mě zajímá obsah. Tak se tam podívej, odkaz jsem dával. Jsou to veřejné příspěvky na TimeLine.
@Gnaar píše:
@Tinuvien No mě zajímá obsah. Tak se tam podívej, odkaz jsem dával. Jsou to veřejné příspěvky na TimeLine.
Však jsem si to četla a jako nevidím tam nic extra divného. ![]()
@Tinuvien píše:
Však jsem si to četla a jako nevidím tam nic extra divného.
Tak potom přesně nechápu, proč tvrdíš, že je to fake, když na PL je přesná citace těch příspěvků? A to celých příspěvků, tzn. o žádné vytržení z kontextu se nejedná.
@Gnaar píše:
Tak potom přesně nechápu, proč tvrdíš, že je to fake, když na PL je přesná citace těch příspěvků? A to celých příspěvků, tzn. o žádné vytržení z kontextu se nejedná.
Beru Parlamentní listy jako celek na úrovni Blesku nebo Aha!, takže asi tak.
@Tinuvien píše:
Beru Parlamentní listy jako celek na úrovni Blesku nebo Aha!, takže asi tak.
OK, co mi tedy doporučíš za jiný kvalitní zdroj informací?
@Gnaar píše:
Tak Piráti se začínají pomalu odkopávat. Rozhovor s „marketingovým expertem“ Pirátů Jakubem Horákem aneb vulgární pa.lb v akci![]()
Edit: oprava není to rozhovor, ale citace z Horákova FB
Příspěvek upraven 05.11.17 v 21:55
Takže pomáhal s kampaní a je z něj marketingový expert? Navíc se odkopávají Piráti, ač k nim nepatří? Prosím tě, najděte s Pitomiem už nějaký jiný terč na trefování, už je to nuda
navíc má v podstatě pravdu. Cizinci tady mají možnost studovat, jenže to by nesměli být Nigerijci, že
dost pravděpodobně si i přivydělávají, ale ubytování, strava a učební pomůcky se samy nekoupí a pár korun z brigády to nepokryje. Ono zrovna naplno makat při studiu 1.LF UK úplné nepůjde, tomu je třeba věnovat dost volného času. Takže zase senzacechtivé parlamentní listy udělaly mega senzaci o ničem.
@Hannah345 Tak nevím o tom, že by zrovna Okamura nějak moc útočil na Piráty? A tak když Okamuru nazýváš „Pitomio“, mohu Tvého oblíbence nazývat „feťák“ nebo „příslušník Antify“ Bartoš, ať je to trošku vyvážené? ![]()
Ještě k tomu, že PL udělaly senzaci. Tu senzaci přeci udělal Babiš, je to zmíněno ve více médiích, PL nás o tom jen informují.
Viz např. zpráva, kterou Horák komentuje na FB:
https://www.novinky.cz/…ydelaji.html
@Gnaar píše:
@Hannah345 Tak nevím o tom, že by zrovna Okamura nějak moc útočil na Piráty? A tak když Okamuru nazýváš „Pitomio“, mohu Tvého oblíbence nazývat „feťák“ nebo „příslušník Antify“ Bartoš, ať je to trošku vyvážené?
Haha. Před volbami nebyl nikdo, koho by urážel víc. A za to, že si lidé oblíbili přezdívku Pitomio, si může sám. Nařknout neoprávněně někoho, že je feťák, mi přijde horší. Nemyslím si, že i ty bys z toho skákal nadšením ![]()
Btw, co výsledky slovenských voleb? Tam po 4 letech nadvlády Kotleby v BB kraji pochopili, že tudy cesta nepovede. Okamuru mi dost připomíná, stejná voličská základna, podobné názory.. Chybí už jen dárcovské šeky na 1488 eur a domobranné hlídky ve vlaku
zmoudříme taky za 4 roky? ![]()