Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gába27 píše:
Tady je ještě „lepší“.S dovolením tady dám z vedlejší diskuze odkaz na článek, který mj. zmiňuje, že „pokud se státy jako je Maďarsko, Polsko, ale i naše země nepodaří srazit na kolena, může to Evropu zničit.“ Takže to jsou ty výhody našeho členství v tom zločineckém spolku? No, fajn. Je vidět, že demokracie a suverenita jednotlivých států je tam sprosté slovo. Pryč odtamtud a urychleně!!!“Země, které se neotevřou muslimské migraci, zničí Evropu,” tvrdí ministr EU Asselborn
https://stredoevropan.cz/…u-asselborn/
ano, to je celá EU… už dlouho ukazuje pravou tvář a tady jsou stále zabedněnci, kteří to nechtějí vidět…
Mango ale psala, že Lidl v Německu se zaměřuje na vrstru lidí s nižšími příjmy, kam spadají často i přistěhovalci-proto aféry s umazávání křížů. Na Česko tím nemířila ![]()
Já na to názor nemám, do Německa nakupovat nejezdím, takže nevím ![]()
@Sonarka píše:
To že jsem negramot a primitiv, už jsem se taky doslechlaAle že i sociál, to si teda vyprošuju
![]()
Takže lidi se nejen dělí na blbé a chytré dle toho, kterou stranu volili, ale už se dělí i na sociály a ty zámožnější, dle toho, kde nakupují
![]()
A co třeba podle značky auta, že by jsme se nějak rozdělili? Mám golfa, co z toho teda vyplývá?
Nemam auto, jen kolo. To mi z toho vyplyva ![]()
@Hannah345 píše:
Mango ale psala, že Lidl v Německu se zaměřuje na vrstru lidí s nižšími příjmy, kam spadají často i přistěhovalci-proto aféry s umazávání křížů. Na Česko tím nemířilaJá na to názor nemám, do Německa nakupovat nejezdím, takže nevím
To mas jedno. Cetli jen posledni stranku a uz to zije samo od sebe. EM klasika ![]()
@Gába27 píše:
Tady je ještě „lepší“.S dovolením tady dám z vedlejší diskuze odkaz na článek, který mj. zmiňuje, že „pokud se státy jako je Maďarsko, Polsko, ale i naše země nepodaří srazit na kolena, může to Evropu zničit.“ Takže to jsou ty výhody našeho členství v tom zločineckém spolku? No, fajn. Je vidět, že demokracie a suverenita jednotlivých států je tam sprosté slovo. Pryč odtamtud a urychleně!!!“Země, které se neotevřou muslimské migraci, zničí Evropu,” tvrdí ministr EU Asselborn
https://stredoevropan.cz/…u-asselborn/
Ježiš to je zase titulek. Jak může proboha někdo zničit Evropu? To jako celý kontinent vyhodí do povětří nebo co… Jinak je vidět, že panáci z EU stále používají zastrašovací metody, ale jsou už s tím opravdu směšní.
@Mango_Lassi píše:Řekněme, že jsem to chtěla naposled zkusit
To mas jedno. Cetli jen posledni stranku a uz to zije samo od sebe. EM klasika
Já nevím, jestli to sem patří nebo ne - ale včera hlásili v našívaší, že se zlevní máslo!
Musím trošku popíchnout. Ale ono to jistě bude tím, že Babiš vyhrál volby a ted nám bude všem líp.
@inkakřivák jsi tím Babisem nějak posedlá, člověče. Tohle je jiné vlákno!
![]()
Tady jede Golf a Lidl ![]()
@MartinaIrena píše:
Ježiš to je zase titulek. Jak může proboha někdo zničit Evropu? To jako celý kontinent vyhodí do povětří nebo co… Jinak je vidět, že panáci z EU stále používají zastrašovací metody, ale jsou už s tím opravdu směšní.
Zničit Evropu = udělat z Evropy, jak ji známe dnes, něco jiného, horšího. Roz.srat ji tak, že z ní vznikne druhé Somálsko. Jsem zvědav, jak budou vítači, mluvit za pár let. Když se v r. 2002 už valila povodňová vlna na Prahu, tak chytrák primátor Němec taky říkal, že všechna protipovodňová opatření byla nasazena a že žádné nebezpečí nehrozí.
Tento měsíc se v europarlamentu bude jednat o tzv. Dublinu č. 2. Je plánován nový mechanismus přerozdělování inženýrů, tak se můžeme těšit ![]()
Příspěvek upraven 02.11.17 v 20:05
@Mango_Lassi píše:
@inkakřivák jsi tím Babisem nějak posedlá, člověče. Tohle je jiné vlákno!![]()
Tady jede Golf a Lidl
@Gába27 píše:
To nevím, nicméně minulý týden jeden z komentátorů na Novinkách (Mitofanov?) rozděloval voliče na mozkové mercedesy, wartburgy, trabanty. Samozřejmě, že Pražská kavárna jsou ty mozkové mercedesy, voliči SPD i ANO trabanti.
Takže pokud jsi volila někoho z té druhé skupinky, ani golf ti nepomůže.
Sakra
Já osobně si teda o voličích jakékoliv strany, nemyslím nic. A nechápu, proč má někdn potřebu v tomhle jakkoliv někoho soudit, nebo z toho něco vyvozovat. Zajímavé, že nejvíc se do druhých navážejí, ti, co hlásají demokracii a svobodu. To nedává smysl.
Ty rozsvícené oči, to je síla. Ovšem jinak na něm oceňuji jeho kultivované vystupování. I při předávání vyznamenání 28.10. A dredy mi nevadí.
@Mango_Lassi Nejsem, jenom posouvám diskuzi zpět k tématu - aby to neusnulo. Je třeba trochu rozvířit vody.
@inkakřivák píše:
@Mango_Lassi Nejsem, jenom posouvám diskuzi zpět k tématu - aby to neusnulo. Je třeba trochu rozvířit vody.
Nahlas se u Prchala, dostaneš za tuhle propagaci aspoň nějakou tu kačku. ![]()