Volby 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
1.11.17 20:38

Ok :lol:
Už mě tahle zbytečná debata nebaví

• Citovat
  • Upravit
6915
1.11.17 21:41

Nás, co nosíme výhradně trička Thor Steinar a Fred Perry kvalita oblečení z Lídlu a Bangladéše netrápí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
1.11.17 22:12

Dnes v České televizi byli 2 slovy dva(!) černoši najednou. Feri a Tvaruzkova!
Co teď budem dělat?! 8o :palec: :think:

• Citovat
  • Upravit
6915
1.11.17 22:30
@Mango_Lassi píše:
Dnes v České televizi byli 2 slovy dva(!) černoši najednou. Feri a Tvaruzkova!
Co teď budem dělat?! 8o :palec: :think:

Asi jen špatné načasování? Halloween byl už včera? :mrgreen:

Edit: ještě ohlasy diváků na Tvých „oblíbených“ PL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://www.parlamentnilisty.cz/…0633/diskuse

viz např.:

dvě vopice si dali dostaveníčko v Sórošově židovizi, ttrubec, 1. 11. 2017 22:25:06
ten vopičák Feri byl beztak zvolen podvodem pomocí 5000 ztracených(ukradených) bianko hlasovacích průkazů. nemůže bejt v Praze snad tolik blbců co vykroužkujou nahoru 21 letýho černocha co neví co je práce…

Příspěvek upraven 01.11.17 v 23:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
1.11.17 23:00
@inkakřivák píše:
V tom Lidlu pravdu nemáš, objevují se tam i výborné věci, jenom nejsou všechny stejné. Občas tam bývají značkové záležitosti. nevím jak v oblečení, ale třeba ty sportovní potřeby a tak.

Za mě je Lidl nejlepší obchod, co se kvality týče a nejen u oblečení, ale hlavně u jídla - maso, uzeniny, zelenina, pečivo, vše vždy super čerstvé. Kam se hrabe Tesco, nebo nedejbože Albert. Tam nakupuji jen v nouzi. A do dneška jsem teda netušila, že je Lídl považován za obchod pro nižší sociální vrstvy :think: Podle mě jsou to jen předsudky, mají tam kvalitní potraviny a že já mám mlsný jazyk. Už se těším na anglický týden, mají tam výborné karamelové dezerty :P

• Citovat
  • Upravit
6915
1.11.17 23:14

@Sonarka V Lídlu nakupují jen méněcenní podlidé (určení dle @zoidberg ke sterilizaci) - tzn. samozřejmě voliči ANO a KSČM (což je dle místních bystrých politologů amatérů skoro totéž). Primitivní negramotní voliči SPD by tam nakupovali taky, ale Lidl to po.ral s těma křížema a inženýrem, takže sorry jako, chodí tam jen tajně. Skutečná elita nakupuje šampaňské, kaviár a bavlněná trička výhradně v luxusních buticích, ostatní matroš na Klinice! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.11.17 00:13

@Gnaar další který nechápe kontext. Lidl v Německu a jinde v západní Evropě cílí hlavně na tureckou a jinou minority, tam jsou to nižší sociální vrstvy, které můžou mít z křížem osobní problém.
A ta reklama se dělá centrálně.

• Citovat
  • Upravit
6915
2.11.17 00:38
@Mango_Lassi píše:
@Gnaar další který nechápe kontext. Lidl v Německu a jinde v západní Evropě cílí hlavně na tureckou a jinou minority, tam jsou to nižší sociální vrstvy, které můžou mít z křížem osobní problém.
A ta reklama se dělá centrálně.

No doufám, že tím nechceš naznačit, že Turci (tzn. ti z muslimských migrantů, kteří jsou asi na nejvyšší civilizační úrovni) a jiné minority jsou „nižší“ vrstvy? Fuj, takový rasismus bych od Tebe tedy nečekal? :mrgreen:

Ještě jednou tu pohádku o Syrských programátorech, na dobrou noc, prosím, prosím, jinak asi neusnu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
2.11.17 07:22
@Gnaar píše:
No doufám, že tím nechceš naznačit, že Turci (tzn. ti z muslimských migrantů, kteří jsou asi na nejvyšší civilizační úrovni) a jiné minority jsou „nižší“ vrstvy? Fuj, takový rasismus bych od Tebe tedy nečekal? :mrgreen:Ještě jednou tu pohádku o Syrských programátorech, na dobrou noc, prosím, prosím, jinak asi neusnu:mrgreen:

To musíš napsat vedle do Migrace. Tam ti to vysvětlí ta slečna, která studuje sociální studia a tam jim přece říkali, že:

1. těch migrantů v Evropě není tolik, kolik se říká
  2. většinou jsou to všechno středoškolsky vzdělaní a taky hodně doktorů a inženýrů.

:mrgreen: No, mohla by kočka zase přijít. Dlouho jsem se tak nepobavila. Ale s komentem k Lidlu taky perlíš. :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79908
2.11.17 09:17
@Gába27 píše:
A právě z toho důvodu bude za chvíli EU překonaná a rozpadne se. Asijské státy jsou mnohem inovativnější, flexibilnější, operativnější, než zkostnatělé evropské státy, se všemi těmi možnými zákazy, příkazy, nařízeními, okurkami vlevo, vpravo. Co ovšem pak my tady budeme dělat, to fakt netuším. Neříkám, že všechno s EU je špatně. Musela by ale projít obrovskou sebereflexí a velkými změnami, aby se zachránila.

Tak tohle je snad tvůj první příspěvek, pod který bych se jednoznačně podepsala. Eu vznikla, že bude jako protiváha USA, jako větší trh že bude mít více šancí. jenže srovnáme-li předisy a zákony svazující třeba podnikání tam a tady, je to naprosto k ničemu a EU to naopak ještě dorazila. Jakápak svoboda podnikání, když ve chvíli, kdy dejme tomu náš dopravce přejede hranice do Německa, musí brát stejnou mzdu jako jeich řidiči? To je prostě výsměch. A třeba srovnání s Asií - jednou jsem viděla dokument o firmě, která se tam zabýví likvidací televizorů. Lidé seděli na hadře na betonu, před sebou televizor a pomocí kladiva dělali rozborku. Co se dalo znovu zpracovat, šlo na různé hromádky, zbytek se dal na velikou hromadu a zapálil. Ne že bych to schvalovala, ale jak tomu chcete konkurovat, když u nás musí firma evidovat i hadry použité k vyleštění rámů sprchových koutů? To je prostě nereálné. p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79908
2.11.17 09:22
@Mango_Lassi píše:
Takže ty bys chtěla omezit zákoník práce, čili ať si podnikatelé dělají, co chtějí, zaměstnávají třeba děti a platí jim 10 centů na hodinu? Žádná nařízení a úpravy, žádná garantovaná dovolená?

PŘEDPOKLÁDÁM, ŽE AŽ TAKTO NE. aLE TŘEBA VÝPOVĚDNÍ LŮTY A ODSTUPNÉ - VÍŠ ŽE TO JE ZABIJÁK ZAMĚSTNANOSTI? TED NEVÍM KDE, JESTLI hOLANDSKO, bELGIE ČI KDO - TOHLE NEMÁ. a TÍM PÁDEM SE ZAMĚSTNAVATEL NEBOJÍ V DOBĚ KONJUNKTURY NABRAT LIDI A ZAPLATIT JE, PROTOŽE VÍ, ŽE KDYŽ VLNA OPADNE, NEPOLOŽÍ HO TO. kDEŽTO ZDE? vÍM O ČEM MLUVÍM - PAK PŘIJDOU NA ŘADU RADĚJI BRIGÁDNÍCÍ, SE KTERÝMI SE TA NĚJAK POLISKÁ - PROTOŽE BY PAK TO ODSTUPNÉ TOHO ŽIVNOSTNÍKA TAKY MOHLO POLOŽIT. VEZMI SI TŘEBA NÁRAZOVÉ VÝDĚLKY, SEZONNÍ PRÁCE. JENŽE TOHLE SI NIKDO NECHCE PŘIPUSTIT. Prominte ten zatracený caps, tuhle klapku by měli zrušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
2.11.17 15:42
@Gnaar píše:
@Sonarka V Lídlu nakupují jen méněcenní podlidé (určení dle @zoidberg ke sterilizaci) - tzn. samozřejmě voliči ANO a KSČM (což je dle místních bystrých politologů amatérů skoro totéž). Primitivní negramotní voliči SPD by tam nakupovali taky, ale Lidl to po.ral s těma křížema a inženýrem, takže sorry jako, chodí tam jen tajně. Skutečná elita nakupuje šampaňské, kaviár a bavlněná trička výhradně v luxusních buticích, ostatní matroš na Klinice! :mrgreen:

To že jsem negramot a primitiv, už jsem se taky doslechla :lol: Ale že i sociál, to si teda vyprošuju :cert: :D Takže lidi se nejen dělí na blbé a chytré dle toho, kterou stranu volili, ale už se dělí i na sociály a ty zámožnější, dle toho, kde nakupují :lol: :lol: A co třeba podle značky auta, že by jsme se nějak rozdělili? Mám golfa, co z toho teda vyplývá? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2.11.17 15:47
@Gába27 píše: Článek jako na zavolanou, nicméně kdo usíná po prvních větách, nechť nečte. Stejně jako zarputilí zastánci EU. :DŽe by pro nás odchod z EU byla katastrofa? Je to prý jinak
http://www.parlamentnilisty.cz/…jinak-510592

Dobrý článek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
2.11.17 15:55
@asitotakbude píše:
Dobrý článek…

Tady je ještě „lepší“. :poblion: S dovolením tady dám z vedlejší diskuze odkaz na článek, který mj. zmiňuje, že „pokud se státy jako je Maďarsko, Polsko, ale i naše země nepodaří srazit na kolena, může to Evropu zničit.“ Takže to jsou ty výhody našeho členství v tom zločineckém spolku? No, fajn. Je vidět, že demokracie a suverenita jednotlivých států je tam sprosté slovo. Pryč odtamtud a urychleně!!!

“Země, které se neotevřou muslimské migraci, zničí Evropu,” tvrdí ministr EU Asselborn
 https://stredoevropan.cz/…u-asselborn/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
2.11.17 16:01
@Sonarka píše:
To že jsem negramot a primitiv, už jsem se taky doslechla :lol: Ale že i sociál, to si teda vyprošuju :cert: :D Takže lidi se nejen dělí na blbé a chytré dle toho, kterou stranu volili, ale už se dělí i na sociály a ty zámožnější, dle toho, kde nakupují :lol: :lol: A co třeba podle značky auta, že by jsme se nějak rozdělili? Mám golfa, co z toho teda vyplývá? :mrgreen:

To nevím, nicméně minulý týden jeden z komentátorů na Novinkách (Mitofanov? :think: ) rozděloval voliče na mozkové mercedesy, wartburgy, trabanty. Samozřejmě, že Pražská kavárna jsou ty mozkové mercedesy, voliči SPD i ANO trabanti. :lol: Takže pokud jsi volila někoho z té druhé skupinky, ani golf ti nepomůže. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová