Volby 2017

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2059
25.6.17 15:16

Volby 2017

Téma je jasné ;) Napadlo mě založit diskuzi, kde se nebudeme urážet a nadávat si, ale věcně argumentovat, koho volit a důvody.
Dnes jsem narazila na billboard jedné strany a říkám si, že letos vůbec nevím, koho volit… Předchozí volby jsem vyřešila kroužkováním u Starostů, vybírala jsem osobnosti, za kterými jsou výsledky, ale letos jdou do voleb s Lidovci a ty já nerada…
Jsem spíš pravicově orientovaná, ale u nás žádná taková strana není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2059
25.6.17 15:17

Naprostým omylem jsem při rolování zaškrtla anonymitu, omlouvám se :roll:
@admin Odtajněte mě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
25.6.17 15:22

Volby 2017? Jedine ANO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
25.6.17 15:24
@lauraka píše:
Volby 2017? Jedine ANO.

A důvody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
25.6.17 15:25

Není tam koho volit. Strany se tam už od revoluce opakují a všechno je to jedno a to samé. Nikdo nepřinesl nic dobrého. Taky uvažuju, že dám šanci ANO. Ne kvůli Babišovi, ale kvůli potřebné změně, ale nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
25.6.17 15:26

@lauraka To je vtip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
25.6.17 15:28
@nikinnna píše:
Není tam koho volit. Strany se tam už od revoluce opakují a všechno je to jedno a to samé. Nikdo nepřinesl nic dobrého. Taky uvažuju, že dám šanci ANO. Ne kvůli Babišovi, ale kvůli potřebné změně, ale nevím.

Souhlasím se začátkem, že NENÍ koho volit. V ANO je spousta přeběhlíků z jiných stran, takže změna žádná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
25.6.17 15:29

Imponuji mi bohati a uspesni lide, silne osobnosti :-) Navic ta antibabisovska kampan mi silne vadi, cim vic do nej sijou tim mam vetsi chut mu to hodit a doufam, ze i navzdory te stvave kampani to ustoji a zvitezi s vysledkem nad 35%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
25.6.17 15:29

@přírodní Top09 a ODS jsou pravicové strany. Nebo to vidíš jinak? Taky jsem pravicově orientovaná a většina programu Topky se shoduje s mým přesvědčením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
25.6.17 15:30

@lauraka A co z jejich programu se ti líbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
25.6.17 15:31

Nikdy nebudu volit ANO!

• Citovat
  • Upravit
2059
25.6.17 15:32
@lauraka píše:
Imponuji mi bohati a uspesni lide, silne osobnosti :-) Navic ta antibabisovska kampan mi silne vadi, cim vic do nej sijou tim mam vetsi chut mu to hodit a doufam, ze i navzdory te stvave kampani to ustoji a zvitezi s vysledkem nad 35%.

Omlouvám se, ale nevidím žádný věcný/faktický argument :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
25.6.17 15:35

@lauraka musím souhlasit. Čím větší mají potřebu mu škodit, tím víc si říkám, že k tomu asi mají důvod :think:. Jestli jim tam překazil nějaké kšefty, tak by to vysvětlovalo tu štvavou kampaň…

Jinak mám pocit, že ČSSD někdo zaplatil za to, aby se sama odpálila. Prva ten Sobotka, pak vzali zpátky Paroubka a navrch jedna jejich chytrá hlava označila OSVČ za příživníky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
25.6.17 15:41
@Hrosicek píše:
@přírodní Top09 a ODS jsou pravicové strany. Nebo to vidíš jinak? Taky jsem pravicově orientovaná a většina programu Topky se shoduje s mým přesvědčením.

Program je jedna věc, jejich činy jsou věc druhá, vždycky se pak zachovají „levicově“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
25.6.17 15:43

@Hrosicek Me program nezajima, je to na jedno kopyto u vsech. Stejne zadna strana, nebude-li vladnout sama, nema silu svuj program prosadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová