Volby 2017

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
25.6.17 15:52
@blabla123 píše:
Nikdy nebudu volit ANO!

So do I, to je jediné, co zatím o volbách 2017 vím a v čem mám naprosto jasno, ani nikoho, kdo by s nimi uvažoval o koalici. Dál vůbec netuším… takže na 99% zase ODS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
25.6.17 15:53

@lauraka To není pravda, třeba ČSSD se v programu zásadně liší od ODS nebo TOP09. A jakým směrem se bude politika státu dál ubírat, to je přece dáno tím, jaké strany nám vládnou. Proto je to zásadní a na základě toho by se voliči měli rozhodovat.
@nikinnna Ano, on jim kazí kšefty, aby si mohl dělat vlastní, to Vám zatím nedošlo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.6.17 15:54

@Hrosicek myslíš jako přeci se s nimi nebude dělit, jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
25.6.17 15:55

@přírodní Jak v minulosti jednali levicově?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
25.6.17 15:57

@terinka4444 No vidis a ja si zrovna myslim, ze ODS rada vstoupi do koalice s ANO. Prijde mi to jako nejpravdepodobnejsi varianta. On totiz Fiala je v ODS pate kolo u vozu, kdyby se ho davno zbavili maji mnohem vic procent, je to desna koule na noze. Predseda, ktery je naprosto nevyrazny, necharismaticky, mel tolik sanci ziskat plus body na kauzach kolem Babise, nedokazal se prosadit tenhle uspavac mrtvol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246

@terinka4444 Dělil se s nimi v minulosti, když ještě nebyl v politice. Pak si řekl, že to převezme do vlastních rukou a oblbuje národ díky ANO, bude líp. Ale byl tam několik let a nevím, jestli už je líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371

Budu volit ODS. Hlavní důvod je, že je to asi nejsilnější opoziční strana ANO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
25.6.17 15:58
@Anonymní píše:
Vilím na 100% SPD mam shlédnuty jejich program, na vic co je pro me zasadni je ze jsou proti multikulti, kde o proti nim jine strany jsou pro kvoty. Na vic každý uz předvedl co je tam za bridila v ostatnich stranách, proto dam šanci nove straně SPD bude je kolem me volit spousta lidi, tak ze ja mam jasno

Hele, mi nevadi, ze nekdo chce volit Okamuru, respektuji demokracii, ale proc pises anonymne? Stydis se za svuj nazor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
25.6.17 16:00

@lauraka S tvým názorem na Fialu naprosto souhlasím. Taky nechápu, proč si ho zvolili za předsedu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.6.17 16:00

Prosím pěkně, mějte koule a přiznejte se - bude tu po tom všem někdo volit ČSSD? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.6.17 16:02
@lauraka píše:
@terinka4444 No vidis a ja si zrovna myslim, ze ODS rada vstoupi do koalice s ANO. Prijde mi to jako nejpravdepodobnejsi varianta. On totiz Fiala je v ODS pate kolo u vozu, kdyby se ho davno zbavili maji mnohem vic procent, je to desna koule na noze. Predseda, ktery je naprosto nevyrazny, necharismaticky, mel tolik sanci ziskat plus body na kauzach kolem Babise, nedokazal se prosadit tenhle uspavac mrtvol.

ani omylem nevěřím tomu, že by ODS vstoupila do koalice s Babišem. Pokud ano, zlikvidovali by se, protože voliči ODS Babiše nesnesou, záleží jim alespoň trochu na programu a nena bohatství kandidátů. Navíc znám několik lidí, co jsou leadeři kandidátek a všichni mi potvrdili, že koalici s ANO všichni svorně odmítají. A jelikož je demokratická strana a ne jakési uskupení jednoho muže, jeden muž tam nerozhoduje o celé straně. Takže já věřím, že ne. Pokud by k tomu po volbách došlo, přiznávám, že by to pro mne bylo velkým zklamáním. Věřím, že k tomu nikdy nedojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
25.6.17 16:02
@Burj Chalifa píše:
Prosím pěkně, mějte koule a přiznejte se - bude tu po tom všem někdo volit ČSSD? :mrgreen:

Moji rodice ano. Vzdycky volili CSSD, jsou konzervativci, nemeni sve postoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.6.17 16:04
@Hrosicek píše:
@terinka4444 Dělil se s nimi v minulosti, když ještě nebyl v politice. Pak si řekl, že to převezme do vlastních rukou a oblbuje národ díky ANO, bude líp. Ale byl tam několik let a nevím, jestli už je líp?

no, u něj je líp, mnohonásobně líp :mrgreen: stačí kouknout, jak se znásobily dotace :mrgreen: proto tam šel, touha po moci je jedna věc, ale být u zdroje a vědět o všem a ještě si o tom rozhodovat, to je ještě lepší.

Příspěvek upraven 25.06.17 v 16:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
25.6.17 16:04

@terinka4444 Tak programy ODS a ANO jsou si dost blizke :-) Tak schvalne po volbach, ok? Vidim to na koalici ANO a ODS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.6.17 16:05
@lauraka píše:
@terinka4444 Tak programy ODS a ANO jsou si dost blizke :-) Tak schvalne po volbach, ok? Vidim to na koalici ANO a ODS.

ANO nemá program, ale doufám, že se nikdy nedožiju koalice ANO a ODS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová