Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja osobne nesnasim politiky sede mysky zalezle v koute, co se boji rict nazor, aby nekoho nevyplasili a nenahnevali. Politik bez nazoru je nejvetsi tragedie. Vsichni ti Necasove, Fialove, Sobotkove, Belobradkove, pryc od nich. Volby do snemovny budou ok, ale ja zas budu mit pech u voleb prezidentskych, Drahos je nocni mura
No a je velmi pravdepodobne, ze bude-li stale mlcet a bude-li tak neviditelnej jako doposud tak tam nakonec usedne. Nudnej urednik bez emoci, bez nazoru, plastovej panak. Kam ho postavite tam ho najdete.
@Tinuvien @Run Pustím si toho Moravce a jsem zvědavá, když jsem naposledy viděla v debatě Bartoše, byl hodně nepřipravený, vůbec nevěděl, co odpovídat, nedělalo to na mě dobrý dojem
A Piráti jsou levičáci už ze základu…
@lauraka píše:
Ja osobne nesnasim politiky sede mysky zalezle v koute, co se boji rict nazor, aby nekoho nevyplasili a nenahnevali. Politik bez nazoru je nejvetsi tragedie. Vsichni ti Necasove, Fialove, Sobotkove, Belobradkove, pryc od nich. Volby do snemovny budou ok, ale ja zas budu mit pech u voleb prezidentskych, Drahos je nocni muraNo a je velmi pravdepodobne, ze bude-li stale mlcet a bude-li tak neviditelnej jako doposud tak tam nakonec usedne. Nudnej urednik bez emoci, bez nazoru, plastovej panak. Kam ho postavite tam ho najdete.
Drahoš je neviditelný, názorově zcela nečitelný akademik.Jeho jediná výhoda je to, že nemluví sprostě jako Miloš, též asi tolik nepije a neuráží. V této složité době ale nepotřebujeme básníky a akademiky, nýbrž muže jasných pročeských názorů. Veliká škoda, že nekandiduje gen. Pavel nebo gen. Blaško.
@lauraka Tak to nechápu, že nevolíš třeba Kalouska, to rozhodně není šedá myš
Vždyť Babiš nemůže být nikomu sympatický a navíc on opravdu o spoustě věcí ani nic moc neví, viděli jste nějaké debaty s ním? Bělobrádka nevnímám jakou šedou myš, je chytrý a nebojí se říct svůj názor.
@Hrosicek píše:
@přírodní To máš pravdu, v politických debatách tady diskutuje jen pár lidí. Mě ale osobně baví daleko víc než: jsem zamilovaná do ženatého nebo můžu být těhotná (jak to kurňa máme vědět)?
U některých podobných je škoda volebního práva.
@přírodní píše:
@Tinuvien @Run Pustím si toho Moravce a jsem zvědavá, když jsem naposledy viděla v debatě Bartoše, byl hodně nepřipravený, vůbec nevěděl, co odpovídat, nedělalo to na mě dobrý dojemA Piráti jsou levičáci už ze základu…
Presne ten problem mam s piraty ja. Videla jsem rozhovor Bartose se Sidlem a to byla hruza des. Ten clovek nema o politice ani paru, dost me jeho vykon vydesil.
@Hrosicek píše:
@lauraka Tak to nechápu, že nevolíš třeba Kalouska, to rozhodně není šedá myšVždyť Babiš nemůže být nikomu sympatický a navíc on opravdu o spoustě věcí ani nic moc neví, viděli jste nějaké debaty s ním? Bělobrádka nevnímám jakou šedou myš, je chytrý a nebojí se říct svůj názor.
Hele mozna te prekvapim, ale Kalouskovi svym zpusobem fandim. Ano, je to vyrazna osobnost, neboji se kontroverze, bezesporu. Navic je to nejlepsi retor ve snemovne v soucasnosti. Zeman a on jsou nejlepsi recnici co znam.
@lauraka Jé tos mě potěšila
Já mu teď přes Facebook psala zprávu, nelíbila se mi jedna novela, kterou prosadili, a sám Kalousek mi odpověděl. Toho si cením.
Můj názor? Na Moravce? je to vysloveně tendenční a velmi špatný moderátor. Bohužel.
Takže z toho, že někdo do jeho Otázek nepřijde, bych nevyvozovala vůbec nic.
A jak tak koumám, prostě si počkám na program. A pak si sednu a pěkně je počtu a udělám si probírku a bude vymalováno. Protože jinak se celkem kloním k okřídlené větě - všetci kradnů - což bohužel v naší politice skutečně platí na 99 %. Těžký výběr.
Jo a volba prezidenta, to bude vůbec maso. Tam jsem zatím neviděla ani jednoho kandidáta, kterého bych brala. Ani jednoho.
@lauraka píše:
Hele mozna te prekvapim, ale Kalouskovi svym zpusobem fandim. Ano, je to vyrazna osobnost, neboji se kontroverze, bezesporu. Navic je to nejlepsi retor ve snemovne v soucasnosti. Zeman a on jsou nejlepsi recnici co znam.
stran rétoriky a inteligence, to souhlasím. Jinak je to zmetek. Smutné je, že jsou na kandidátkách ti stejní. Stále stejní lidé. Volitelných míst je málo a k lizu chce každý.
@inkakřivák píše:
Můj názor? Na Moravce? je to vysloveně tendenční a velmi špatný moderátor. Bohužel.
Takže z toho, že někdo do jeho Otázek nepřijde, bych nevyvozovala vůbec nic.
A jak tak koumám, prostě si počkám na program. A pak si sednu a pěkně je počtu a udělám si probírku a bude vymalováno. Protože jinak se celkem kloním k okřídlené větě - všetci kradnů - což bohužel v naší politice skutečně platí na 99 %. Těžký výběr.
Tohle nepochopím, že bys z toho nic nevyvozovala… Neměl přislíbit, že přijde vůbec a bylo by, potom by nemohl nikdo nic namítat, ale takhle? Je to hodně srabácký, když dostane okruh témat, tak radši odřekne kvůli nemoci v rodině, ale jeho facebook je plný propagandy z každodenních výjezdů po ČR a pak ještě vystoupí na slovenské TV, opravdu morální kredit na výši ![]()
@lauraka píše:
A nejhorší je, že má většinou pravdu, ale moc lidí ho už nebere vážně a to včetně mě ![]()
@Burj Chalifa Bohužel můj názor. Je to solidní křivák - a že já je poznám!
@přírodní Právě že z toho nic nevyvozuje - logicky, jestliže je VM silně stranický a to on je dle mne, pak ty otázky musely být hodně stranicky motivované - čili logicky by z nich musel vyjít jako nejhorší zmetek pod sluncem. Asi takto - jestliže bude někdo diskutovat se zaujatým člověkem, těžko se ho ten člověk zeptá třeba na nevím - na to, jak se stará o svou nemohoucí maminku. Ale raděj bude žvanit o tom, že nepracuje na veřejnosti. Proč, o tom pomlčí. A je vymalováno. To jsem zvolila jako příklad. jednou jsem se bavila se známou, šlo taky myslím o nějaké volby, a o Tánu Fišerovou. A dotyčná ji velmi odsuzovala, že má postižené dítě v ústavu a přitom tolik mluví o morálce. Jenže oni nějak v tom pořadu, který sledovala, zapomněli vysvětlit, že to dítě je dospělý chlap - a že toho Tána Fišerová prostě fyzicky nemá šanci zvládnou, zejména je-li agresivní. To jen jako případ manipulace v různých debatních pořadech. Ono je to strašně lehké manipulovat lidmi prostřednictvím médií.
@přírodní píše:
Tohle nepochopím, že bys z toho nic nevyvozovala… Neměl přislíbit, že přijde vůbec a bylo by, potom by nemohl nikdo nic namítat, ale takhle? Je to hodně srabácký, když dostane okruh témat, tak radši odřekne kvůli nemoci v rodině, ale jeho facebook je plný propagandy z každodenních výjezdů po ČR a pak ještě vystoupí na slovenské TV, opravdu morální kredit na výši
Příspěvek upraven 26.03.19 v 17:28