Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Jsem předevčírem na téma volby rozproudila debatu u hřiště před barákema padaly tam vesměs názory že AB je
![]()
atd atd, ale stejně že všichni, pokud dorazí k urnám, budou volit ANO, páč nic lepšího k výběru není.
to je logika, viď?
@terinka4444 Nic si z toho nedělej, můj taťka taky volí Babiše, taky podnikal, tak mu věří, že se stát dá řídit jako firma. Nenadělám nic, můžu vysvětlovat stokrát ![]()
Jinak Topka do koalice s ANO nepůjde, Kalousek je všechno možné, ale nějaké zásady má a na tomhle dost staví. Vidím to na koalici ANO a KSČM, Babiš sám nikdy koalici s KSČM neodmítl, nebo o tom alespoň nevím, takže mu nic nebrání s nimi do koalice jít.
@terinka4444 píše:
to je logika, viď?
A to tam byli dost mladý lidi u toho hřiště, což není nelogický, jsou to rodiče dětí co si tam chodí hrát no.
@Anna766 píše:
A to tam byli dost mladý lidi u toho hřiště, což není nelogický, jsou to rodiče dětí co si tam chodí hrát no.
Můj pocit je ten, že mladý se o politiku moc nezajímají, BOHUŽEL ![]()
@Anna766 píše:
Jsem předevčírem na téma volby rozproudila debatu u hřiště před barákema padaly tam vesměs názory že AB je
![]()
atd atd, ale stejně že všichni, pokud dorazí k urnám, budou volit ANO, páč nic lepšího k výběru není.
Taky zírám.
Příspěvek upraven 26.03.19 v 17:29
@přírodní píše:
Můj pocit je ten, že mladý se o politiku moc nezajímají, BOHUŽEL
Vypadá to tak. Chtěla jsem zjistit jak to ti mladší mají(já na to hřiště chodím s vnučkou) a dostalo se mi odpovědi že ať je tam ten nebo ten, chleba levnější nebude.
@terinka4444 píše:
to laurace nevysvětlíš, ona je typickým Babišovo voličem, bude ho bránit do roztrhání těla děj se co děj. A když Babiš řekne, že Moravec je zkorumpovanej a ČT nepatřící pod mafru a nespadající pod jeho velení je taky zkorumpovaná, tak v jejích očích je to slovo boží a je to prostě tak. Přes to vlak nejede.
No mas pravdu, ja ho budu branit za kazdou cenu
A pozdravuj rodinku, je super
Dikes za kazdy hlas Babisovi.
Už jsem to našla, tady měl lepší prostor pro svou propagandu, než v diskuzi u Moravce ![]()
http://www.ta3.com/…j-brzdy.html
@Anna766 @nostress Jsem „mladší“ a o politiku se zajímám, ale nevím, koho budu volit… Taky mi přijde, že tam nikdo není ![]()
@terinka4444 píše:
to laurace nevysvětlíš, ona je typickým Babišovo voličem, bude ho bránit do roztrhání těla děj se co děj. A když Babiš řekne, že Moravec je zkorumpovanej a ČT nepatřící pod mafru a nespadající pod jeho velení je taky zkorumpovaná, tak v jejích očích je to slovo boží a je to prostě tak. Přes to vlak nejede.
NAŠTĚSTÍ zatím máme demokracii, tak se může svobodně vyjádřit a bránit, koho chce, ač si o Babišovi myslím své ![]()
@přírodní Já jsem už prostě akceptovala fakt, že kradou všichni. Proto se budu rozhodovat podle programu/svého přesvědčení. ANO žádný nemá, takže ty volit nemůžu.
@Hrosicek píše:
@přírodní Já jsem už prostě akceptovala fakt, že kradou všichni. Proto se budu rozhodovat podle programu/svého přesvědčení. ANO žádný nemá, takže ty volit nemůžu.
Taky cesta
Já se asi zase vydám cestou kroužků… Samozřejmě mám skupinu stran, který v žádným případě nevolit ![]()
@Anna766 Ono je to vidět i tady, píše sem pár uživatelek, většinu tohle téma nezajímá, to je dost smutný ![]()
@přírodní To máš pravdu, v politických debatách tady diskutuje jen pár lidí. Mě ale osobně baví daleko víc než: jsem zamilovaná do ženatého nebo můžu být těhotná (jak to kurňa máme vědět)? ![]()