Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inkakřivák píše:
@Burj Chalifa Bohužel můj názor. Je to solidní křivák - a že já je poznám!
@přírodní Právě že z toho nic nevyvozuje - logicky, jestliže je VM silně stranický a to on je dle mne, pak ty otázky musely být hodně stranicky motivované - čili logicky by z nich musel vyjít jako nejhorší zmetek pod sluncem. Asi takto - jestliže bude někdo diskutovat se zaujatým člověkem, těžko se ho ten člověk zeptá třeba na nevím - na to, jak se stará o svou nemohoucí maminku. Ale raděj bude žvanit o tom, že nepracuje na veřejnosti. Proč, o tom pomlčí. A je vymalováno. To jsem zvolila jako příklad. jednou jsem se bavila se známou, šlo taky myslím o nějaké volby, a o Tánu Fišerovou. A dotyčná ji velmi odsuzovala, že má postižené dítě v ústavu a přitom tolik mluví o morálce. Jenže oni nějak v tom pořadu, který sledovala, zapomněli vysvětlit, že to dítě je dospělý chlap - a že toho Tána Fišerová prostě fyzicky nemá šanci zvládnou, zejména je-li agresivní. To jen jako případ manipulace v různých debatních pořadech. Ono je to strašně lehké manipulovat lidmi prostřednictvím médií.
Nechápu, co tímhle autor chtěl říct… Buď má Babiš na plnou pusu říct, že je Moravec nekompetentní a nepůjde k němu, ale né si vymýšlet nemoc v rodině… Ale jasně, může za to vlastně Moravec, že mě to překvapuje
Jen mě hodně baví, jak spousta lidí o něm říká, jak je zaujatý proti jejich preferencím a já tedy nevím, komu ve skutečnosti straní, jednou je to socanům, potom ODS, pak zase TOPce, fakt by to bylo k smíchu, když by to nebylo k pláči ![]()
@nostress píše:
No však se někteří Slováci v diskuzích pod články rozčilovali, co AB dělá v jejich televizi.
Vtipný, co? A tady ho třetina národa uctívá ![]()
Autor tím chce jednoduše říci, že chápe, že tam babiš nešel. nakonec jak se zdá, raději hovořil ve slovenské televizi. A mne opravdu nějak nepobuřuje, že nemluvil v naší. Je mi to v podstatě absolutně jedno. protože při volbách se nebudu rozhodovat podle toho, jak kdo žvaní v TV a jak často je ho tam vidět, to vůbec ne. Takže at si mluví kdo chce kde chce, o tom, koho volit, rozhodují úplně jiné věci. Stačí takové vysvětlení?
Nemam koho volit. Tam neni jedna normalni moznost a kdyby nekdo byl normalni, stejne casem bude stejny, jak ti co uz obsadili koryta.
Jen proboha zlikvidujte uz konecne ty socany.
Příspěvek upraven 25.06.17 v 19:12
@přírodní píše:
Vtipný, co? A tady ho třetina národa uctívá
No a na Slovensku minimálně ta třetina též. Moje informace - mám tam polovic rodiny.
@nostress Hodně záleží na věkové kategorii. Vzhledem k tomu, že já už jsem stará kukuřice, tak se víc stýkám s těmi staršími lidmi a ti jo, ti ho mohou. Mladší třeba neteře, ty ho vidí jinak.
@inkakřivák píše:
Autor tím chce jednoduše říci, že chápe, že tam babiš nešel. nakonec jak se zdá, raději hovořil ve slovenské televizi. A mne opravdu nějak nepobuřuje, že nemluvil v naší. Je mi to v podstatě absolutně jedno. protože při volbách se nebudu rozhodovat podle toho, jak kdo žvaní v TV a jak často je ho tam vidět, to vůbec ne. Takže at si mluví kdo chce kde chce, o tom, koho volit, rozhodují úplně jiné věci. Stačí takové vysvětlení?
Autor neřekl klasicky nic, jen napsal spoustu prázdných slov
Nepochopím, jak někomu NEVADÍ a CHÁPE, že si politik vymýšlí nemoc v rodině, přísahá na svoje děti, atd… Opravdu si takové lidi ve vládě i na hradě zasloužíme…
@Kelsey píše:
Nemam koho volit. Tam neni jedna normalni moznost a kdyby nekdo byl normalni, stejne casem bude stejny, jak ti co uz obsadili koryta.
Jen proboha zlikvidujte uz konecne ty socany.
Vítej na stejné lodi ![]()
Příspěvek upraven 25.06.17 v 19:18
@nostress Já zase narazila na spoustu Slováků, co nám ho „přejí“ ![]()
@přírodní Takže ještě jednou - já chápu že tam nešel - a nevyvozuji z toho nic. Je to stručné a dostatečně jasné? prostě je mi to šumák. A víš co, když pak vedu řeč s tak zarytým odpůrcem, tak ve mně hlodá jakýsi červíček, který mne ponouká ho volit - anebo zařvat - a já ho budu volit a pukněte! protože když už se v debatách o něm vytahuje, že když se naštve, bojí se ho i pes, tak to je dle mého ubohé. Já když se naštvu, tak přede mnou couvají i zlaté rybičky. Takže bacha na to, at mu to nakonec nehodím. Příliš velký tlak vyvolá zákonitě protitlak.
@inkakřivák píše:
@přírodní Takže ještě jednou - já chápu že tam nešel - a nevyvozuji z toho nic. Je to stručné a dostatečně jasné? prostě je mi to šumák. A víš co, když pak vedu řeč s tak zarytým odpůrcem, tak ve mně hlodá jakýsi červíček, který mne ponouká ho volit - anebo zařvat - a já ho budu volit a pukněte! protože když už se v debatách o něm vytahuje, že když se naštve, bojí se ho i pes, tak to je dle mého ubohé. Já když se naštvu, tak přede mnou couvají i zlaté rybičky. Takže bacha na to, at mu to nakonec nehodím. Příliš velký tlak vyvolá zákonitě protitlak.
Klidně mu to hoď, je demokracie… Jen už chápu, proč máme ve vládě a na Hradě to, co tam je ![]()
@nostress píše:
Mě řekla jedna známá ze SR, že AB je „to nahoršie, čo sme vám tam poslali“, a nedávno mi další Slovák řekl, že nám přibalí ještě Fica.
A spousta našich jim toho Fica závidí ![]()