Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je zajímavé, že v této diskuzi je snad jen jeden člověk, který chce Babiše volit, tak kde se kurňa bere těch 35%?
@Hrosicek
vždyt tady jedna diskuze s Babišem je a stránek má dost
. Třeba se za to stydí tak raději jen čtou ![]()
@Markéta80 píše:
@Hrosicek![]()
vždyt tady jedna diskuze s Babišem je a stránek má dost
. Třeba se za to stydí tak raději jen čtou
ale tam jsme až opět na lauaraku všechny proti ![]()
Jenže většinu voličů Babiše nezajímají faktické argumenty, tak nemají, čím přispět, takže s těma preferencema pro Babiše to je uvěřitelné… Nedávno jsem se s jedním takovým „zaslepencem“ setkala a na téměř všechny argumenty se mi dostalo odpovědi, „a co, všichni tam kradou“ nebo „Kalousek byl ještě horší“, jednou jsem to nevydržela a říkám, že jestli si nevšiml, tak Kalousek není ve vládě už 4 roky, ale tohle jsem už vzdala ![]()
Chtěla jsem tu spíš řešit, koho volit a proč
Třeba program TOP09 je pro mě dost zajímavý, ale Kalousek a kníže mi nepřijdou OK…
@Anna766 píše:
Když se tam vejdu já s celou familií, tak už každej
Na to se hodí: „Postupujte dále do řitě, ať se tam vejdou všichni“ ![]()
@přírodní Já se nechci pouštět do obhajoby Kalouska, kníže už snad v dalším volebním období nebude, ale Kalousek nás provedl krizí tak, že jsme to téměř nepocítili. Kdo je v zahraničí, ten ví, že ta krizová léta nebyla jednoduchá a to to píší kulantně, u nás jsme to téměř nepocítili. Teď je doba hospodářského růstu, už několik let za sebou, první dav roky úspěchu Babiše coby ministra financí, co si tak přisuzoval, to bylo všechno ještě pozůstatek od Kalouska, ono to vždycky dojíždí, on prostě nebyl špatným ministrem financí. Což zase věděli ve světě, jen ne my tady. Bohužel. Ale nejsem si jistá, že hlas pro TOP09 je to pravé, co nás „zachrání od Babiše“. Jenže to nás asi nezachrání nic ![]()
@terinka4444 O tom nemám pochyby, ale už jsem se k němu tady jednou vyjadřovala, aby byl na oficiální akci v deset dopoledne na šrot a museli ho podpírat, takového ve vládě nechci. Jeho „přihrávání“ dotací knížeti taky nebylo v pořádku a kauzu s padáky snad nemusím připomínat… Jenže tohle je problém „rozumných“ voličů, dokážou vidět kriticky svoje dřívější favority a nehájí je do roztrhání těla ![]()
@přírodní píše:
@terinka4444 O tom nemám pochyby, ale už jsem se k němu tady jednou vyjadřovala, aby byl na oficiální akci v deset dopoledne na šrot a museli ho podpírat, takového ve vládě nechci. Jeho „přihrávání“ dotací knížeti taky nebylo v pořádku a kauzu s padáky snad nemusím připomínat… Jenže tohle je problém „rozumných“ voličů, dokážou vidět kriticky svoje dřívější favority a nehájí je do roztrhání těla
já myslím, že všechny kauzy nějakých dotací blednou a jsou nic ve srovnání s těmito dotacemi
já ho nehájím do roztrhání těla, já jen píšu, že jako ministr financí nebyl špatný a že nás velmi dobře provedl krizí, jenže TOP09 nemá moc šancí. A pravicový volič taky nemá moc šancí ![]()
@terinka4444 píše:
já myslím, že všechny kauzy nějakých dotací blednou a jsou nic ve srovnání s těmito dotacemijá ho nehájím do roztrhání těla, já jen píšu, že jako ministr financí nebyl špatný a že nás velmi dobře provedl krizí, jenže TOP09 nemá moc šancí.A pravicový volič taky nemá moc šancí
Vidím to naprosto stejně, píšu to i v úvodu ![]()
@Hrosicek píše:
@Markéta80 Tady je tolik blbek, to se mi nezdá
Ale kuš
to se neříká, oni/y nejsou hloupí, jsou jen inteligenčně nevýrazní… ![]()
@přírodní Psala jsem už jednou, že nevím. Ale zřejmě ODS. Kvůli mladému Klausovi, s jehož názory se celkem ztotožnuji. Občas taky ne, ale dost často ano. A přijde mi velmi konzistentní. Jeho tatíka nemusím, on se mi líbí.
@Anna766 píše:
Ale kušto se neříká, oni/y nejsou hloupí, jsou jen inteligenčně nevýrazní…
Tak to pozor, nemusí přece být hloupí. Jenom mají svůj názor na věc a nikdo, ani vy, nemáte právo o nich tvrdit, že jsou hloupí. Protože tohle všechno ukáže jednou až budoucnost. Toto je demokracie - a k demokracii moc nepatří vykládat, že kdo má jiný názor než já, je blb. I když ono hodně lidí zde má velmi svérázný pohled na demokracii - taky jsem se tu dozvěděla, že staré baby by měly mít zakázáno tu diskutovat, anebo že staré baby by neměy mít volební právo. Prostě takový docela zajímavý pohled na demokracii. Protože - přesně totéž bych mohla říkat já - jakým právem mají volební právo takové mladé kukuřice, které ještě celkem nic neudělaly, děti ješně nevychovaly a nevypustily do světa, a žvaní tu? To by byl cirkus. takže pozor, ne každý s jiným názorem je hlupák, jo?
@inkakřivák píše:
Tak to pozor, nemusí přece být hloupí. Jenom mají svůj názor na věc a nikdo, ani vy, nemáte právo o nich tvrdit, že jsou hloupí. Protože tohle všechno ukáže jednou až budoucnost. Toto je demokracie - a k demokracii moc nepatří vykládat, že kdo má jiný názor než já, je blb. I když ono hodně lidí zde má velmi svérázný pohled na demokracii - taky jsem se tu dozvěděla, že staré baby by měly mít zakázáno tu diskutovat, anebo že staré baby by neměy mít volební právo. Prostě takový docela zajímavý pohled na demokracii. Protože - přesně totéž bych mohla říkat já - jakým právem mají volební právo takové mladé kukuřice, které ještě celkem nic neudělaly, děti ješně nevychovaly a nevypustily do světa, a žvaní tu? To by byl cirkus. takže pozor, ne každý s jiným názorem je hlupák, jo?
Hezky napsáno, ale píšeš to stejné co já, já jen jednou větou, ty elaborátem.