Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nostress píše:
Mě řekla jedna známá ze SR, že AB je „to nahoršie, čo sme vám tam poslali“, a nedávno mi další Slovák řekl, že nám přibalí ještě Fica.
ten by nám mohl dělat prezidenta, ať to máme komplet
Bartoš mě příjemně překvapil, vylepšil svůj profil, ale… Šikovně se vyhnul odpovědi na EU, i z toho, co plácnul o NATU, dost se mi lící, že chtějí být transparentní, ale vidím je tak na hranici 5% a do koalice s nikým nepůjdou ![]()
@přírodní píše:
A spousta našich jim toho Fica závidí
Já nikoho takového neznám, ale po tom, co tady kolikrát čtu, bych se tomu ani nedivila. ![]()
@nostress Ano to vím, že to o něm řekla jeho partnerka, a proto mne trošku překvapilo, že to kdosi na něj vytáhl, že jaký on je darebák a co doma předvádí. Přitom mám taky muže Slováka, hodného, ale když mu bouchnou saze, tak naši psi nelezou do boudy, ale utíkají do lesů a tam vylezou na nejvyšší strom a hrůzou vyjí. A je to fajn člověk. Asi tak. prostě jenom se snažím vysvětlit jednu věc - a to že přílišný tlak může vyvolat opačnou reakci - stačí se podívat, jak dopadli socani poté, co ho zlikvidovali ve vládě. @terinka4444 Proboha nestraš! Fico! Kuš. Jdu si přečíst Hitchcocka, na uklidnění.
@Hrosicek píše:
@přírodní To máš pravdu, v politických debatách tady diskutuje jen pár lidí. Mě ale osobně baví daleko víc než: jsem zamilovaná do ženatého nebo můžu být těhotná (jak to kurňa máme vědět)?
Do takových diskuzí ani nepřispívám, jen se jim zasměju ![]()
@nostress píše:
Já nikoho takového neznám, ale po tom, co tady kolikrát čtu, bych se tomu ani nedivila.
Stačí si otevřít některé diskuze pod články, občas žasnu a nestačím se divit
Slyšela jsem rozhovor k naší volbě prezidenta a hodnotili, že takový typ jako Fico by byl ideální ![]()
@inkakřivák píše:
@nostress Ano to vím, že to o něm řekla jeho partnerka, a proto mne trošku překvapilo, že to kdosi na něj vytáhl, že jaký on je darebák a co doma předvádí. Přitom mám taky muže Slováka, hodného, ale když mu bouchnou saze, tak naši psi nelezou do boudy, ale utíkají do lesů a tam vylezou na nejvyšší strom a hrůzou vyjí. A je to fajn člověk. Asi tak. prostě jenom se snažím vysvětlit jednu věc - a to že přílišný tlak může vyvolat opačnou reakci - stačí se podívat, jak dopadli socani poté, co ho zlikvidovali ve vládě. @terinka4444 Proboha nestraš! Fico! Kuš. Jdu si přečíst Hitchcocka, na uklidnění.
Příspěvek upraven 26.03.19 v 17:44
@lauraka píše:
Presne ten problem mam s piraty ja. Videla jsem rozhovor Bartose se Sidlem a to byla hruza des. Ten clovek nema o politice ani paru, dost me jeho vykon vydesil.
Ano, se Šídlem to bylo ![]()
@lauraka píše:
Hele mozna te prekvapim, ale Kalouskovi svym zpusobem fandim. Ano, je to vyrazna osobnost, neboji se kontroverze, bezesporu. Navic je to nejlepsi retor ve snemovne v soucasnosti. Zeman a on jsou nejlepsi recnici co znam.
Zeman už je pouhá parodie…
Ja mam prihodu ohledne babise. Nejaka chytra duchodkyne v praci u pritele rikala pokladni, ze kdyz je vysokoskolacka studentka, tak preci musi volit babise a strasne se nad nim rozplyvala, ze by za nej dala i zivot. A ta holcina ji rekla, ze ho nevoli a babca nechapala
@přírodní píše:
@nostress A ty taky ještě nevíš, rozumím tomu dobře?
Máš pravdu, taky nevím. Uvažuji o ODS, ale ještě si nechávám prostor, jak se budou projevovat dál. ![]()
@nostress píše:
Máš pravdu, taky nevím. Uvažuji o ODS, ale ještě si nechávám prostor, jak se budou projevovat dál.
Hele, všude píší o Lidovcích, že musí mít min. 10%, když jdou do voleb se Starosty a ODS nemusí, když jde se Soukromníky? Ještě jsem se detailně nezajímala, jak oni konkrétně jdou do těch voleb…
@přírodní píše:
Hele, všude píší o Lidovcích, že musí mít min. 10%, když jdou do voleb se Starosty a ODS nemusí, když jde se Soukromníky? Ještě jsem se detailně nezajímala, jak oni konkrétně jdou do těch voleb…
Mám to podobně.
@nostress píše:
Máš pravdu, taky nevím. Uvažuji o ODS, ale ještě si nechávám prostor, jak se budou projevovat dál.
Já jsem totálně v řiti. Nevim. Chlap chtěl volit ČSSD, ale v poslední době si to rozmyslel a taky neví. Zoufalství to je.Co se týče volby prezidenta jsem s mužem volila ono „nutné zlo“…tudíž Zemana, protože naše původní volba se do druhého kola nedostala.