Volby 2017

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
25.6.17 19:24
@nostress píše:
Mě řekla jedna známá ze SR, že AB je „to nahoršie, čo sme vám tam poslali“, a nedávno mi další Slovák řekl, že nám přibalí ještě Fica. :)

ten by nám mohl dělat prezidenta, ať to máme komplet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
25.6.17 19:26

@nostress A ty taky ještě nevíš, rozumím tomu dobře? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
25.6.17 19:30

Bartoš mě příjemně překvapil, vylepšil svůj profil, ale… Šikovně se vyhnul odpovědi na EU, i z toho, co plácnul o NATU, dost se mi lící, že chtějí být transparentní, ale vidím je tak na hranici 5% a do koalice s nikým nepůjdou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
@přírodní píše:
A spousta našich jim toho Fica závidí :mrgreen:

Já nikoho takového neznám, ale po tom, co tady kolikrát čtu, bych se tomu ani nedivila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79810

@nostress Ano to vím, že to o něm řekla jeho partnerka, a proto mne trošku překvapilo, že to kdosi na něj vytáhl, že jaký on je darebák a co doma předvádí. Přitom mám taky muže Slováka, hodného, ale když mu bouchnou saze, tak naši psi nelezou do boudy, ale utíkají do lesů a tam vylezou na nejvyšší strom a hrůzou vyjí. A je to fajn člověk. Asi tak. prostě jenom se snažím vysvětlit jednu věc - a to že přílišný tlak může vyvolat opačnou reakci - stačí se podívat, jak dopadli socani poté, co ho zlikvidovali ve vládě. @terinka4444 Proboha nestraš! Fico! Kuš. Jdu si přečíst Hitchcocka, na uklidnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
25.6.17 19:31
@Hrosicek píše:
@přírodní To máš pravdu, v politických debatách tady diskutuje jen pár lidí. Mě ale osobně baví daleko víc než: jsem zamilovaná do ženatého nebo můžu být těhotná (jak to kurňa máme vědět)? :lol:

Do takových diskuzí ani nepřispívám, jen se jim zasměju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
25.6.17 19:33
@nostress píše:
Já nikoho takového neznám, ale po tom, co tady kolikrát čtu, bych se tomu ani nedivila. :)

Stačí si otevřít některé diskuze pod články, občas žasnu a nestačím se divit 8o Slyšela jsem rozhovor k naší volbě prezidenta a hodnotili, že takový typ jako Fico by byl ideální 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
25.6.17 19:37
@inkakřivák píše:
@nostress Ano to vím, že to o něm řekla jeho partnerka, a proto mne trošku překvapilo, že to kdosi na něj vytáhl, že jaký on je darebák a co doma předvádí. Přitom mám taky muže Slováka, hodného, ale když mu bouchnou saze, tak naši psi nelezou do boudy, ale utíkají do lesů a tam vylezou na nejvyšší strom a hrůzou vyjí. A je to fajn člověk. Asi tak. prostě jenom se snažím vysvětlit jednu věc - a to že přílišný tlak může vyvolat opačnou reakci - stačí se podívat, jak dopadli socani poté, co ho zlikvidovali ve vládě. @terinka4444 Proboha nestraš! Fico! Kuš. Jdu si přečíst Hitchcocka, na uklidnění.
:think:

Příspěvek upraven 26.03.19 v 17:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
25.6.17 19:38
@lauraka píše:
Presne ten problem mam s piraty ja. Videla jsem rozhovor Bartose se Sidlem a to byla hruza des. Ten clovek nema o politice ani paru, dost me jeho vykon vydesil.

Ano, se Šídlem to bylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
25.6.17 19:39
@lauraka píše:
Hele mozna te prekvapim, ale Kalouskovi svym zpusobem fandim. Ano, je to vyrazna osobnost, neboji se kontroverze, bezesporu. Navic je to nejlepsi retor ve snemovne v soucasnosti. Zeman a on jsou nejlepsi recnici co znam.

Zeman už je pouhá parodie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123

Ja mam prihodu ohledne babise. Nejaka chytra duchodkyne v praci u pritele rikala pokladni, ze kdyz je vysokoskolacka studentka, tak preci musi volit babise a strasne se nad nim rozplyvala, ze by za nej dala i zivot. A ta holcina ji rekla, ze ho nevoli a babca nechapala

• Citovat
  • Upravit
14642
@přírodní píše:
@nostress A ty taky ještě nevíš, rozumím tomu dobře? ;)

Máš pravdu, taky nevím. Uvažuji o ODS, ale ještě si nechávám prostor, jak se budou projevovat dál. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
25.6.17 19:44
@nostress píše:
Máš pravdu, taky nevím. Uvažuji o ODS, ale ještě si nechávám prostor, jak se budou projevovat dál. :think:

Hele, všude píší o Lidovcích, že musí mít min. 10%, když jdou do voleb se Starosty a ODS nemusí, když jde se Soukromníky? Ještě jsem se detailně nezajímala, jak oni konkrétně jdou do těch voleb…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
25.6.17 19:46
@přírodní píše:
Hele, všude píší o Lidovcích, že musí mít min. 10%, když jdou do voleb se Starosty a ODS nemusí, když jde se Soukromníky? Ještě jsem se detailně nezajímala, jak oni konkrétně jdou do těch voleb…

Mám to podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148242
25.6.17 19:46
@nostress píše:
Máš pravdu, taky nevím. Uvažuji o ODS, ale ještě si nechávám prostor, jak se budou projevovat dál. :think:

Já jsem totálně v řiti. Nevim. Chlap chtěl volit ČSSD, ale v poslední době si to rozmyslel a taky neví. Zoufalství to je.Co se týče volby prezidenta jsem s mužem volila ono „nutné zlo“…tudíž Zemana, protože naše původní volba se do druhého kola nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová