Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markéta80 píše:
@přírodní mě by to ani nepřekapilo, ten magor se cpe všude a samo že hlásá jak máme všechny přijímat a živit. Máme se prý dobře. at si je vezme domů i sex si užije
Ale je zase fakt, že by tím na sebe strana pořádně upozornila a některé za každou cenu ![]()
@přírodní píše:
Vize?Asi se radši nebudu rozčilovat
To se nerozčiluj
je to zbytečné.
Myslím vizi práce, bytů, zdravotní péče a školství zdarma… prostě to co bylo dříve, ale bez těch sviňáren okolo.
@Anna766 píše:
To se nerozčilujje to zbytečné.
Myslím vizi práce, bytů, zdravotní péče a školství zdarma… prostě to co bylo dříve, ale bez těch sviňáren okolo.
Jsem celkem klidný člověk, ale jak dojde na kamouše, tak vyskakuji jako čertík, je to z rodinných důvodů
Bez těch sviňáren okolo tohle zajistit pro všechny jednoduše nejde… Jejich sídlo na adrese Politických vězňů je neskutečný výsměch všem jejich obětem ![]()
@přírodní píše:
Jsem celkem klidný člověk, ale jak dojde na kamouše, tak vyskakuji jako čertík, je to z rodinných důvodůBez těch sviňáren okolo tohle zajistit pro všechny jednoduše nejde… Jejich sídlo na adrese Politických vězňů je neskutečný výsměch všem jejich obětem
Jenom ti vysvětluju myšlení voličů KSČM. Moji rodiče je také volili(už nežijí) a co já se s nima kvuli tomu nahádala
takže ti jen předkládám a překládám proč je volí.
@Anna766 píše:
Jenom ti vysvětluju myšlení voličů KSČM. Moji rodiče je také volili(už nežijí) a co já se s nima kvuli tomu nahádalatakže ti jen předkládám a překládám proč je volí.
Já naštěstí kolem sebe nikoho nemám, kdo by je volil, tak děkuju za vysvětlení ![]()
@Markéta80 píše:
@přírodní mě by to ani nepřekapilo, ten magor se cpe všude a samo že hlásá jak máme všechny přijímat a živit. Máme se prý dobře. at si je vezme domů i sex si užije
a může to natočit, prodat a ještě na to vydělat ![]()
@inkakřivák píše:
@Anna766 Jenom dotaz - školství u nás není zdarma?
Sama víš že není, z jistého úhlu. Nám rodiče nekoupili nic kromě aktovky, jinak dítě dostalo vše ve škole.
@Anna766 píše:
Jenom ti vysvětluju myšlení voličů KSČM. Moji rodiče je také volili(už nežijí) a co já se s nima kvuli tomu nahádalatakže ti jen předkládám a překládám proč je volí.
rodiče volili komunisty? Dnes je výročí justiční vraždy dr. Milady Horákové. Zabili ji komunisté.
@Burj Chalifa píše:
rodiče volili komunisty? Dnes je výročí justiční vraždy dr. Milady Horákové. Zabili ji komunisté.
Mám jim to jít říct na hrob, nebo proč mi to píšeš?
Mám dotaz k těm Lidovcům, když jsou v koalici se Starosty, proč je v průzkumech pořád uvádějí zvlášť? Ještě to není oficiální, nebo ještě nesplnili všechny náležitosti? Myslela jsem, že už ano
Nebo jsou v těch agenturách natvrdlý?
@Burj Chalifa píše:
no, moje tchýně volí komunisty, zkusím jí to brnknout, ale mine se to účinkem.
@inkakřivák píše:
Tak to pozor, nemusí přece být hloupí. Jenom mají svůj názor na věc a nikdo, ani vy, nemáte právo o nich tvrdit, že jsou hloupí. Protože tohle všechno ukáže jednou až budoucnost. Toto je demokracie - a k demokracii moc nepatří vykládat, že kdo má jiný názor než já, je blb. I když ono hodně lidí zde má velmi svérázný pohled na demokracii - taky jsem se tu dozvěděla, že staré baby by měly mít zakázáno tu diskutovat, anebo že staré baby by neměy mít volební právo. Prostě takový docela zajímavý pohled na demokracii. Protože - přesně totéž bych mohla říkat já - jakým právem mají volební právo takové mladé kukuřice, které ještě celkem nic neudělaly, děti ješně nevychovaly a nevypustily do světa, a žvaní tu? To by byl cirkus. takže pozor, ne každý s jiným názorem je hlupák, jo?
Máš pravdu, to nebylo ode mě hezké. Souhlasím s tím, cos napsala.