Volby 2017

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2059
3.7.17 19:29
@debra.morgan píše:
ale to musis politickou scenu sledovat pravidelne, mit prehled, to ne kazdy ma…(a presto jdou k volbam)

S tímhle si dávám práci, ale výsledek nikde :nevim: Manžel se mi občas směje, že dělám, jako kdybych měla možnost tisíce hlasů :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
3.7.17 19:40
@přírodní píše:
S tímhle si dávám práci, ale výsledek nikde :nevim: Manžel se mi občas směje, že dělám, jako kdybych měla možnost tisíce hlasů :roll: :mrgreen:

no, manžel má pravdu, dovedu si představit, že 1000 hlasu pro jednu stranu dokaze udelat nejaky rozdil, ikdyz mozna i to je malo…ale já sama? sto lidí? to je úplně nic…proto se o naši politiku už dlouuuho nezajimam, jeden hlas, byt pro spravnou osobu nikoho nespasi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
3.7.17 19:43
@nikinnna píše:
Není tam koho volit. Strany se tam už od revoluce opakují a všechno je to jedno a to samé. Nikdo nepřinesl nic dobrého. Taky uvažuju, že dám šanci ANO. Ne kvůli Babišovi, ale kvůli potřebné změně, ale nevím.

Co o je potřebné změně? Volíš Babiše, nedoufej v posun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
3.7.17 19:55

@přírodní
je jedno, jestli tam půjdeme, nebo ne. Vždy si dohodnou koalici. Všichni ječí, že rozhodně nepůjdou s komoušama, a pak se jim hodí. Viděla jsem nedávno nějakou statistiku, byla jsem v šoku 8o

1. ANO
  2. komunisti!!! toto je šílené!!!
  3. zase cosi levicového…

Ani jedna strana pro mě není volitelná. Neznám nikoho, pak se vylepí všichni na bilboardy a plácají, co udělají, až tam budou, ale oni už tam jsou, tak proč to neudělají už nyní?

Vadí mě předvolební tanečky, zvyšování platů u státních zaměstnanců. Je to velká cílová skupina, jak je oslovit a získat svoji ovečku.
Tentokrát volit nejdu, je jasné, že vyhraje Babiš. Teď se stáhl, ale stále otravuje, tahá za nitky. Není den, kdyby o něm nebyl nějaký článek. Pokud tady budou takoví šmejdi, nemá smysl nikam chodit.
Zeman bude prezident :,( Ten podrží Babiše…nemám věšteckou kouli, ale je okaté, jak se Ti dva nyní k sobě mají. Amen s námi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
3.7.17 19:56
@debra.morgan píše:
no, manžel má pravdu, dovedu si představit, že 1000 hlasu pro jednu stranu dokaze udelat nejaky rozdil, ikdyz mozna i to je malo…ale já sama? sto lidí? to je úplně nic…proto se o naši politiku už dlouuuho nezajimam, jeden hlas, byt pro spravnou osobu nikoho nespasi…

Když si toto řekne každý, tak je to hned 5 mil hlasů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
3.7.17 19:57

@DanielaD jo, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
3.7.17 20:02
@debra.morgan píše:

Jenže to je škoda, tohle si řekne hodně lidí :? Já volit chodím, aspoň pak můžu nadávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
3.7.17 20:03
@přírodní píše:
Jenže to je škoda, tohle si řekne hodně lidí :? Já volit chodím, aspoň pak můžu nadávat :mrgreen:

ja to nesleduji, takže ani nenadávám :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
3.7.17 20:04
@DanielaD píše:
@přírodní
je jedno, jestli tam půjdeme, nebo ne. Vždy si dohodnou koalici. Všichni ječí, že rozhodně nepůjdou s komoušama, a pak se jim hodí. Viděla jsem nedávno nějakou statistiku, byla jsem v šoku 8o
  1. ANO
  2. komunisti!!! toto je šílené!!!
  3. zase cosi levicového…

Ani jedna strana pro mě není volitelná. Neznám nikoho, pak se vylepí všichni na bilboardy a plácají, co udělají, až tam budou, ale oni už tam jsou, tak proč to neudělají už nyní?

Vadí mě předvolební tanečky, zvyšování platů u státních zaměstnanců. Je to velká cílová skupina, jak je oslovit a získat svoji ovečku.
Tentokrát volit nejdu, je jasné, že vyhraje Babiš. Teď se stáhl, ale stále otravuje, tahá za nitky. Není den, kdyby o něm nebyl nějaký článek. Pokud tady budou takoví šmejdi, nemá smysl nikam chodit.
Zeman bude prezident :,( Ten podrží Babiše…nemám věšteckou kouli, ale je okaté, jak se Ti dva nyní k sobě mají. Amen s námi :roll:

Však to píšu hned v úvodu, taky tam nikoho nevidím, ale volit půjdu, čím jde nižší je účast, tím více mají komouši, kteří to mají povinné :cert: Zeman nesmí být prezident, ho snad zlikviduju sama :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
3.7.17 20:05
@debra.morgan píše:
ja to nesleduji, takže ani nenadávám :-) :-)

Tak to potom jo, když si někdo stěžuje, tak se první ptám: „volit si byl/a?“ Když odpoví negativně, tak říkám, že si nemají co stěžovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59367
3.7.17 20:07

@přírodní :mrgreen: :mrgreen: jo bude to letos těžké a budu vybírat dle toho co říkají ne ted ale co říkali už před rokem. Ted naslibují cokoliv :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79817
3.7.17 20:21

Ona celá předvolební kampan, a to jakákoliv, je jen sliby a sliby. A naprosto nesmyslné - hrozně se mi třeba líbily sliby stylu snížíme nezaměstnanost a postavíme vám obchvat - a to slibuje rádobysenátor? A nikoho nenapadne se optat jak to brouku uděláš? A to stejné bude ted - všichni budou mít plné pusy podpory rodiny, živnostníků, důchodců, vědy, zdravotnictví, školství, bezpečnosti, svobodných matek a snižování administrativy a schválně - jak to dopadne? zase tam budou dřepět ty stejné zprofanované ksichty a nezmění se vůbec nic. Už nevěřím bohužel celkem nikomu. A tak pořád nevím, asi půjdu klasicky napravo, ale je mi jasné, že to nevyřeší vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
3.7.17 20:53
@inkakřivák píše:
Ona celá předvolební kampan, a to jakákoliv, je jen sliby a sliby. A naprosto nesmyslné - hrozně se mi třeba líbily sliby stylu snížíme nezaměstnanost a postavíme vám obchvat - a to slibuje rádobysenátor? A nikoho nenapadne se optat jak to brouku uděláš? A to stejné bude ted - všichni budou mít plné pusy podpory rodiny, živnostníků, důchodců, vědy, zdravotnictví, školství, bezpečnosti, svobodných matek a snižování administrativy a schválně - jak to dopadne? zase tam budou dřepět ty stejné zprofanované ksichty a nezmění se vůbec nic. Už nevěřím bohužel celkem nikomu. A tak pořád nevím, asi půjdu klasicky napravo, ale je mi jasné, že to nevyřeší vůbec nic.

Sliby se slibují, blázni se radují :zed: Souhlasím se vším, to je jako když Zeman vyhlašuje, jak zabrání imigraci k nám, jak udělá tohle či ono a přitom k ničemu takovýmu nemá žádný pravomoce, ale lidi na to slyší… Co na tom, že k nám žádný imigranti nechtějí, nejsme jejich cílovka, ale Zeman je všemocný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
3.7.17 20:55
@alinka78 píše:
Hodně záleží na znění zakona, pokud je to jen výplod, který neřeší podstatné, nedivim se, že hlasuje proti. To je jako s hlasováním proti placení prvních 3 dnů doc. pracovní. neschopnost zaměstnavatelem. Tam Okamuru také chápu, proč zamestnavatel, proč ne stát? ZP se sype do státní pokladny.. já změnu vidí a zásadní. Tyto volby jsou nejdůležitějši.. jde o budoucnost děti. Jestli se necháme převálcovat migranty s EU, pak se budeme bát za pár let vystrčit nos z baráku… :mavam:

Zrovna ty příklady, co jsem uvedla, tak o nich mluvil jinak, než potom hlasoval… O budoucnost dětí jde každé volby, v tomhle nejsou ničím výjimečné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
3.7.17 20:56
@alinka78 píše:
A prezidenta chceš Horáčka? :think:

Prezidenta nechci Zemana, budu volit zřejmě Drahoše, pokud projde do druhého kola Zeman třeba s Horáčkem, nebo kýmkoliv jiným, volím proti Zemanovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová