Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@debra.morgan píše:
ale to musis politickou scenu sledovat pravidelne, mit prehled, to ne kazdy ma…(a presto jdou k volbam)
S tímhle si dávám práci, ale výsledek nikde
Manžel se mi občas směje, že dělám, jako kdybych měla možnost tisíce hlasů
![]()
@přírodní píše:
S tímhle si dávám práci, ale výsledek nikdeManžel se mi občas směje, že dělám, jako kdybych měla možnost tisíce hlasů
![]()
no, manžel má pravdu, dovedu si představit, že 1000 hlasu pro jednu stranu dokaze udelat nejaky rozdil, ikdyz mozna i to je malo…ale já sama? sto lidí? to je úplně nic…proto se o naši politiku už dlouuuho nezajimam, jeden hlas, byt pro spravnou osobu nikoho nespasi…
@nikinnna píše:
Není tam koho volit. Strany se tam už od revoluce opakují a všechno je to jedno a to samé. Nikdo nepřinesl nic dobrého. Taky uvažuju, že dám šanci ANO. Ne kvůli Babišovi, ale kvůli potřebné změně, ale nevím.
Co o je potřebné změně? Volíš Babiše, nedoufej v posun
@přírodní
je jedno, jestli tam půjdeme, nebo ne. Vždy si dohodnou koalici. Všichni ječí, že rozhodně nepůjdou s komoušama, a pak se jim hodí. Viděla jsem nedávno nějakou statistiku, byla jsem v šoku ![]()
Ani jedna strana pro mě není volitelná. Neznám nikoho, pak se vylepí všichni na bilboardy a plácají, co udělají, až tam budou, ale oni už tam jsou, tak proč to neudělají už nyní?
Vadí mě předvolební tanečky, zvyšování platů u státních zaměstnanců. Je to velká cílová skupina, jak je oslovit a získat svoji ovečku.
Tentokrát volit nejdu, je jasné, že vyhraje Babiš. Teď se stáhl, ale stále otravuje, tahá za nitky. Není den, kdyby o něm nebyl nějaký článek. Pokud tady budou takoví šmejdi, nemá smysl nikam chodit.
Zeman bude prezident
Ten podrží Babiše…nemám věšteckou kouli, ale je okaté, jak se Ti dva nyní k sobě mají. Amen s námi ![]()
@debra.morgan píše:
no, manžel má pravdu, dovedu si představit, že 1000 hlasu pro jednu stranu dokaze udelat nejaky rozdil, ikdyz mozna i to je malo…ale já sama? sto lidí? to je úplně nic…proto se o naši politiku už dlouuuho nezajimam, jeden hlas, byt pro spravnou osobu nikoho nespasi…
Když si toto řekne každý, tak je to hned 5 mil hlasů ![]()
@debra.morgan píše:
Jenže to je škoda, tohle si řekne hodně lidí
Já volit chodím, aspoň pak můžu nadávat ![]()
@přírodní píše:
Jenže to je škoda, tohle si řekne hodně lidíJá volit chodím, aspoň pak můžu nadávat
ja to nesleduji, takže ani nenadávám
![]()
@DanielaD píše:
@přírodní
je jedno, jestli tam půjdeme, nebo ne. Vždy si dohodnou koalici. Všichni ječí, že rozhodně nepůjdou s komoušama, a pak se jim hodí. Viděla jsem nedávno nějakou statistiku, byla jsem v šoku![]()
- ANO
- komunisti!!! toto je šílené!!!
- zase cosi levicového…
Ani jedna strana pro mě není volitelná. Neznám nikoho, pak se vylepí všichni na bilboardy a plácají, co udělají, až tam budou, ale oni už tam jsou, tak proč to neudělají už nyní?
Vadí mě předvolební tanečky, zvyšování platů u státních zaměstnanců. Je to velká cílová skupina, jak je oslovit a získat svoji ovečku.
Tentokrát volit nejdu, je jasné, že vyhraje Babiš. Teď se stáhl, ale stále otravuje, tahá za nitky. Není den, kdyby o něm nebyl nějaký článek. Pokud tady budou takoví šmejdi, nemá smysl nikam chodit.
Zeman bude prezidentTen podrží Babiše…nemám věšteckou kouli, ale je okaté, jak se Ti dva nyní k sobě mají. Amen s námi
Však to píšu hned v úvodu, taky tam nikoho nevidím, ale volit půjdu, čím jde nižší je účast, tím více mají komouši, kteří to mají povinné
Zeman nesmí být prezident, ho snad zlikviduju sama ![]()
@debra.morgan píše:
ja to nesleduji, takže ani nenadávám![]()
Tak to potom jo, když si někdo stěžuje, tak se první ptám: „volit si byl/a?“ Když odpoví negativně, tak říkám, že si nemají co stěžovat ![]()
@přírodní
jo bude to letos těžké a budu vybírat dle toho co říkají ne ted ale co říkali už před rokem. Ted naslibují cokoliv ![]()
Ona celá předvolební kampan, a to jakákoliv, je jen sliby a sliby. A naprosto nesmyslné - hrozně se mi třeba líbily sliby stylu snížíme nezaměstnanost a postavíme vám obchvat - a to slibuje rádobysenátor? A nikoho nenapadne se optat jak to brouku uděláš? A to stejné bude ted - všichni budou mít plné pusy podpory rodiny, živnostníků, důchodců, vědy, zdravotnictví, školství, bezpečnosti, svobodných matek a snižování administrativy a schválně - jak to dopadne? zase tam budou dřepět ty stejné zprofanované ksichty a nezmění se vůbec nic. Už nevěřím bohužel celkem nikomu. A tak pořád nevím, asi půjdu klasicky napravo, ale je mi jasné, že to nevyřeší vůbec nic.
@inkakřivák píše:
Ona celá předvolební kampan, a to jakákoliv, je jen sliby a sliby. A naprosto nesmyslné - hrozně se mi třeba líbily sliby stylu snížíme nezaměstnanost a postavíme vám obchvat - a to slibuje rádobysenátor? A nikoho nenapadne se optat jak to brouku uděláš? A to stejné bude ted - všichni budou mít plné pusy podpory rodiny, živnostníků, důchodců, vědy, zdravotnictví, školství, bezpečnosti, svobodných matek a snižování administrativy a schválně - jak to dopadne? zase tam budou dřepět ty stejné zprofanované ksichty a nezmění se vůbec nic. Už nevěřím bohužel celkem nikomu. A tak pořád nevím, asi půjdu klasicky napravo, ale je mi jasné, že to nevyřeší vůbec nic.
Sliby se slibují, blázni se radují
Souhlasím se vším, to je jako když Zeman vyhlašuje, jak zabrání imigraci k nám, jak udělá tohle či ono a přitom k ničemu takovýmu nemá žádný pravomoce, ale lidi na to slyší… Co na tom, že k nám žádný imigranti nechtějí, nejsme jejich cílovka, ale Zeman je všemocný ![]()
@alinka78 píše:
Hodně záleží na znění zakona, pokud je to jen výplod, který neřeší podstatné, nedivim se, že hlasuje proti. To je jako s hlasováním proti placení prvních 3 dnů doc. pracovní. neschopnost zaměstnavatelem. Tam Okamuru také chápu, proč zamestnavatel, proč ne stát? ZP se sype do státní pokladny.. já změnu vidí a zásadní. Tyto volby jsou nejdůležitějši.. jde o budoucnost děti. Jestli se necháme převálcovat migranty s EU, pak se budeme bát za pár let vystrčit nos z baráku…
Zrovna ty příklady, co jsem uvedla, tak o nich mluvil jinak, než potom hlasoval… O budoucnost dětí jde každé volby, v tomhle nejsou ničím výjimečné ![]()
@alinka78 píše:
A prezidenta chceš Horáčka?
Prezidenta nechci Zemana, budu volit zřejmě Drahoše, pokud projde do druhého kola Zeman třeba s Horáčkem, nebo kýmkoliv jiným, volím proti Zemanovi…