Volby 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2059
3.7.17 20:58
@Markéta80 píše:
@přírodní :mrgreen: :mrgreen: jo bude to letos těžké a budu vybírat dle toho co říkají ne ted ale co říkali už před rokem. Ted naslibují cokoliv :jazyk:

Znáš to, slibem nezarmoutíš :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
3.7.17 21:09

Já chci Zemana!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
@alinka78 píše:
Hlasoval proti, protože zákon byl paskvil.. Teď jde o to, zdá budeme nuceni dle Lis. smlouvu přijímat nebo nepřijímal migranty. Ti půjdou i k nám, když dostanou jednotnou dávku 21tis. Reseni je vystoupení z EU a to ANO, cssd, top nebo KDU rozhodně neudalaji. Kde by hrabali pod sebe?

Zákon o střetu zájmů nebyl žádný paskvil, ale chápu, že se většině politiků s malou a častěji velkou domů nehodí :zed: Víš vůbec, co by všechno obnášelo ÚPLNĚ vystoupit z EU? EU by se měla pořádně zreformovat, ale ten původní záměr byl hodně dobrý, jen se toho klasicky chytili ti „praví“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
@LadyBrigit píše:
Já chci Zemana!!!

Však na jaře se u voleb můžeš vyjádřit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
3.7.17 21:12
@přírodní píše:
Však to píšu hned v úvodu, taky tam nikoho nevidím, ale volit půjdu, čím jde nižší je účast, tím více mají komouši, kteří to mají povinné :cert: Zeman nesmí být prezident, ho snad zlikviduju sama :pocitac:

Tak o jsme dvě :) Komouši to nemají povinné, ale oni jsou ukáznění :) Nechápu, jak že někdo může volit, zločince. Máme se dobře a lidé rádi zapomínají, na tu hrůzu, co tady udělali. Věřím, že za pár roků, bude tvrzeno, že to není pravda.

Příspěvek upraven 03.07.17 v 21:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
3.7.17 21:14
@DanielaD píše:
Tak o jsme dvě :) Komouši to nemají povinné, ale oni jsou ukáznění :) Nechápu, jak 3je někdo může volit, zločince

Jednou jsem se jako narušitel zúčastnila jejich novodobého sjezdu a nestačila se divit 8o To povinně bylo myšleno nadneseně, ale určitě mi rozumíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
3.7.17 21:15
@přírodní píše:
Jednou jsem se jako narušitel zúčastnila jejich novodobého sjezdu a nestačila se divit 8o To povinně bylo myšleno nadneseně, ale určitě mi rozumíš ;)

rozumím Ti :) Ty jsi odvážná, já bych to nemohla poslouchat. Jedině jako narušitel, ale to bych se asi neudržela :)

Příspěvek upraven 03.07.17 v 21:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
3.7.17 21:16
@DanielaD píše:
Tak o jsme dvě :) Komouši to nemají povinné, ale oni jsou ukáznění :) Nechápu, jak že někdo může volit, zločince. Máme se dobře a lidé rádi zapomínají, na tu hrůzu, co tady udělali. Věřím, že za pár roků, bude tvrzeno, že to není pravda.Příspěvek upraven 03.07.17 v 21:14
Viz můj příspěvek o pár stran dříve ;)
@přírodní píše:
Tomu rozumím, jen jsem vložila svoji rodinnou historii z předrevoluční doby jako ostatní ;)
Mně jen hodně vadí to „zlehčování a zapomínání historie“… Nedávno jsem četla článek, který v podstatě „zpochybňoval“ počet obětí z koncentráků, nepřijde mi významné, jestli jich bylo 5 milionů nebo „jenom“ 3 miliony, to prostě na té hrůze nic nemění… Že se někoho válka téměř nedotkla, neznamená, že to tak bylo všude a u všech…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
3.7.17 21:18
@DanielaD píše:
rozumím Ti :) Ty jsi odvážná, já bych to nemohla poslouchat. Jedině jako narušitel, ale to bych se asi neudržela :)Příspěvek upraven 03.07.17 v 21:16

Ale to jsem čuměla, pivo za 5 Kč, párek s chlebem taky 8o Mně z toho bylo úplně špatně :? Viděla jsem takovou zajímavou reportáž ze sjezdu mladých komunistů a bylo to naprosto šílený 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
3.7.17 21:20

@přírodní
omluvám se, ale já nečtu všechny příspěvky. Díky, ýe jsi založila tuto diskuzi :kytka: Také díky, že jsou mezi námi ještě slušní lidé :kytka:
Včara dávali Habermannův mlýn. To by měli pouštět pořád dokola. Přesto se najdou tací, co toto popřou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
3.7.17 21:23
@alinka78 píše:
Já také, lepší tak bohužel není nikdo!

provokatéři…proč si myslíte, že je nejlepší? Nevadí Vám, že lže, nereprezentuje důstojně naši vlast? Zasloužíme si lepšího člověka, tento národ není špatný, ale pokud nás povede takový člověk, nikam se nedostaneme, než na východ toto Vám nevadí? ekonomika je v háji, bratříčkování s komuistickou Čínou?
Máte rádi Švejkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
3.7.17 21:27
@DanielaD píše:
@přírodní
omluvám se, ale já nečtu všechny příspěvky. Díky, ýe jsi založila tuto diskuzi :kytka: Také díky, že jsou mezi námi ještě slušní lidé :kytka:
Včara dávali Habermannův mlýn. To by měli pouštět pořád dokola. Přesto se najdou tací, co toto popřou

To je jasný, člověk nemůže číst všechno, proto jsem to okopírovala a vložila znovu ;)
My nemáme TV, takže tohle jde kolem mě :oops: Film jsem viděla, ale ono tohle je taky těžký soudit… Jsem z pohraničí a spoustu rodin odtud před a během války vyhnali z jejich domovů třeba k příbuzným do měst, kde se pak v 1+1 nebo 2+1 tísnili v deseti i více lidech, tak jak to po válce mohlo dopadnout? :nevim: Nepopírám, že se děla velká zvěrstva, ale chce se na to dívat komplexně, v tomhle se mi líbil film Musíme si pomáhat, kde byli vidět ti největší „hrdinové“ až po válce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
3.7.17 21:28
@DanielaD píše:
provokatéři…proč si myslíte, že je nejlepší? Nevadí Vám, že lže, nereprezentuje důstojně naši vlast? Zasloužíme si lepšího člověka, tento národ není špatný, ale pokud nás povede takový člověk, nikam se nedostaneme, než na východ toto Vám nevadí? ekonomika je v háji, bratříčkování s komuistickou Čínou?
Máte rádi Švejkování?

Pokud si ho znovu zvolíme, tak si jako národ opravdu lepšího nezasloužíme… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
3.7.17 21:30
@přírodní píše:
Ale to jsem čuměla, pivo za 5 Kč, párek s chlebem taky 8o Mně z toho bylo úplně špatně :? Viděla jsem takovou zajímavou reportáž ze sjezdu mladých komunistů a bylo to naprosto šílený 8o

to je hnus, nechat se koupit za 5 Kč. Škoda, že lidé zapomínají na ty hrůzy. zničené rodiny, zničené zdraví lidí v dolech…mnozí Ti budou tvrdit, že se tam dostali oprávněně. Vlastní vinou…moc smutné. Jak mladý člověk, může propadnout a věřit takovým vrahům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
3.7.17 21:31
@přírodní píše:
Pokud si ho znovu zvolíme, tak si jako národ opravdu lepšího nezasloužíme… :?

já ho volit nebudu, to bych se nemohla podívat dětem do očí. Ale stejně vyhraje. Letos je tam z čeho vybírat, jsou tam dobří kandidáti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová