Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Premek_Orac píše:
Ale jdi… Se podívej, o kolik narostla státní sféra za Nečase a současné vedení ODS jsou jeho tehdejší pohůnci.
Co já? Koukejte na zprávy. Vyhlásila to veřejně a opakovaně jak TOPka, tak ODS.
Tak nešmouli.
@M_Vladim Tak před volbama se říká lecos…
Mě jde hlavně o to, aby se mi stát pletl do života co nejméně. Umím si ho odžít tak, jak považuji za pro sebe nejlepší i bez zákazů, příkazů, nařízení, povinností.
@M_Vladim píše:
Tak jak top09 tak ODS znovu zopakovali teze o snížení stavu ve veřejné sféře…
Tak je jasné, že pokud vyhrají, bude čistka a škrty.Příspěvek upraven 13.09.17 v 19:13
Stokrát opakovaná lež se stává pravdo? Škrty? nejdřív bude třeba vyrobit úřad pro škrty.
@lauraka Vy asi nevíte, co všechno ten člověk dělá
, když píšete, že jedině ANO. Zkuste se zeptat lidí kolem vás, kteří o politice něco vědí. Anebo raději k těm volbám ani nechoďte…
A co se týče antibabišovské kampaňe, která vám tak moc vadí, zkuste popřemýšlet, proč vlastně asi ta kampaň vznikla… ale nejdřív si možná udělejte nějaký „alespoň minimální přehled“ o tom, co se na politické scéně děje…
Pevně doufám, že ANO nevyhraje.
@majdula1 píše:
Tak dnes spustili Volebni kalkulacku. S temi, co jsem volila leta, mam shodu 30%, zato mi vychazi skoro uplna shoda se stranami, o kterych jsem jakteziva neslysela
Kalkulačka dobrá, s mými favority mám shodu 58% dalších devět se kterými mám větší shodu skoro ani neznám, ale asi jsem hodně „národnostní-vlastenecká“podle názvů těch stran
![]()
Teda kalkulačka mi hodila strany, o kterých jsem vůbec nepřemýšlel. ![]()
…a v inventůře mám shodu (na prvních cca 20místech)poslanci za ANO a dvakrát ČSSD.
Kalkulačka mi hodila strany, které jsem i dost předpokládala. Shoda přes 70%
@Lusietta píše:
@lauraka Vy asi nevíte, co všechno ten člověk dělá, když píšete, že jedině ANO. Zkuste se zeptat lidí kolem vás, kteří o politice něco vědí. Anebo raději k těm volbám ani nechoďte…
A co se týče antibabišovské kampaňe, která vám tak moc vadí, zkuste popřemýšlet, proč vlastně asi ta kampaň vznikla… ale nejdřív si možná udělejte nějaký „alespoň minimální přehled“ o tom, co se na politické scéně děje…Pevně doufám, že ANO nevyhraje.
PEVNĚ VĚŘÍM, ale když už, tak ať nemohou sestavit vládu. ![]()
xxxxxxx
Babišstán:
https://www.youtube.com/watch?…
xxxxxxxxxx
Babiš je za téměř každou lumpárnou v ČR. Odměnou mu je miliardovod do Agro:
xxxxxxxxxxxxx
Babišův penězovod:
xxxxxxxxxxx
Potravinová soběstačnost, záruka přežití národa:
@Lusietta Pevně doufám, že ANO nevyhraje.
No nerada ti beru iluze, ale prostě vyhraje. Můžeme pouze doufat, že to nebude s takovým rozdílem a pak se mu nepodaří sestavit vládu. To je snad jediné, več můžeme doufat.
Také mám zatím spíše jasno o tom, koho volit nebudu… S tím, koho volit budu zatím váhám, ale dost mě to táhne k lidovcům…
@inkakřivák Tak mi je neber
před volabmi USA se taky všude v novinách psalo a propagovalo a všichni říkali, že Clintonová to má v kapse, a jak to dopadlo všichni víme
Těch lidí, co budou volit pro ANO je hodně, ale to je i těch, kteří jsou naprosto proti… ![]()
@Lusietta Jenže tam to bylo přání otcem myšlenky, jestli mi rozumíš. Prostě si tam spousta lidí přála, aby zvítězila. Zde si to spousta lidí nepřeje, a přesto to vypadá takto. No hele, klidně doufej, já jsem realista a budu raději doufat v to, že nevyhraje nějak moc výrazně. To je tak jediné, več se věřit snad může.
@přírodní píše:
Tohle Lidovci zkrátka podělali… Měli do toho jít se Starosty a ty nerozhodnutý by volili známé osobnosti a těch dohromady 10% by dali v pohodě, jenže Bělobrádek se klasicky předpodělal a spoustu potencionálních tím odradil
ano, přesně, souhlasím
kdyby šli společně tak je asi takhle pohromadě volím, a neřeším, ale že se rozdělili… u těch Starostů se kouknu na kandidátky…možná že je / star. / nakonec budu volit, ale fakt podle lidí a možnosti kroužkovat ![]()
@Lusietta píše:
@inkakřivák Tak mi je neberpřed volabmi USA se taky všude v novinách psalo a propagovalo a všichni říkali, že Clintonová to má v kapse, a jak to dopadlo všichni víme
Těch lidí, co budou volit pro ANO je hodně, ale to je i těch, kteří jsou naprosto proti…
A ono se může lehce stát, že se zopakují volby 2010, kdy se Paroubek viděl s nejméně 35% a všem už před volbama bylo jasné, jak s přehledem vyhrají a jak to dopadlo, víme všichni
Preference jsou jedna věc, ale pak si lidi, co je chtěli jít volit, řekli, že stejně budou mít hodně a nešli, nebo si volbu rozmysleli a hodili to někomu jinému, když přece mají hlasů dost… Potom je tu druhá strana, že lidi by za normálních okolností volit nešli, ale pak si řeknou, že tyhle tam fakt nechtějí a nakonec volit jdou… ANO vyhraje, ale nevěřím, že s takovým přehledem, jak to vypadá v průzkumech ![]()