Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že by bylo fajn, kdyby voliči jednotlivých stran mrkli na jejich programy a třeba napsali, co se jim v tom líbí, nelíbí a co je pro ně nejpodstatnější.
Začnu klidně já. ![]()
Jdu volit Piráty:
Líbí se mi na nich hlavně obrana svobody a rovného přístupu k informacím a vize úřadů online. Taky jsem ráda, že jde o proevropskou stranu, která si váží lidských práv.
Nelíbí se mi rovná daň, mohla by postihnout nejméně výdělečné osoby.
Nejdůležitější směr na západ, sociální politika a vzdělání (podpora, zálohové výživné atp.).
Tak a teď další. ![]()
@Tinuvien Jenže třeba jen to zálohové výživné, podpora, to bude chtít plno peněz. Kdepak je naberou, uvádí to? To totiž znamená vyloženě nutnost té vyšší daně - anebo tedy sjednocení, jak pěkně píšou.
Aktuálně nejsou k dispozici žádné průzkumy ohledně statistik. STEM a CVVM dělalo poslední průzkum někdy v červen až srpen 2017, za tu dobu se ale změnila politická situace u nás. CVVM ve svých statistikách zahrnul jen 452 voličů, kteří byli ochotni volit. Píše se to ve článku zde:
Blíží se volby, které nikdo nechce předpovědět
Podle jedné starší ankety na internetu, která má už skoro 1000 hlasů, to mají vyhrát SPD a za nima ANO. Tato anketa je ale rok stará, tak jsem si dovolil založit podobnou anketu, která se zaměřuje jen na měsíc říjen 2017:
Budu rád pokud pomůžete šířit tuto anketu.
HLASOVÁNÍ UKONČENO DNE 8.10.2017 S TĚMITO VÝSLEDKY:
Ukončuji hlasování z důvodu, že někdo podváděl. Z noci na dnešek z ničeho nic přibylo asi 100 hlasů (Svobodným a Pirátům) což musel někdo udělat nějakým podvodem (změnou IP apod.).
Zde zveřejňuji poslední statistiky, které byly ještě poměrně přesné:
strana:hlasy:procenta
SPD:49:30,4
Piráti:28:17,4
SSO:15:9,3
Top 09:18:11,2
KSČM:12:7,5 ČSSD:7:4,3
ODS:9:5,6
Ano 2001:8:5,0
ostatní:15:9,3
SOUČET: 0,621118012:161:100
Vím kdo asi podváděl, respektive z které stránky. Založím ještě jednu anketu, později, a ta bude pro každou diskusi zvlášť (jiná stránka, jiná anketa) tak ten podvodník nebude moci ovlivnit ankety, o kterých nebude vědět.
Příspěvek upraven 09.10.17 v 09:20
@inkakřivák píše:
@Tinuvien Jenže třeba jen to zálohové výživné, podpora, to bude chtít plno peněz. Kdepak je naberou, uvádí to? To totiž znamená vyloženě nutnost té vyšší daně - anebo tedy sjednocení, jak pěkně píšou.
Nu, třeba ušetří na státní správě, kdyz ji chtějí digitalizovat. Beru, že spíš budou v opozici, kde se ujmou role hlídacího psa. ![]()
@Sussannka tak za sebou má jen spoustu obvinění a lidé třeba nevěří zda jsou ty obvinění falešná či né. To bude asi tím, protože obviněný a trestaný, co vím, zatím nebyl…a z minulosti víme, kolik bylo „čistých“a správňáckých potitiků a jak to dopadlo, co vylezlo později na povrch. Takže těžko věřit čemukoli, pokud nedojde k odsouzení a trestu.
Pro mě jsou to taky jen obvinění, špinavý politický boj. Když někdo vadí tak se snaží vytáhnout co nejvíce špíny. Třeba obvinění okolo neplacení daní je nesmysl, protože Babiš jen využil svých legálních podnikatelských možností. Jako kterýkoliv jiný podnikatel. Na tom nevidím nic špatného. Ale političtí protivníci, kterým překáží to chtějí překroutit jako že neplatí daně. Ale o tom musí rozhodnout soud. Vždyť i to načasování mluví jasně za sebe že jde jen o špinavou hru. Kdyby zde neexistoval ten vážný problém s EU tak ho budu volit taky. Ale že vize postavení ČR v rámci EU je velice špatné, nebudu volit Ano, ale SPD, neboť to je jediná naše spása.
@Loveme @ake to je právě ono, já myslím, že hodně lidí(mezi které se řadím i já)nechce vynášet přečasně soudy, jsou opatrní. Máme zkušenosti z minulosti, ze světa…a víme, že jeden se snaží pošpinit druhého, manipulace medii, psychologické strategie…a běžný občan do té hry vůbec nevidí. On není jediný, který má na sobě obvinění, ale musíte uznat, že se mu nejvíce media a politici věnují, což opravdu vypadá někdy účelově. Takže asi spousta lidí čeká na opravdové důkazy/obvinění/trest jinak to vypadá jako potická hra.
Ovšem nevěřím, že někdy se něco uklidní. Nevyhrál on ten soud..že nebyl STBák? a stejně mu to nikdo nevěří, tak jakou váhu mají ty soudy
lidé mají své názory a každý věří něčemu jinému.
Často si ani neuvědomujeme jak moc jsme manipulováni právě médii. I když ve srovnání s Německem jsme na tom ještě dobře. Německo mi přijde jako úplně jiná realita, něco jako Metrix. Poměrně nedávno vysílali v TV česko-slovenský film, který byl o vlivu médií, jistý člověk, který dělal mediální kampaň pro politiky, prezidenta apod. se vsadil, že z obyčejného neznámého civilisty udělá prezidenta. Taky mu to vyšlo, až na to že ho pak zastřelili hned při prvním projevu. Nevím jak se to jmenovalo, ale bylo to výstižné o tom jak to chodí v politice.
@ake píše:
Pro mě jsou to taky jen obvinění, špinavý politický boj. Když někdo vadí tak se snaží vytáhnout co nejvíce špíny. Třeba obvinění okolo neplacení daní je nesmysl, protože Babiš jen využil svých legálních podnikatelských možností. Jako kterýkoliv jiný podnikatel. Na tom nevidím nic špatného. Ale političtí protivníci, kterým překáží to chtějí překroutit jako že neplatí daně. Ale o tom musí rozhodnout soud. Vždyť i to načasování mluví jasně za sebe že jde jen o špinavou hru. Kdyby zde neexistoval ten vážný problém s EU tak ho budu volit taky. Ale že vize postavení ČR v rámci EU je velice špatné, nebudu volit Ano, ale SPD, neboť to je jediná naše spása.
jako že mi někdo poleze na nervy, tak zajdu na policii na objednám si jeho trestní obvinění? To asi těžko, že? Takže vlastně jinými slovy říkáš, že naše policie a státní zastupitelství pracuje na politickou objednávku a nejsou to tedy nezávsilé úřady, přestože se všichni z nich ohrazují, že tedy jsou nezávislí a samozřejmě na ničí objednávku nepracují. To je prostě demagogie, jak tohle může někdo bez jediného důkazu tvrdit nebo si to myslet
To není povídáme si o tom ve sněmovně a přes média, to je máme takové důkazy, které nám posvětilo státní zastupitelství, že prostě jich máme dost na to, aby mohlo být vzneseno trestní obvinění. Selským rozumem stačí popřemýšlet, že Čapí hnízdo spadalo po koncern Agrofert, po té bylo využito anonymních akcií tak, aby to bylo převedeno na nedohledatalného vlastníka ( o kupodivu jeho rodinné příslušníky), díky anonymním vlastníkům vyvedeno z Agrofertu, vyčerpalo to dotace pro malé podniky, aby se to za halasné účasti médií a projevů babiše, jak je to jeho nejlepší dílo a projekt, jak to to napadlo, dkyž byl s dětmi v zoo, jak ho napadlo uskutečnit si sám takový projekt, vždyť jsou záznamy z otevření hnízda, kde to osobně říká, aby se po uplynutí povinné dotační doby vrátilo zpět pod něj do Agrofertu. Stále jako nic, selský rozum, že bych alespoň zauvažovala, že je to dost divná transakce, že když tedy policie vznesla obvinění posvěcené státním zastupitelstvím, něco na tom bude, že když policie sáhla do nejvyšíího patra politiky, nebude to bezdůvodně, že když policie se státním zastupitelstvím říká, že průtahy vznikly ze strany obviněných, tak to asi mohou doložit…stále nic? Selský rozum běžného člověka nevyhodnotí, že by stálo za to se zamyslet nad křišťálovou čistotou babišovské lilie? Četla jsem endávno jednu větu, která psala, že babišovo voliči jsou jako sekta, že jedno, co vůdce udělá nebo neudělá, prostě sekta. Tady se to prostě potvrzuje. To stále dokola špinavý politický boj, účelovka, kampaň. Jasně. Takže prostě jinými slovy pokud chci někoho zničit, požádám policii, ať na něj vykonstruuje za přispění státního zastupitelství nějaké trestní stíhání a je to.
@ake píše: Často si ani neuvědomujeme jak moc jsme manipulováni právě médii. I když ve srovnání s Německem jsme na tom ještě dobře. Německo mi přijde jako úplně jiná realita, něco jako Metrix. Poměrně nedávno vysílali v TV česko-slovenský film, který byl o vlivu médií, jistý člověk, který dělal mediální kampaň pro politiky, prezidenta apod. se vsadil, že z obyčejného neznámého civilisty udělá prezidenta. Taky mu to vyšlo, až na to že ho pak zastřelili hned při prvním projevu. Nevím jak se to jmenovalo, ale bylo to výstižné o tom jak to chodí v politice.
a kdo vlastní velikou část médií? Kdo to ví? Dostane zlatého bludišťáka. Kdo v těch médiích ( a máme na to ty hrozné odposlechy) kuje pikle a řídí, kdy se to pustí ven, aby to bylo správně načasované? Odpověď za dalšího bludišťáka. Kdo přísahá na zdraví svých dětí, že nebude ovlivňovat jako vlastník ta média a z tajných nahrávek je jasné, že lže, jak když tiskne? Kdo má zaplacen super PR team, kde jsou lidé, co vedli americkou prezidentskou kampaň? Kdo řve, že všici kradnú a lžú jen on ne a má na tom postavenu celou svou politickou kariéru? Ano, máme vítěze… Hele, jeden takový pěkný obrázek
@terinka4444 píše:
a kdo vlastní velikou část médií? Kdo to ví? Dostane zlatého bludišťáka. Kdo v těch médiích ( a máme na to ty hrozné odposlechy) kuje pikle a řídí, kdy se to pustí ven, aby to bylo správně načasované? Odpověď za dalšího bludišťáka. Kdo přísahá na zdraví svých dětí, že nebude ovlivňovat jako vlastník ta média a z tajných nahrávek je jasné, že lže, jak když tiskne? Kdo má zaplacen super PR team, kde jsou lidé, co vedli americkou prezidentskou kampaň? Kdo řve, že všici kradnú a lžú jen on ne a má na tom postavenu celou svou politickou kariéru? Ano, máme vítěze… Hele, jeden takový pěkný obrázek
Ten obrázek jsem neviděla.
Je fajn, že si někdo s tímto dal práci, aby ukázal, jak pánko velkomožný kecá. Ale určitě je to zase ta kampaň. ![]()
@Gába27 I u voleb volíme tajně. Každopádně já je budu volit rovněž.