Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No kdoví. Třeba mluvil o tom průměru, růměrný plat, to je věc panečku. To si pamatuju u nás, průměrný plat byl v závodě celýcch 3500. Ale na našem oddělení v počtu 25 kusů se mu blížil jenom šéf. At žijou průměry.
@inkakřivák Prosímtě, nic mi nevysvětluj.
Ty jsi jak kolovrátek. Vol si koho chceš, mě je to fakt šumák. Ty máš svůj názor, já mám svůj a já, na rozdíl od tebe, fakt nemám čas ti ten tvůj soustavně vyvracet.
Ještě edit - přečti si laskavě, co jsem psala a nemel tady hlouposti.
@Gába27 píše:
@inkakřivák Hele, myslím, že v této chvíli jde jen a pouze o to, aby nedostal přiliš hodně hlasů. A dle mě účel světí prostředky. Takže pokud to byla účelovka a bude to mít kýžený výsledek, tak budu spokojená. Soud ať si s tím pak dělá, co chce.
Napsala jsi tohle - takže jo, stejná morálka s babišem.
@inkakřivák píše:
Ztraceno jasně v překladu - o té cílené likvidaci tu začala mluvit Gába, ne já. A já se jí snažím pouze vysvětlit to, že pokud by byla schopna byt i v tomto případě schvalovat cílenou likvidaci s ohledem na volby, dostává se tu na úroven Babiše. tak to píšu a tak to myslím. Jak celá kauza dopadne, to je úplně jiná věc, jak probíhalo vyšetřování nevíme nikdo, nevíme nic nežli to, co pustí do éteru bud Babiš nebo ministerstvo či policie. A přiznejme, že kecat mohou všichni. Takže znovu říkám - mně osobně se hnusí cílená likvidace kohokoliv, at jde o Petra nebo Pavla a nechápu, jak ji může Gába schvalovat.
Prostě nechytej se jednoho slova - tedy vlastně dvou, ale přečti si nač a jak reaguji.
Na TV moc nekoukám, ale tohle jsem náhodou viděl. On tvrdil, že ta reportérka, která se nechala v jejich drůbežárně zaměstnat dělala 11 dnů a dostala 9 tisíc (snad čistého?), ale tvrdila že tam pracovala měsíc nebo že to je výplata za měsíc a proto o nízkých platech lhala. Já už nevím co tvrdila a ty pořady z ČT mi nejdou opětovně přehrát ani v Chromu, takže zpětně si to nepustím. Tak při odpracovaných 31 dnů by měla mít kolem 18 tisíc čistého, možná trochu míň, kvůli zdanění. Myslím si, že ale jestli pracovala na brigádu a neměla žádné prémie, jako stravenky atd. tak měla slušný plat. Tak nevím co kritizovala. Opět účelovka.
Podle aktuálních statistik, které probíhají právě teď, Piráti začínají dohánět SPD. Ano 2011 ztrácí takže někteří jejich voliči nejspíš přešli k Pirátům. ODS zatím nezaznamenala jediný hlas.
Lidi, zapomněli jste že Ano, to není jen Andrej Babiš. I kdyby se dopustil nějaké nekalosti, jakože většina podnikatelů přece občas stát okrade na daních, není do ještě důvod nedávat hlas Ano jen kvůli tomu, že jeden politik selhal. Ale chápu vás, svého času mě Topolánek, Ráth, Paroubek a Kalousek taky dost nasí**li a od té doby už ČSSD ani ODSku nevolím. Jó, a svého času, ještě za komoušů, kradli všichni a říkalo se, kdo nekrade, není Čech. Občas krade každý. Je zajímavé, jak si voliči hrajou na svatoušky, přitom většina lidí občas něco ukradne v práci. Ale politici krást nesmí. To dá rozum. Jsou přece ve veřejné funkci ![]()
Asi se vám to nebude líbit, ale tohle téma jsem založila k volbám do PS, abychom se tu pobavili, koho budeme volit a proč. O Babišovi se běžte diskutovat tam, kde je to o něm, témat je tu dost:
https://www.emimino.cz/…vadi-278776/
https://www.emimino.cz/…e-mu-167531/
https://www.emimino.cz/…bise-287905/
https://www.emimino.cz/…bach-297765/
Pokud někdo nechápete, jaký je postup od trestního oznámení k trestnímu stíhání, doporučuji výborný český seriál „Případy 1. oddělení“, tam je jasně ukázáno, jak probíhají výslechy, vyšetřování, sbírání důkazů a jak to funguje, co státní zástupce pustí dál, nebo smete…
Kdybych neviděla dva plakáty Okamury, tak ani nevím, že budou volby…malé a neznáme strany se mi volit nechce, Piráti jsou pro mě moc „sluníčkoví“ což mě odrazuje, OdS a ČSSD jejich kauzy mi snad vadí více jak ty u ANO a na Kalouska mám alegrii, takže Top rozhodně né, SPD znám z okolí a hlásí se k němu lidé sociálně slabí, se základní vzdělání…atd, prostě nějak se nemůžu stotožnit s jejich voliči i když mi Tomio navadí…a od Lidovců beru vážně jen Čunka, ovšem volit jen podle jedné osobnosti není výhra.
Takže mám favorita, ale nechávám to na poslední chvíli rozhodnu se mezi dvěma.
No a Svobodní, ti by se mi líbili, ale se dvěma procenty to vážně zahozený hlas.
Nějakou jinou, která by nabízela odchod z EU?
@axlpol píše:
Kdybych neviděla dva plakáty Okamury, tak ani nevím, že budou volby…malé a neznáme strany se mi volit nechce, Piráti jsou pro mě moc „sluníčkoví“ což mě odrazuje, OdS a ČSSD jejich kauzy mi snad vadí více jak ty u ANO a na Kalouska mám alegrii, takže Top rozhodně né, SPD znám z okolí a hlásí se k němu lidé sociálně slabí, se základní vzdělání…atd, prostě nějak se nemůžu stotožnit s jejich voliči i když mi Tomio navadí…a od Lidovců beru vážně jen Čunka, ovšem volit jen podle jedné osobnosti není výhra.
Takže mám favorita, ale nechávám to na poslední chvíli rozhodnu se mezi dvěma.
No dovolte, já a moje rodina (voliči SPD) máme SŠ, VŠ. Nechápu vaši předpojatost že je volí jen sociálně slabí. Vždyť tam nejde o sociální postavení, ale o postoj vůči EU. Myslím, že máte špatnou představu o voličích. Na internetu probíhá lživá kampaň proti SPD, že to jsou extrémisti a já nevím co všechno. Možná jste se nechala touto kampaní ovlivnit. Každopádně si myslím, že by člověk měl hodnotit podle jiných měřítek než jste uvedla.
@inkakřivák píše:
No a Svobodní, ti by se mi líbili, ale se dvěma procenty to vážně zahozený hlas.
Tam není moc na výběr. Do parlamentu se dostane akorád SPD (na základě předvolebních průzkumů) a Svobodní (nevolím*).
Na politický program Svobodných jsem se už díval, ale nic o tom, že by chtěli odejít z EU jsem tam nenašel.
Dále v parlamentu určitě budou Piráti, Komunisti a v menším zastoupení ČSSD jako zastánci integrace ČR do EU. ODSka možná úplně vypadne.
@ake píše:
Podle aktuálních statistik, které probíhají právě teď, Piráti začínají dohánět SPD. Ano 2011 ztrácí takže někteří jejich voliči nejspíš přešli k Pirátům. ODS zatím nezaznamenala jediný hlas.Lidi, zapomněli jste že Ano, to není jen Andrej Babiš. I kdyby se dopustil nějaké nekalosti, jakože většina podnikatelů přece občas stát okrade na daních, není do ještě důvod nedávat hlas Ano jen kvůli tomu, že jeden politik selhal. Ale chápu vás, svého času mě Topolánek, Ráth, Paroubek a Kalousek taky dost nasí**li a od té doby už ČSSD ani ODSku nevolím. Jó, a svého času, ještě za komoušů, kradli všichni a říkalo se, kdo nekrade, není Čech. Občas krade každý. Je zajímavé, jak si voliči hrajou na svatoušky, přitom většina lidí občas něco ukradne v práci. Ale politici krást nesmí. To dá rozum. Jsou přece ve veřejné funkci
@inkakřivák píše:
ti se mi taky líbí, ale myslím, že je to bez šance
@ake píše:
Tam není moc na výběr. Do parlamentu se dostane akorád SPD (na základě předvolebních průzkumů) a Svobodní (nevolím*).Na politický program Svobodných jsem se už díval, ale nic o tom, že by chtěli odejít z EU jsem tam nenašel.
Dále v parlamentu určitě budou Piráti, Komunisti a v menším zastoupení ČSSD jako zastánci integrace ČR do EU. ODSka možná úplně vypadne.
prosím tě, jak jsi přišel na to, že ODS vypadne? Ani náhodou, a bude se držet kolem deseti procent. Napíše, že ODS vypadne, ale Pirát tam budou určitě ![]()
@terinka4444 píše:
ti se mi taky líbí, ale myslím, že je to bez šance
A proto vážně nevím, nemá cenu jim to házet. Takže pak leda mladý Klaus. No uvidíme. Anebo že y Babiš? taky možnost! ![]()
@inkakřivák píše:
A proto vážně nevím, nemá cenu jim to házet. Takže pak leda mladý Klaus. No uvidíme. Anebo že y Babiš? taky možnost!
nedráždi
![]()