Volby 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
5.10.17 15:20
@alinka78 píše:
Urážlivých fotek po internetu koluje hodně, i na jiné strany, politiky…:nevim:
Však ať si poslouží…každý podle své úrovně :roll:

to nejsou urážlivé fotky, to je jejich plakát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79933
5.10.17 17:35

Nooo, tohle myslím plakát není - alespon ne v půodním tvaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
5.10.17 20:09
@alinka78 píše:
Paráda, mohu posílat dál a autora uvést ake? :potlesk: Moc děkuji. Někteří raději čtou jak poslouchají…
To je pravda, starší generace už bohužel moc neví, pokud se opravdu nezajímá a nehledá i jinde…

Můžete to klidně šířit dál, bez problému. Ani na tom autorství netrvám. Ještě uvažuju jestli bych neměl opsat i tu část o plundrování nerostných surovin.

PS: Kdyžtak ještě zkontrolujte jestli tam nejsou chyby, já to při opisování moc nehlídám.

• Citovat
  • Upravit
ake
5.10.17 22:00

hoax?

V tom videu byl odkaz na tento rozhovor:
https://www.youtube.com/watch?…

http://manipulatori.cz/…ty-21000-kc/

Já fakt nevím kdo lže a kdo má pravdu.

Edit

Konečně jsem se dopátral pravdy!

Takže je to takhle:

4:43 - Sociální dávky mohou dosáhnout až výše 21.000 a to v závislosti na okolnostech, ve kterých se ten migrant, který u nás získal azyl, nachází. Když třeba přijde s rodinou a nemá příjem - může dostat dávky v hmotné nouzi, může dostat rodičovské dávky, může dostat dávku v okamžité hmotné pomoci, dávky pěstounské péče… A to jim obvykle radí neziskové organizace aby tyto práva uplatnila.

Tak a SPD mělo zase pravdu!

• Citovat
  • Upravit
77
6.10.17 09:11

SPD je strana bez programu a dlouhodobe vize, stavi na populisticke radoby politice ohledne trendovych temat, aniz by vubec chapala konsekvence a dusledky.
Jejich volebni program je slatanina stojici na „zhavych“ tematech, kterou stejne nedokazou nikdy prosadit a oni to sami moc dobre vi. Nicmene je videt, ze mimo billboardu dali hodne penez do placenych prispivacu na diskuznich forech a internetovych diskuzich.

Pro mne osobne naprosto nevolitelna strana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
6.10.17 09:41

@Fotr Lotr no a já myslela že se mi to jen zdá. Opravdu je do oči bijící jak se ta strana propaguje v diskuzích. Placené reklamě v této podobě už i věřím!
Jasně je tady spousta odpůrců Babiše, ale nikdo z nich tak nepropaguje jinou stranu. :nevim:
Víc k tomu nemám…jen tohle, je to taky druh propagandy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
6.10.17 09:45
@Fotr Lotr píše:
SPD je strana bez programu a dlouhodobe vize, stavi na populisticke radoby politice ohledne trendovych temat, aniz by vubec chapala konsekvence a dusledky.
Jejich volebni program je slatanina stojici na „zhavych“ tematech, kterou stejne nedokazou nikdy prosadit a oni to sami moc dobre vi. Nicmene je videt, ze mimo billboardu dali hodne penez do placenych prispivacu na diskuznich forech a internetovych diskuzich.Pro mne osobne naprosto nevolitelna strana.

:mrgreen: Já fakt nic nedostala, ani nejsem členem této strany. Dokonce i základku jsem dokončila :lol: S tím nic nenaděláš. prostě mě berou populistická a žhavá témata. U nás se zatím ještě lidi nebojí říct svůj názor. Za čtyři roky to může být úplně jinak. Proto SPD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
6.10.17 09:48

@axlpol vidím to tak, že lidi prostě naskákali na líbivá hesla, jen už nechtějí přemýšlet nad tím, že nic z toho není realizovatelné a je to populismus v nejčistší podobě. Goebbels by se mohl učit :? Aspoň že pořád jsou lidé, co mu to nežerou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
6.10.17 10:03
@Hannah345 píše:
@axlpol vidím to tak, že lidi prostě naskákali na líbivá hesla, jen už nechtějí přemýšlet nad tím, že nic z toho není realizovatelné a je to populismus v nejčistší podobě. Goebbels by se mohl učit :? Aspoň že pořád jsou lidé, co mu to nežerou.

Stejně jako jsou lidé, kteří to nežerou Babišovi, Bělobrádkovi, Zaorálkovi atd. atd. Zatím si můžeme vybrat, co je našemu srdci nejbližší. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ake
6.10.17 10:07
@Hannah345 píše:

Vaší diskusi s axlpol jsem nesledoval, ale pokud mluvíte o SPD, tak si nemyslím, že by ty věci byly nerealizovatelné. Jde jen o to koho si zvolíme a jak se ti lidi ve vládě dokáží domluvit. Mnoho politiků klade překážky.

• Citovat
  • Upravit
79933
6.10.17 10:14

@Gába27 A díkybohu za to! Já si pamatuju jo jiné volby - 99,9% účast a všichni volili ty samé kandidáty NF!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
6.10.17 10:17

@ake ne, jsou opravdu velmi nereálné :) jen to chce prostě uvažovat a nenechat se oblbnout řečičkami, což jako jediné můžu Okamurovi uznat, že to fakt jde. Ne, nikdy nebude islám zakázaný. Ne, nevystoupíme z EU. To jsou pilíře, na kterých postavil celou kampaň. A to jsou lži. Zasáhl lidi na nejcitlivějším místě, a to je jejich strach. Vinou událostí z posledních 2 let se lidé prostě víc bojí a on toho dokonale využil. Spíš zneužil. To je vše :) Já alespoň nebudu zklamaná z dalších nesplněných volebních slibů, když předem vím, že je to tlučhuba. Navíc mě poměrně odrazuje i některé inteligentní osoby z jejich oficiální fanouškovské základny, jako třeba Olivie Žižková :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
6.10.17 10:22

@alinka78 Ok napsala jsem to špatně, ale spíš jeho názory jsou o tom kdo chce co slyšet.. příklad Nenávidíte EU, vysoupíme, ale jak budeme fungovat dál?? to neřekne! nechcete vysoke daně, ok, snížíme je!! ale kde veme peníze které budou chybět?? hmm zase nic.. Fuj migranti bojíte se jich? ok, nulová migrace!!! to asi taky není reálné..pak si bude hezky čvachtat u korýtka a stejně to nezmění, protože je to nereálné, bez náhrady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
6.10.17 10:24
@inkakřivák píše:
@Gába27 A díkybohu za to! Já si pamatuju jo jiné volby - 99,9% účast a všichni volili ty samé kandidáty NF!

Já volila poprvé až po hadráku. Ale ano, pamatuji si, že všichni chodili volit radostně, účast převeliká. A jaký byl v té naší zemi pořádek, což? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
6.10.17 10:27
@Pidulka1991 píše:
@alinka78 Ok napsala jsem to špatně, ale spíš jeho názory jsou o tom kdo chce co slyšet.. příklad Nenávidíte EU, vysoupíme, ale jak budeme fungovat dál?? to neřekne! nechcete vysoke daně, ok, snížíme je!! ale kde veme peníze které budou chybět?? hmm zase nic.. Fuj migranti bojíte se jich? ok, nulová migrace!!! to asi taky není reálné..pak si bude hezky čvachtat u korýtka a stejně to nezmění, protože je to nereálné, bez náhrady…
:palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová