Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tinuvien píše:
Uvědomujete si nereálnost výše napsaného?Jak se mají voliči SPD rozhodovat sami za sebe, když mnohdy ani nedodělali základku? Není to spíše pojato tak, že co chce SPD je pro vás dobré, tudíž se tak ovečky rozhodněte? Referenda jsou úspěšným nástrojem totalitních režimů, ač působí tak krásně demokraticky.
A na toto jsi přišla jak?
Ad referendum - Švýcarsko stojí celé na referendech a máš pocit, že ta země je nedemokratická? No, já tedy rozhodně ne.
@Tinuvien píše:
Uvědomujete si nereálnost výše napsaného?Jak se mají voliči SPD rozhodovat sami za sebe, když mnohdy ani nedodělali základku? Není to spíše pojato tak, že co chce SPD je pro vás dobré, tudíž se tak ovečky rozhodněte? Referenda jsou úspěšným nástrojem totalitních režimů, ač působí tak krásně demokraticky.
Prosím vás, přestaňte s tou demagogií.
@Loveme píše:
@Majka636 Pro mě je důležité to, jak e strana na politické scéně prezentuje dlouhodobě… Žádné výkřiky před volbami…
Jenže na politické scéně jsou nové strany a hnutí. Podobně jako předtím bylo nové ANO. Piráti vlastně nejsou noví a svobodní myslím taky ne, ale protože je předtím volilo málo lidí, tak jsem jejich program ani nečetl. SPD snad nové je. To hlavní co ovšem ovlivňuje rozhodnutí voličů je situace s EU a přistěhovalci. O tom jistě nikdo nepochybuje.
Edit
Teď jsem sledoval Předvolební debatu na ČT24. Dobrá zpráva je, že KSČM je pro referendum o vystoupení z Evropské unie, pokud si to voliči budou přát. 39% co se vyjádřilo v anketě je prý dost a určitě by se tedy to referendum mělo udělat a Ústavně legalizovat. Takže pro referendum jsou už nejen SPD, ale i KSČM
![]()
Příspěvek upraven 04.10.17 v 21:35
Než přečtu celou diskuzi, u nas se budou volit Svobodní. líbí se mi jejich program i to jak pan Mach mluví rozumně a k věci. volila jsem je už několikrát a jejich program se nemění. Jako u jiných dle toho co je zrovna v modě.
@alinka78 píše: ..a že kolaborují s němci to nevadí?…to už dělal Svatý Václav a dotáhl to až na svatého a volný den v kalendáři.
@axlpol jenže ti co nečtou a nezajímají se, ti většinou k volbám ani nejdou.
@Anna766 píše:…snad půjdou
@axlpol jenže ti co nečtou a nezajímají se, ti většinou k volbám ani nejdou.
@axlpol píše: …snad půjdoukdyby udělali volby jako výzvu na fb, to by byla účast. Místo polívání vědrem vody by se natáčeli jak vhazují volební lístek
![]()
a přišli by potom všichni.
Nemyslím. Ti co nečtou a nevolí, ti nemívají ani FB.
@Anna766 snad nemyslíte důchodce, ti chodí většinou zodpovědně…já třeba nechodila dlouho, protože rodiče nás k tomu nevedli, byli jsme pro ně děti, co ničemu nerozumí, tudíž nevolí(nikdy
)a je pravda dokud jsem více nesledovala, nešla jsem. Říkala jsem si, že když se nezajímám, hodím hlas třeba špatně…ovšem ted to zas beru-škoda každého hlasu. Proto sleduju a pujdu.To bude taky zajímavé jaká bude účast, se aspon uvidí na kolik jsou lidi z politiky znechucení. Jednu dobu to jejich politické haštěření vyskakovalo odevšad, strašné divadlo tenhle rok:roll: to se nedalo přehlédnout.
@axlpol jak kteří důchodci.
To s tou vodou je co?
fcb mám, ale polévání jsem nějak neviděla.
@Anna766 to bylo myslím dva roky nazpět…celý svět i v ČR se lidé natáčeli, jak se polijou vědrem ledové vody. Mělo to být na podporu někoho(už nevím koho)
No a známý opilec a zhýralec Charlie Sheen, natočil video kde řekl, že se polívat nebude a raději pošle tomu dotyčnému prachy. Což mělo určitě lepší efekt ![]()
@axlpol píše:
@Anna766 to bylo myslím dva roky nazpět…celý svět i v ČR se lidé natáčeli, jak se polijou vědrem ledové vody. Mělo to být na podporu někoho(už nevím koho)
No a známý opilec a zhýralec Charlie Sheen, natočil video kde řekl, že se polívat nebude a raději pošle tomu dotyčnému prachy. Což mělo určitě lepší efekt
Aha, tak to mě minulo.
@Anna766 …tipuju,že důchodci, ti co pujdou, budou volit ANO. Dneska jsme v lékárně dostali krabičku(celkem velkou) ANO s bylinnými bonbony.
(samozřejmě s nadsázkou z mé zkušenosti staří lidé volí konzervativně Komunisty, Lidovce a někdy ČSSD)
@axlpol píše:
@Anna766 …tipuju,že důchodci, ti co pujdou, budou volit ANO. Dneska jsme v lékárně dostali krabičku(celkem velkou) ANO s bylinnými bonbony.![]()
(samozřejmě s nadsázkou z mé zkušenosti staří lidé volí konzervativně Komunisty, Lidovce a někdy ČSSD)
Mám stejnou zkušenost, starší lidi volí to co píšeš, Ano nevím, to uvidíme letos.
Babiš v opozici je velmi nebezpečná varianta! Dovedu si představit, že ve sněmovně dá hladce s jinými stranami dostatečný počet hlasů k blokování, nebo pozměňování zákonů (uvědomte si, že i rozpočet je zákon). A tedy bude „skorovládnout“, ale protože nebude ve vládě, tak neponese za stav země žádnou odpovědnost. ![]()
Představte si další volby…
![]()
To je jak když tu nejmenované strany nastavily pro živnostníky takové prostředí, že podnikatelé mají bez podvádění, tedy obcházení zákonů, problém se uživit.
A teď na ně sednul Babyš s kontrolním hlášením a EET. ![]()
Kde to jsme?
![]()
Ačkoliv je v lásce nemám, budu nucen z uvedených důvodů dát hlas ČSSD, nebo ANO. ![]()