Volby 2017

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2059
3.7.17 16:23

@alinka78 Bohužel Okamura je neuvěřitelný populista, stačí se podívat na jeho hlasování ve sněmovně, je zajímavý, jaký má vždycky projev, ale potom hlasuje úplně jinak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.7.17 16:41

Přímá demokracie je nebezpečná. Dát do ruky moc „lidu“ a hlupákům, jejichž hlas se dá koupit za pečivo a kecy o tom, že snížením DPH na květiny budou muži více kupovat kytky ženám, je velmi nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
3.7.17 17:07
@alinka78 píše:
hlasy se kupují už nyní např. koblihami :-) a kam to vede… volení zástupci jsou prodejní za své zájmy. Nezastupují a neplní to, co slíbily v programech. Jsou neodvolatelní a nenesou odpovědnost, OKD, Diag Human, lithium (to jen za poslední dobu) Toto v pořádku není… určitá omezená přímá demokracie v otázkách EU atd. je na místě…

Nějak ti nerozumím… Vidíš, kam vede jenom to, že si lidi volí pořád ty samé a nechají se ukecat za růži/koblihu/propisku, ale potom bys jim dala do ruky „moc“ rozhodnout o čemkoliv? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
3.7.17 17:24
@alinka78 píše:
nevím o žádném hlasování, kde by byl proti svému prohlášení… pokud je brán za populistu, že chce výstup z EU, odmítá migranty, chce dávky pro potřebné, kteří se ale snaží pracovat, chce státní exekutory.. pak je v pořádku… :potlesk: V PS byl zatím jen v opozici, narozdíl od ANO, ČSSD atd…ti se už ukázali… a líp teda není :zed:

Tak jenom namátkou… Zákon o zpřísnění střetu zájmů, nebudu hledat jeho náckovský projev, jak se skoro bil v prsa, že se to musí zastavit a jak hlasoval? PROTI :cert: Dál zákon o referendu obyvatel obce/města k náboženským stavbám, jeho až hysterické výstupy proti migrantům jsou známé snad všem a jak hlasoval? PROTI :cert: A když už jsem u jeho nenáviděných migrantů, tak jak hlasoval o finančním příspěvku při opuštění zadržovacích a detenčních zařízení migranty? PRO :cert:
Nesnáším slovo „potřebný“, jak někdo definuje slovo „potřebný“? Je to vdova se třemi malými dětmi? Proč neměli spoření/pojistku… Postižené děti, podle něj se má investovat do „perspektivních“ lidí, což oni asi nebudou… Nemocní rakovinou? Proč neměli pojistku? Je to jenom populista, který je úplně stejný jako všichni, v něm žádnou změnu nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
3.7.17 17:48
@alinka78 píše:
o čemkoliv ne…nejedná se o absolutní moc, ale o otázkách jako EU, euro, migrantů, odvolatelnost poslence, senátora (rušení senátu), jejích odpovědnost, když nedělá v soulasu se zákonem, má absenci 9 měsícu v PS, nebo tam chrápe:-) V otázkách prodej nerostného bohatství, státních podniků…tam si nemyslím, že by lidi (bez ohledu na vzdělání) prodali naše (už tak mizerné) bohatství za pár švestek s tím, že by jim přistála větší švestka bokem do vlastní kapsy, tak jako některým poslancům…nebo ano??? Tak hloupí nejsme…toho bych se nebála :*

Jsme ještě hloupější, podívej se na průzkumy, první ANO, druhý komouši, opravdu nejsme? :zed: Opakuji, tohle jsou jen populistický kecy Okamury, ještě nikdy neodpověděl na dotaz, JAK to udělat… Viz můj příspěvek výše, křičí kvůli střetu zájmů, ale hlasuje úplně jinak, tak co od něj čekat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.7.17 17:56

strašné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59370
3.7.17 18:15
@přírodní píše:
Tak jenom namátkou… Zákon o zpřísnění střetu zájmů, nebudu hledat jeho náckovský projev, jak se skoro bil v prsa, že se to musí zastavit a jak hlasoval? PROTI :cert: Dál zákon o referendu obyvatel obce/města k náboženským stavbám, jeho až hysterické výstupy proti migrantům jsou známé snad všem a jak hlasoval? PROTI :cert: A když už jsem u jeho nenáviděných migrantů, tak jak hlasoval o finančním příspěvku při opuštění zadržovacích a detenčních zařízení migranty? PRO :cert:
Nesnáším slovo „potřebný“, jak někdo definuje slovo „potřebný“? Je to vdova se třemi malými dětmi? Proč neměli spoření/pojistku… Postižené děti, podle něj se má investovat do „perspektivních“ lidí, což oni asi nebudou… Nemocní rakovinou? Proč neměli pojistku? Je to jenom populista, který je úplně stejný jako všichni, v něm žádnou změnu nevidím :nevim:

a tu změnu snad v někom vidíš :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
3.7.17 18:29
@Markéta80 píše:
a tu změnu snad v někom vidíš :mrgreen: :mrgreen:

Jak napovídá už důvod založení diskuze, nevidím v nikom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
3.7.17 18:50
@přírodní píše:
Jak napovídá už důvod založení diskuze, nevidím v nikom…

takže jsem po 21 strankach diskuse došli k tomu, že je jedno, komu to hodíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
3.7.17 18:54
@debra.morgan píše:
takže jsem po 21 strankach diskuse došli k tomu, že je jedno, komu to hodíme :palec:

Jedno to úplně není, ale kdo bude ten nejvhodnější :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
3.7.17 19:18
@přírodní píše:
Jedno to úplně není, ale kdo bude ten nejvhodnější :think: :mrgreen:

se přiznám, že mi to jedno přijde, protože i přes předvolební sliby, programy a nevím co všechno si za svým málokdo stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
3.7.17 19:20
@debra.morgan píše:
se přiznám, že mi to jedno přijde, protože i přes předvolební sliby, programy a nevím co všechno si za svým málokdo stojí…

To je taková „vábnička“ před volbama, to mě dostává, jak je kdekdo najednou sociální, chápe jedny a druhé, ale během vládnutí nějak zapomenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
3.7.17 19:22
@přírodní píše:
To je taková „vábnička“ před volbama, to mě dostává, jak je kdekdo najednou sociální, chápe jedny a druhé, ale během vládnutí nějak zapomenou…

no vidiš, takze stejne volis naslepo, protoze nevis, jak se ve finale tva strana, človek zachova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
3.7.17 19:25
@debra.morgan píše:
no vidiš, takze stejne volis naslepo, protoze nevis, jak se ve finale tva strana, človek zachova…

V minulosti jsem kroužkovala lidi, za kterými byly výsledky, takže naslepo ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
3.7.17 19:27
@přírodní píše:
V minulosti jsem kroužkovala lidi, za kterými byly výsledky, takže naslepo ne ;)

ale to musis politickou scenu sledovat pravidelne, mit prehled, to ne kazdy ma…(a presto jdou k volbam)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová